Silent Disco kinderfeestje

Huur een Silent Disco set!

Silent Disco huren op je kinderfeestje

Nodig wat extra plezier uit op het volgende kinderfeestje door een Silent Disco te huren!

Een innovatieve en spannende ervaring die gegarandeerd een glimlach op het gezicht van elk kind tovert.

Stel je voor: een kleurrijke verzameling van draadloze hoofdtelefoons, knipperende lichten en een dansvloer vol energieke kinderen die genieten van hun favoriete muziek zonder anderen te storen. Dat is de magie van een Silent Disco!

Silent Disco huren arrow_forward

Silent Disco met dansende kinderen
Silent Disco huren voor een kinderfeestje

Waarom Silent Disco op het kinderfeestje?

Het antwoord is simpel: het is leuk, uniek en geeft een nieuwe dimensie aan het traditionele feestje. Kinderen kunnen zich uitleven op de dansvloer terwijl ze hun eigen muziek kiezen via draadloze hoofdtelefoons. Het is als een persoonlijke disco-ervaring voor elk kind, zonder het lawaai dat normaal gesproken gepaard gaat met traditionele luidsprekers.

De hoogwaardige draadloze koptelefoons zorgen ervoor dat de kinderen zich vrij kunnen bewegen zonder gehinderd te worden door kabels. Het feest kan zowel binnen als buiten plaatsvinden, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. Het is een flexibele en gemakkelijke manier om een levendige sfeer te creëren waarbij de kinderen de controle hebben over hun eigen muzikale avontuur.

Een Silent Disco is niet alleen geschikt voor dansen. Het is ook een geweldige manier om interactieve spelletjes toe te voegen aan het feest. Denk aan een muzikale stoelendans, een danswedstrijd, een karaoke-uitdaging of een activiteit waarbij kinderen moeten raden welk liedje gezongen wordt door diegene met de koptelefoon op. De mogelijkheden zijn eindeloos en zullen zeker zorgen voor lachende gezichten en onvergetelijke herinneringen.

Maak van het volgende kinderfeestje een feestje om nooit te vergeten door een Silent Disco te huren. Ontdek hoe je simpel en snel een feestelijke ervaring kunt creëren die de kinderen nog lang zullen koesteren. Silent Disco: waar plezier en muziek samenkomen zonder een decibel te veel!

Silent Disco kinderfeestje organiseren

Organiseer een uniek en bruisend kinderfeestje met een Silent Disco! Het is de nieuwste sensatie in feestjes voor kinderen, waardoor ze hun energie kwijt kunnen op de dansvloer zonder de buren te storen. Benieuwd hoe je zo'n magisch feest kunt organiseren? Lees verder voor enkele handige tips en ontdek waarom een Silent Disco de perfecte keuze is voor het volgende verjaardagsfeestje van jouw kind!

Begin met het huren van een Silent Disco set die geschikt is voor kinderen. Zorg ervoor dat de hoofdtelefoons comfortabel en veilig zijn voor kleine oren. Onze kindvriendelijke sets bevatten kleurrijke draadloze hoofdtelefoons zodat de kleintjes kunnen genieten van hun favoriete deuntjes zonder enige rommelige kabels.

Creëer een playlist met de favoriete nummers van de jarige en voeg enkele kindvriendelijke hits toe. Denk aan vrolijke deuntjes, bekende kinderliedjes en uptempo nummers om de feeststemming erin te brengen. Ouders kunnen gerust zijn, want ze hebben door de in totaal 3 muziekkanalen de controle over de muziekkeuze en het volume via de koptelefoons. Tip: Gebruik Spotify en maak gebruik van vele kant en klare playlists!

Transformeer de ruimte in een feestelijke dansomgeving! Hang kleurrijke slingers, ballonnen en lichtslingers op om de sfeer te verhogen. Laat de kinderen zich creatief uitleven door glow-in-the-dark accessoires toe te voegen, waardoor het feest nog levendiger wordt.

Leg alle glimlachen en blije momenten vast met een fotobooth. Voorzie leuke props zoals gekke brillen, hoeden en snorren, zodat de kinderen hilarische foto's kunnen maken. Het zal niet alleen voor geweldige herinneringen zorgen, maar ook voor leuke bedankjes voor de gasten.

Eindig het feestje op een hoogtepunt door de kinderen te verrassen met Silent Disco goodie bags. Vul ze met kleine traktaties, danslinten en misschien zelfs een persoonlijke afspeellijst op een USB-stick, zodat het feest ook thuis voortgezet kan worden.

Een Silent Disco kinderfeestje is een gegarandeerd succes voor alle leeftijden. Bereid je voor op een feest vol lachen, dansen en onvergetelijke momenten!

Silent Disco met breaklights

Waar vier ik het feestje?

Je kunt ervoor kiezen om het feestje thuis te organiseren. Huur eenvoudigweg de benodigde apparatuur voor de Silent Disco in en zorg voor een veilige en geschikte ruimte in huis of in de tuin.

Veel feestzalen en evenementenlocaties bieden ruimte voor verschillende soorten feesten, waaronder kinderfeestjes. Informeer bij lokale zalen in jouw omgeving naar de mogelijkheden.

Als het weer het toelaat, kun je overwegen het feestje in een openbaar park of picknickgebied te houden. Controleer wel of je toestemming nodig hebt en of er elektriciteitsvoorzieningen beschikbaar zijn. Geen stroom op locatie? Onze draadloze zenders met ingebouwde accu zijn dan de perfecte oplossing.

Sommige binnenspeeltuinen of trampolineparken bieden mogelijkheden voor het organiseren van feestjes. Als er een kinderboerderij in de buurt is, kun je informeren of ze ruimte hebben voor feestjes. Het kan dan meteen een leuke en educatieve ervaring zijn voor de kinderen. Maar denk ook aan plaatselijke jeugdcentra of buurthuizen!

Neem vooraf contact op met de gekozen locatie om beschikbaarheid, faciliteiten en eventuele specifieke regels of vereisten te bespreken, waarbij veiligheid voor kinderen en geschiktheid voor het type feestje centraal staan.

Onbeperkt Fun!

Op een kinderfeestje kun je een Silent Disco houden, waarbij kinderen met draadloze koptelefoons naar muziek luisteren en dansen. De duur hangt af van de leeftijd van de kinderen en het feestprogramma. Voor jongere kinderen kun je denken aan 30 minuten tot een uur, terwijl oudere kinderen misschien langer geïnteresseerd blijven, tot twee uur.

Kinderfeestjes hebben vaak een gevarieerd programma met verschillende activiteiten. Het is belangrijk om de Silent Disco af te wisselen met andere leuke en interactieve bezigheden, zodat de kinderen zich niet gaan vervelen. Doordat de koptelefoons van te voren door ons volledig opgeladen zijn, hoef je je geen zorgen te maken over de accuduur. Stem de duur tijdens het feestje af op het enthousiasme van de kinderen.

Brengt alleen Silent Disco huren niet genoeg afwisseling denk je? Overweeg dan om als extra ook karaoke, lasergame, archery tag, paintball of een andere leuke activiteit bij ons te huren. Zo maak je er een speciale dag van met boordevol activiteiten!

Stel je eigen Silent Disco set samen!

Kies hier het aantal koptelefoons dat je wilt huren. Afhankelijk van naar hoeveel kanalen je wilt luisteren, kies je het aantal zenders (maximaal 3). De eerste zender krijg je van ons en is inbegrepen!

Koptelefoons
* Minimaal 5
Staffelkorting 1 dag
1+ € 3,50 p/s
25+ € 3,15 p/s -10%
50+ € 2,80 p/s -20%
100+ € 2,45 p/s -30%
250+ € 2,10 p/s -40%
500+ € 1,93 p/s -45%
750+ € 1,75 p/s -50%
Staffelkorting Weekend-actie (za en zo)
1+ € 3,50 p/s
25+ € 3,15 p/s -10%
50+ € 2,80 p/s -20%
100+ € 2,45 p/s -30%
250+ € 2,10 p/s -40%
500+ € 1,93 p/s -45%
750+ € 1,75 p/s -50%
Staffelkorting 2 dagen
1+ € 5,25 p/s
25+ € 4,73 p/s -10%
50+ € 4,20 p/s -20%
100+ € 3,68 p/s -30%
250+ € 3,15 p/s -40%
500+ € 2,89 p/s -45%
750+ € 2,63 p/s -50%
Staffelkorting 3 dagen
1+ € 7,00 p/s
25+ € 6,30 p/s -10%
50+ € 5,60 p/s -20%
100+ € 4,90 p/s -30%
250+ € 4,20 p/s -40%
500+ € 3,85 p/s -45%
750+ € 3,50 p/s -50%
Staffelkorting 4 dagen
1+ € 8,75 p/s
25+ € 7,88 p/s -10%
50+ € 7,00 p/s -20%
100+ € 6,13 p/s -30%
250+ € 5,25 p/s -40%
500+ € 4,81 p/s -45%
750+ € 4,38 p/s -50%
Staffelkorting Volledige week
1+ € 10,50 p/s
25+ € 9,45 p/s -10%
50+ € 8,40 p/s -20%
100+ € 7,35 p/s -30%
250+ € 6,30 p/s -40%
500+ € 5,78 p/s -45%
750+ € 5,25 p/s -50%
Toon meerdere dagen (6)
Kanalen / zenders
* Eerste zender gratis

Check hier de beschikbaarheid

Beschikbaar Beperkt beschikbaar Bezet

Alle activiteiten

Huur een pakket om onbeperkt jouw activiteit te spelen waar en wanneer je maar wil! Van Lasergame en Archery Tag tot aan Silent Disco en Karaoke! Complete pakketen met alle benodigdheden om zelf voordelig, simpel en snel jouw activiteit te organiseren! Voor welke activiteit ga jij?

Loading...