Doelgroepen Lasergame Pro

Geschikt voor vele gelegenheden

Voor wie is het huren van lasergame pro?

Ben je op zoek naar een activiteit die niet alleen spannend en uitdagend is, maar ook de teamgeest versterkt? Zoek niet verder dan lasergame, maar dan op een niveau dat zelfs de meest veeleisende avonturiers en strategen zal bekoren. Geschikt voor doelgroepen, die net wat meer willen!

Ons professionele lasergame systeem is speciaal ontworpen voor doelgroepen die net dat beetje extra zoeken in hun ervaringen. Of je nu een bedrijfsevenement organiseert, een verjaardagsfeestje een onvergetelijke twist wilt geven, of simpelweg op zoek bent naar een unieke manier om met vrienden of familie samen te komen, onze lasergame-ervaring tilt jouw event naar een hoger niveau.

Professionele set huren arrow_forward

Lasergamen met collega's
Lasergamen op het schoolplein

Voor op school

Op zoek naar een spannende en unieke activiteit voor op school? Ontdek de ultieme lasergame-ervaring die je direct naar jouw school kunt halen! Wij bieden de mogelijkheid om een professioneel lasergame systeem te huren, waarmee je elke locatie - of het nu binnen of buiten is - omtovert tot een meeslepende lasergame arena. Perfect voor schoolfeesten, klassenfeesten, of gewoon als een leuke onderbreking van de dagelijkse routine.

Stel je voor: de gangen van de school gevuld met enthousiaste leerlingen, gewapend met de nieuwste lasergame-apparatuur, klaar om in teams de strijd met elkaar aan te gaan. Of misschien kies je voor een outdoor avontuur op het schoolplein of in een nabijgelegen park. Waar je ook speelt, lasergamen als schoolactiviteit belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor zowel leerlingen als leraren.

Voor bedrijven

Ben je op zoek naar een unieke en memorabele activiteit voor jouw volgende bedrijfsuitje of personeelsfeest, die ook nog eens buiten de werkkostenregeling (WKR) valt? Overweeg dan het huren van een professioneel lasergame systeem om jouw eigen locatie om te toveren in een adembenemende lasergame arena. Of je nu kiest voor lasergamen in de kantine, een ruime loods, de bedrijfshal, op het parkeerterrein, of zelfs het grasveld naast jouw pand, lasergamen biedt een spannende en actieve ervaring die het teamgevoel versterkt.

Door te kiezen voor het huren van een professioneel lasergame systeem, inclusief de optie voor opblaasbare obstakels, kun je een gewone werkruimte transformeren in een spectaculair lasergame speelveld. Voeg daar licht-, en geluidseffecten aan toe, en jouw medewerkers zullen zich in een compleet andere wereld wanen. Dit is niet alleen een fantastische manier om de dagelijkse routine te doorbreken, maar het bevordert ook teambuilding en een gezonde competitieve sfeer onder collega's.

Lasergame teamfoto

Voor campings

Ben je op zoek naar een spectaculaire en gedenkwaardige activiteit om aan het recreatieaanbod van jouw camping toe te voegen? Overweeg dan om je gasten een onvergetelijke ervaring te bieden door een professioneel lasergame systeem te huren. Transformeer met gemak het sportveld, een nabijgelegen bosgebied, of zelfs de recreatiezaal in een meeslepende lasergame arena, waar gasten van alle leeftijden zich kunnen onderdompelen in de opwinding en het avontuur van lasergamen.

Lasergamen als activiteit op jouw camping biedt een unieke kans voor zowel outdoor als indoor plezier, perfect aansluitend bij zowel zonnige dagen als onverwachte regenbuien. Dit maakt het een ideale keuze voor een van de hoogtepunten van jouw zomerprogramma, verrijkend het bestaande aanbod en zorgend voor een dynamische toevoeging aan het recreatieprogramma van jouw recreatieteam.

Lasergamen op de camping is meer dan zomaar een activiteit; het is een belevenis die gasten, zowel jong als oud, nog lang zullen herinneren en over napraten. Het biedt een perfecte afwisseling van de traditionele campingactiviteiten zoals zwemmen, wandelen of fietsen, en voegt een element van avontuur en technologie toe aan het verblijf van jouw gasten.

Voor verenigingen

Ben jij de organisator binnen een sportvereniging, muziekvereniging, studentenvereniging, scoutinggroep, of een andere gemeenschap? Overweeg dan om de dynamiek en het enthousiasme binnen jouw groep naar een hoger niveau te tillen door te kiezen voor een professioneel lasergame evenement op jouw eigen locatie. Deze activiteit belooft spanning, plezier, en teambuilding, geschikt voor alle leeftijdsgroepen.

Door het huren van een professioneel lasergame systeem, geef je jouw leden de kans om deel te nemen aan een meeslepende ervaring die zowel fysiek als strategisch uitdagend is. Het unieke aan lasergamen is dat het gespeeld kan worden in vrijwel elke setting - of je nu de voorkeur geeft aan de binnenruimtes van jouw verenigingsgebouw of de open lucht van een sportveld of bosgebied nabij jouw locatie. De flexibiliteit van lasergamen maakt het een ideale activiteit voor verenigingen die op zoek zijn naar een veelzijdige en toegankelijke vorm van entertainment.

Liever een wat simpeler lasergame systeem?

Het kiezen voor het huren van een eenvoudig lasergame systeem in plaats van een professioneel systeem is een slimme keuze als je op zoek bent naar iets voordeligs en makkelijks. Dit systeem is goedkoper om te huren, wat het perfect maakt voor feestjes of evenementen met een kleiner budget. Deze geweren zijn ook heel makkelijk te gebruiken, waardoor je snel kunt beginnen met spelen zonder veel uitleg of voorbereiding. Je kunt ze overal mee naartoe nemen en ze passen zich makkelijk aan elke plek aan, of dat nu je eigen achtertuin is of een park in de buurt.

Ook als je niet zo technisch bent, is een eenvoudig systeem ideaal omdat het zonder gedoe werkt. Dit betekent minder stress en meer plezier tijdens je evenement. En omdat ze zo simpel zijn, kan iedereen meedoen, van kinderen tot mensen die voor het eerst lasergamen. Dit maakt je evenement leuk en toegankelijk voor iedereen.

Kortom, het huren van een eenvoudiger lasergame systeem is een geweldige keuze voor wie een budgetvriendelijke, makkelijke, en plezierige activiteit wil organiseren.

Lasergame 'Basic' huren arrow_forward

Stel je Professionele lasergame set samen

Je huurt een professioneel en draadloos lasergame systeem waarmee je op eigen locatie kunt lasergamen. De spelers dragen een hoofdband en de computer houdt realtime de scores bij per speler en per team. Laten versturen is niet mogelijk.

Aantal
€ 25,00 per stuk
* Minimaal 8
Alleen afhalen op locatie:

Check hier de beschikbaarheid

Beschikbaar Beperkt beschikbaar Bezet

Alle activiteiten

Huur een pakket om onbeperkt jouw activiteit te spelen waar en wanneer je maar wil! Van Lasergame en Archery Tag tot aan Silent Disco en Karaoke! Complete pakketen met alle benodigdheden om zelf voordelig, simpel en snel jouw activiteit te organiseren! Voor welke activiteit ga jij?

Loading...