Professionele lasergame huren

Afhalen in Drachten of Hattemerbroek

Professionele lasergame set

Op zoek naar dé ultieme manier om je volgende evenement onvergetelijk te maken? Ontdek de spanning en het plezier van lasergamen met een professioneel lasergame systeem; volledig computergestuurd, met realtime statistieken en hoofdbanden!

Met de nieuwste technologie, uitgebreide spelopties en materialen van topkwaliteit, garanderen we een soepele en meeslepende gameplay voor spelers van alle leeftijden.

Afhalen in Hattemerbroek of Drachten

Pakket samenstellen arrow_forward
Professioneel lasergame systeem met hoofdband
Outdoor lasergame

Lasergame Pro vs Lasergame

Als je lasergame gaat organiseren, kun je bij ons kiezen tussen het huren van een professioneel lasergame systeem of een standaard systeem, wat vaak meer op consumenten is gericht. De keuze hangt af van wat je nodig hebt, je budget en wat voor soort spelervaring je zoekt.

Meer informatie arrow_forward
Professioneel lasergame geweer

Over de professionele lasergame set

Je huurt een compleet, professioneel en draadloos lasergame systeem waarmee je op eigen locatie kunt lasergamen. De spelers dragen een hoofdband en de computer houdt realtime de scores bij per speler en per team. Maximaal 20 geweren.

Meer informatie arrow_forward
Lasergamen in de supermarkt als bedrijfsuitje

Voor wie is een professioneel lasergame systeem geschikt?

Wil je jouw volgende evenement onvergetelijk maken? Overweeg dan het huren van een professionele lasergame set. Ideaal voor grote groepen, scholen, bedrijven, of verenigingen die op zoek zijn naar dat beetje extra! De lasergame uitrusting is niet alleen computergestuurd, maar biedt ook realtime statistieken, waardoor elke speler zich volledig kan onderdompelen in de actie met live feedback over hun prestaties.

Een professionele lasergame huren betekent dat je kiest voor een premium ervaring. Het is de ideale manier om jouw evenement een competitief randje te geven en iedereen actief betrokken te houden.

Meer informatie arrow_forward

Lasergame huren bij 123fun.nl

Laat je overtuigen door de vele klanten die je voor zijn gegaan. Ontdek de vele voordelen wanneer je bij ons een professionele lasergame set huurt.

Op basis van zelf afhalen

Het complete pakket met benodigdheden ligt de dag van te voren voor je klaar om afgehaald te kunnen worden in Hattemerbroek of Drachten.

Veel gestelde vragen

Handig! De meest gestelde vragen over het huren van de professionele lasergames hebben we voor je gebundeld. Kijk of je vraag er tussen staat!

Stel je Professionele lasergame set samen

Je huurt een professioneel en draadloos lasergame systeem waarmee je op eigen locatie kunt lasergamen. De spelers dragen een hoofdband en de computer houdt realtime de scores bij per speler en per team. Laten versturen is niet mogelijk.

Aantal
€ 25,00 per stuk
* Minimaal 8
Alleen afhalen op locatie:

Check hier de beschikbaarheid

Beschikbaar Beperkt beschikbaar Bezet

Lasergame Pro vs Lasergame Basic

Wanneer je van plan bent een lasergame-evenement te organiseren, bieden wij je de mogelijkheid om te kiezen tussen het huren van een professioneel lasergame systeem of een regulier basissysteem. Zo'n basissysteem wordt het meest gehuurd door consumenten en voor recreatief gebruik zoals kinderfeestjes en andere kleinschalige feestjes.

Jouw keuze zal afhangen van je specifieke behoeften, het beschikbare budget en het type spelervaring dat je voor ogen hebt.

Lasergame 'Pro'

Het kiezen voor een professioneel lasergame systeem in plaats van een simpel systeem kan je spel naar een heel nieuw niveau tillen. Ideaal voor grote groepen die net even wat meer willen!

Met een professioneel systeem krijg je toegang tot de nieuwste technologie, wat betekent dat het spel realistischer en spannender wordt. Deze systemen zijn gemaakt om je direct te vertellen hoe goed je het doet, waardoor iedereen extra zijn best doet. Ze zijn ook steviger en kunnen dus tegen een stootje, wat handig is als het spel intens wordt. En misschien wel het belangrijkste, met een professioneel systeem maak je van je evenement echt iets speciaals. Het biedt een ervaring die je met een simpeler systeem niet kunt krijgen, waardoor je evenement onvergetelijk wordt.

Dus als je op zoek bent naar meer dan alleen een standaard spel en echt indruk wilt maken, dan is een professioneel lasergame systeem wat je nodig hebt.

Lasergame 'Basic'

Naast het geavanceerde, computergestuurde en professionele lasergame systeem bieden we ook eenvoudiger te gebruiken laserguns aan. Deze laserguns worden het meeste gehuurd. Dit komt door de uitermate goede prijs- /kwaliteitsverhouding en het gemak om simpel en snel een lasergame spelletje te spelen.

Het belangrijkste verschil met deze laserguns ten opzichte van een professioneel systeem is, dat het bereik wat minder is en dat de score handmatig bijgehouden moet worden. Dit houdt in dat de scores per team worden geregistreerd door te noteren hoe vaak een speler opnieuw moet worden geactiveerd. Er komt geen computer aan te pas.

De heractivatie kan alleen worden uitgevoerd met behulp van het zogenaamde 'activeringsgeweer'. Een speler kan tot 12 keer geraakt worden voordat een heractivatie noodzakelijk is. Spelers uitgeschakeld laten is ook mogelijk.

Naar Lasergame 'Basic' arrow_forward
my_location

Voor wie

De professionele lasergame set is geschikt voor groepen die net even wat meer willen!

Voor wie
whatshot

Hoe werkt het?

De professionele set is een geavanceerd lasergame systeem die volledig computergestuurd werkt.

Over de set
face

Liever wat simpeler?

Bekijk onze 'Basic' lasergames. Zeer geschikt voor groepen die plezier willen voor een lagere prijs.

Lasergame 'Basic'

Veelgestelde vragen

Ja. Bij de professionele set houdt een computer realtime de scores per team en speler bij zoals puntenaantal, aantal schoten, aantal levens, schietnauwkeurigheid, etc.

Je kunt zowel op het geweer als op de te dragen hoofdband geraakt worden.

De schietafstand is 100 tot 150 meter zelfs in fel zonlicht. Speel je binnen of in het donker? De afstand kan dan op de computer worden bijgesteld.

De laptop en router hebben allebei stroom nodig. De geweren en hoofdbanden werken op accu.

Met de geweren en hoofdbanden kun je 6 uren non-stop spelen. Ga je langer spelen? Laad ze dan tussendoor op. Na 1 uur laden kun je weer ruimschoots verder spelen.

Ja, één van de voordelen van het huren van een professionele lasergame set is de flexibiliteit om je eigen spelregels en scenario's te kiezen. Of je nu traditionele teamgevechten wilt organiseren of free for all wilt uitproberen, je kunt het spel aanpassen aan de wensen van je groep.

Ja, de professionele lasergame set is ontworpen voor zowel binnen- als buitengebruik. Ze werken goed in verschillende omgevingen, van donkere ruimtes binnen tot zonnige locaties buiten.

Voor algemene vragen over levering, betaling etc. kun je naar veelgestelde vragen.
Na aanleiding van alle informatie op deze website nog vragen? Bel of mail ons gerust!

Over het professionele lasergame systeem

Ben je op zoek naar een geavanceerd en computergestuurd lasergame systeem dat je kunt gebruiken op je eigen locatie? Perfect voor grote groepen, scholen, bedrijven of verenigingen die op zoek zijn naar iets extra's! Je huurt het systeem voor een volledige dag tot maximaal 20 geweren. Dit is inclusief een laptop en alle benodigde accessoires, zoals kabels en een router.

Verhuur alleen op basis van afhalen en retour brengen in Hattemerbroek of Drachten.

lasergame professioneel

Professionele lasergames

Lasergamegeweren die computergestuurd werken met een bereik van tot wel 150 meter zelfs in direct zonlicht!

Lasergame hoofdband

Hoofdbanden

Dankzij de draadloze, lichtgevende en vibrerende hoofdbanden kun je van alle kanten iemand raken en geraakt worden.

Laptop en router

Laptop en router

De laptop en router zorgen voor de communicatie tussen de geweren onderling en houden realtime de scores bij!

De professionele lasergame geweren

Ontdek de ultieme lasergame-ervaring met ons geavanceerde professionele lasergamesysteem, dat speciaal is ontworpen om je evenement naar een hoger niveau te tillen. Met realtime statistieken tracking biedt het systeem een diepgaand inzicht in de prestaties van elke speler en elk team, zonder de noodzaak voor een actieve internetverbinding.

Dankzij de geavanceerde connectiviteitstechnologie, communiceren de lasergeweren direct met een meegeleverde router en laptop, wat zorgt voor een vlekkeloze scoreregistratie en directe feedback tijdens het spel. Dit maakt het eenvoudig om de voortgang te volgen en de spanning te verhogen, aangezien spelers in realtime kunnen zien hoe goed ze presteren. Dankzij de geluidseffecten van de geweren weet je overigens precies wanneer jij bent geraakt of wanneer je een tegenstander hebt geraakt.

Één van de meest opvallende kenmerken van het lasergamesysteem is het indrukwekkende bereik van de geweren. Met een bereik van maar liefst 150 meter, zelfs in fel zonlicht, biedt het systeem een ongeëvenaarde flexibiliteit in speelomgevingen. Of je nu kiest voor een intense binnenstrijd of een uitgestrekt buitengevecht, onze apparatuur is ontworpen om aan jouw wensen te voldoen. De aanpasbare instellingen zorgen ervoor dat het systeem perfect afgestemd kan worden op de grootte en de aard van de speelruimte, waardoor het ideaal is voor zowel kleinere ruimtes als grote open velden.

Je hebt de mogelijkheid om met vier teams tegelijk te spelen waardoor ons professionele lasergamesysteem de deur opent naar grootschalige evenementen, waarbij spelers van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus kunnen deelnemen aan de actie.

Lasergamen in het magazijn
Indoor lasergame

Draadloze hoofdbanden

Spelers dragen draadloze hoofdbanden waardoor ze zowel op de gun als op de hoofband geraakt kunnen worden. Dankzij de verstelbare banden passen ze moeiteloos op elk hoofd, groot of klein, wat zorgt voor een fijne spelervaring voor alle leeftijden en spelers. Het ergonomische ontwerp zorgt ervoor dat de hoofdbanden stevig op hun plaats blijven, zelfs tijdens de meest dynamische en beweeglijke momenten van het spel. Het dragen van een (vaak zwaar) lasergame vest is dus verleden tijd!

Elke professionele lasergame hoofdband is uitgerust met geavanceerde technologie die spelers een meeslepende en interactieve ervaring biedt. Sensoren van hoge kwaliteit zijn strategisch geplaatst rond de hoofdband om treffers nauwkeurig te detecteren en te registreren. Dit zorgt voor een eerlijk en competitief spel waarbij vaardigheid en strategie centraal staan.

De hoofdbanden zijn tevens voorzien van LED-indicatoren en trillen bij een voltreffer rondom het hoofd, waardoor ze real-time feedback geven over de spelstatus. Dit verhoogt niet alleen de spanning en het plezier tijdens het spel, maar helpt spelers ook om hun eigen prestaties en die van hun tegenstanders te monitoren.

Laptop en router

Bij het professioneel lasergame systeem zijn de laptop en de router heel belangrijk voor het goed laten werken van het spel. De laptop wordt gebruikt om het spel klaar te zetten. Dit betekent dat je op de laptop kiest hoe het spel gaat, zoals hoe lang het duurt en wat de regels zijn. Ook kun je spelers met behulp van de laptop indelen in teams. Tijdens het spel houdt de laptop alles in de gaten, zoals de scores en hoeveel "levens" iedereen nog heeft en laat het aan het einde van het spel de scores zien.

De router zorgt ervoor dat alle apparaten in het lasergame met elkaar kunnen 'praten'. Dit betekent dat de lasergeweren en hoofdbanden informatie naar elkaar en naar de laptop kunnen sturen. Dit gebeurt allemaal draadloos. Een actieve internetverbinding is hierbij niet nodig. Zorg wel voor een stroomaansluiting op locatie.

Spelvormen

Je kunt met tot wel vier teams tegelijk spelen, wat het spel extra spannend en leuk maakt omdat je met meer mensen tegelijk strategieën kunt bedenken en samen kunt werken. Echter, veel mensen vinden het het leukst om in twee teams tegen elkaar te spelen. Dit heet teamplay en hierbij werk je samen met je teamgenoten om de andere groep te verslaan.

Er is ook een andere manier van spelen, die 'free for all' heet. Bij deze manier speelt iedereen voor zichzelf. Er zijn geen teams en het is iedere speler voor zich. Dit maakt het spel heel spannend omdat je niemand kunt vertrouwen en je snel moet denken en bewegen om te winnen.

Je kunt er voor kiezen om spelers weer opnieuw levend te maken of spelers uitgeschakeld te laten waardoor het populaire spel 'last man standing' ontstaat. Wie blijft het langste over en behaalt in die tijd de meeste punten?

Deze verschillende manieren van spelen maken lasergamen heel leuk omdat er voor iedereen wel iets bij zit.

Lasergamen met gebruik van obstakels

Waar de set gebruikt kan worden

Als je een professioneel lasergame systeem huurt, heb je veel flexibiliteit in waar je het kunt gebruiken, zolang je rekening houdt met een paar belangrijke overwegingen zoals veiligheid, toestemming, ruimte, en het weer.

Het systeem is ontworpen voor zowel binnen- als buitengebruik, wat betekent dat je het kunt opzetten in diverse omgevingen. Voor binnenactiviteiten zijn locaties zoals speciaal ingerichte arena's, sporthallen, grote conferentiezalen of lege magazijnen ideaal omdat ze vaak al de benodigde ruimte en obstakels bieden voor een spannend spel. Ook grote kantoorruimtes kunnen worden getransformeerd in een tijdelijke lasergame arena.

Aan de andere kant, als je de voorkeur geeft aan het avontuur en de natuurlijke uitdagingen van de buitenlucht, zijn bossen, parken, campings of zelfs je eigen tuin geweldige opties. Spelen in de buitenlucht voegt een extra dimensie toe aan het spel, vooral in terreinen die natuurlijke schuilplaatsen en obstakels bieden.

Het systeem kan uitgebreid worden met licht-, en geluidseffecten voor het maken van een spectaculair speelveld. Mocht je zelf niet over voldoende obstakels beschikken dan zijn onze opblaasbare of pop-up obstakels misschien een optie.

Lasergame spelen in de gymzaal

Accuduur

Je hebt de mogelijkheid om gedurende een volledige dag onbeperkt gebruik te maken van het lasergame systeem, waardoor je volop de kans krijgt om je lasergame-vaardigheden te oefenen en te verbeteren of gewoon een leuke dag te hebben met vrienden, familie of collega's.

Echter, het is belangrijk om in gedachten te houden dat de lasergeweren een beperkte speeltijd hebben vanwege hun accuduur. Ze zijn ontworpen om tot 6 uur non-stop te functioneren. Dit betekent dat na ongeveer 6 uur intensief gebruik de geweren opgeladen moeten worden.

Voor degenen die van plan zijn om het plezier over meerdere dagen te verspreiden, bieden we een handige oplossing. Wanneer het systeem voor meer dan één dag wordt gehuurd, voorzien we je van een oplader. Hiermee kun je de lasergeweren 's nachts opladen, zodat ze de volgende dag weer klaar zijn voor gebruik. Dit zorgt ervoor dat je zonder onderbrekingen kunt blijven genieten van het lasergame avontuur, ongeacht hoe lang je het systeem huurt.

Alleen bij ons afhalen

Handig, past in de auto!

Meer informatie

Daarom huur je Professionele lasergame bij 123fun.nl

check_circle Compleet pakket, speelklaar
mood +2750 positieve reviews
wb_cloudy Kosteloos annuleren
schedule Weekend-actie (zo. gratis!)
euro_symbol Geen borg nodig
check_box Onbeperkt spelen
check_box Afhalen in Hattemerbroek
check_box Afhalen in Drachten

Advies nodig, hulp bij het reserveren of andere vragen? Bekijk onze contactmogelijkheden.

Voor wie is een professionele lasergame set geschikt?

Het huren van een professionele lasergame set biedt een unieke beleving voor jong en oud voor o.a. een bedrijfsuitje, schoolfeest, familiefeest of groepsactivieit in bijvoorbeeld een supermarkt, bouwmarkt, gymzaal, parkeergarage of kantoor!

Voor Scholen

Altijd al eens de strijd aan willen gaan met je klasgenoten en leraren? Het kan met lasergame bij jou op school!

Voor Bedrijven

Altijd al eens de strijd aan willen gaan met je baas en collega's? Het kan met lasergame bij jou op de werkplek!

Voor Campings

Lasergamen op het park is een ware belevenis waar alle gasten (zowel jong en oud) nog lang over zullen napraten!

Ook leuk voor

  1. Scouting
  2. Familieweekenden
  3. Sportverenigingen
  4. Vrijgezellenfeesten
  5. Zomaar met vrienden
Loading...