Silent Disco doelgroepen

Geschikt voor vele gelegenheden

Voor wie is Silent Disco huren?

Het huren van een Silent Disco is geschikt voor diverse doelgroepen en gelegenheden.

Naast het gebruik van Silent Disco op kinderfeestjes, evenementen of voor thuis zijn er nog veel meer situaties waar je Silent Disco voor zou kunnen gebruiken.

Het huren van een Silent Disco is veelzijdig en kan worden aangepast aan verschillende doelgroepen en gelegenheden. Het is een leuke, interactieve activiteit die zorgt voor een top-ervaring voor deelnemers van alle leeftijden.

Silent Disco huren arrow_forward

Silent Disco met vrienden
Silent Disco bruiloft

Silent Disco huren voor bruiloften

Voeg moderne magie toe aan jullie bruiloft met Silent Disco! Hier kan liefde dansen op een muzikaal avontuur, waar gasten hun eigen deuntje kiezen en iedereen op hun eigen manier kan feesten.

Wat het extra speciaal maakt? Jullie kunnen onbezorgd feesten tot laat zonder zorgen over geluidsoverlast, binnen, in de tuin of ergens anders.

Stel je voor: het bruidspaar dat in stilte danst op hun lievelingsnummer, omringd door een liefdevolle stilte in het feestgedruis. Een intiem moment te midden van de vreugde, een herinnering die de liefde vastlegt.

Silent Disco brengt niet alleen een uniek element naar jullie trouwfeest, maar geeft ook de vrijheid om jullie visie waar te maken. Maak de dansvloer magisch met verlichte koptelefoons die een betoverende gloed werpen op dansende harten.

Silent Disco huren voor familieweekenden

Vier jullie familieweekend op een unieke manier door Silent Disco te huren! Geniet van veelzijdig vermaak voor alle generaties met draadloze koptelefoons en dans zonder zorgen over geluidsoverlast. Of het nu binnen is of in de buitenlucht, Silent Disco past zich aan aan elke locatie.

Voeg een speels tintje toe met thema-avonden en activiteiten, waarbij iedereen zijn favoriete muziek kan kiezen. Creëer onvergetelijke herinneringen en versterk de familieband met dit interactieve en feestelijke element. Huur vandaag nog je Silent Disco-apparatuur en maak van jullie familieweekend een dansfeest om te koesteren!

Silent Disco in het donker

Silent Disco voor studentenverenigingen

Transformeer de sfeer van jouw studentenvereniging met de opwindende toevoeging van Silent Disco! Deze unieke ervaring biedt talloze mogelijkheden om het 'wij' gevoel te vergroten en evenementen onvergetelijk te maken.

Silent Disco past zich aan aan elke omgeving binnen de studentenvereniging. Of het nu in de sociëteit is, op het universiteitsterrein, of zelfs in de open lucht, de draadloze technologie maakt het mogelijk om overal een dansvloer te creëren.

Feest zonder beperkingen! Dankzij de draadloze koptelefoons genieten studenten van de muziek tot in de vroege uurtjes zonder zorgen over geluidsoverlast. Perfect voor een bruisend studentenleven.

Organiseer unieke themafeesten met verschillende muziekkanalen. Of je nu kiest voor een 80's avond, een EDM-festijn of een R&B-extravaganza, Silent Disco biedt variatie om diverse muziekstijlen te integreren en de feestvreugde te vergroten.

Silent Disco kan ook worden ingezet voor andere evenementen, zoals lezingen, comedy nights, of stille studiebijeenkomsten. Een veelzijdige optie dus voor diverse activiteiten binnen de studentenvereniging.

Silent Disco bedrijfsfeestje

Geef een ongeëvenaarde draai aan jullie bedrijfsfeest door Silent Disco toe te voegen! Deze eigentijdse en verfrissende ervaring tilt niet alleen het plezier naar een hoger niveau, maar versterkt ook de teamband. Dans zonder je zorgen te maken over geluidsoverlast dankzij draadloze koptelefoons, waarbij collega's hun eigen muziek kunnen kiezen en de dansvloer beheersen.

Of het nu op kantoor, op een dakterras, in een bedrijfshal of zelfs buiten is, Silent Disco past zich naadloos aan aan diverse locaties.

Voeg een extra dosis magie toe met verlichte koptelefoons die de dansvloer oplichten en de feestelijke sfeer versterken. Silent Disco biedt niet alleen een unieke manier om te ontspannen en te genieten van elkaars gezelschap, maar ook een kans om informele teambuildingactiviteiten te organiseren.

Maak van het feest een onvergetelijke ervaring die niet alleen de teamband versterkt, maar ook een positieve en bruisende sfeer binnen het bedrijf bevordert!

Zomaar met een groep vrienden

Transformeer spontane samenkomsten met vrienden in onvergetelijke dansfeesten door Silent Disco toe te voegen aan jullie ontmoetingen! Of jullie nu in een woonkamer, achtertuin, park of op het strand zijn, Silent Disco past zich aan aan verschillende locaties. Het brengt de feestvreugde overal waar jullie maar willen.

Gaan jullie binnenkort als vriendengroep op vakantie? Overweeg dan zeker om een Silent Disco pakket mee te nemen. Met draadloze koptelefoons kunnen jullie feesten tot in de late uurtjes zonder de vakantieburen te storen. Perfect voor de vakantie binnen of in de buitenlucht!

Silent Disco huren arrow_forward

Stel je eigen Silent Disco set samen!

Kies hier het aantal koptelefoons dat je wilt huren. Afhankelijk van naar hoeveel kanalen je wilt luisteren, kies je het aantal zenders (maximaal 3). De eerste zender krijg je van ons en is inbegrepen!

Koptelefoons
* Minimaal 5
Staffelkorting 1 dag
1+ € 3,50 p/s
25+ € 3,15 p/s -10%
50+ € 2,80 p/s -20%
100+ € 2,45 p/s -30%
250+ € 2,10 p/s -40%
Staffelkorting Weekend-actie (za en zo)
1+ € 3,50 p/s
25+ € 3,15 p/s -10%
50+ € 2,80 p/s -20%
100+ € 2,45 p/s -30%
250+ € 2,10 p/s -40%
Staffelkorting 2 dagen
1+ € 5,25 p/s
25+ € 4,73 p/s -10%
50+ € 4,20 p/s -20%
100+ € 3,68 p/s -30%
250+ € 3,15 p/s -40%
Staffelkorting 3 dagen
1+ € 7,00 p/s
25+ € 6,30 p/s -10%
50+ € 5,60 p/s -20%
100+ € 4,90 p/s -30%
250+ € 4,20 p/s -40%
Staffelkorting 4 dagen
1+ € 8,75 p/s
25+ € 7,88 p/s -10%
50+ € 7,00 p/s -20%
100+ € 6,13 p/s -30%
250+ € 5,25 p/s -40%
Staffelkorting Volledige week
1+ € 10,50 p/s
25+ € 9,45 p/s -10%
50+ € 8,40 p/s -20%
100+ € 7,35 p/s -30%
250+ € 6,30 p/s -40%
Toon meerdere dagen (6)
Kanalen / zenders
* Eerste zender gratis

Check hier de beschikbaarheid

Beschikbaar Beperkt beschikbaar Bezet

Alle activiteiten

Huur een pakket om onbeperkt jouw activiteit te spelen waar en wanneer je maar wil! Van Lasergame en Archery Tag tot aan Silent Disco en Karaoke! Complete pakketen met alle benodigdheden om zelf voordelig, simpel en snel jouw activiteit te organiseren! Voor welke activiteit ga jij?

Loading...