Virtual Reality voor bedrijven

Huur een VR-bril!

Virtual Reality huren voor teambuilding

Teambuilding is superbelangrijk in de wereld van werk. Het helpt iedereen beter samen te werken en elkaar te begrijpen.

En wat is nu een cooler manier om dat te doen dan met een VR-bril? Het huren van VR-brillen voor je bedrijfsteam is als een geheime saus die alles leuker en interessanter maakt.

Ontdek waarom het de ideale activiteit is voor teambuilding!

VR bril huren arrow_forward

Meta Quest 1
Virtual Reality op kantoor

Samen op avontuur in een andere wereld

Beeld je in dat je team samen een nieuwe wereld verkent, ingewikkelde raadsels oplost of samen over een plank loopt op een hoog flatgebouw, maar dan virtueel. Met VR kunnen jullie samen dingen doen die in het echte leven nooit zouden kunnen. Dit is niet alleen mega interessant, maar het zorgt er ook voor dat iedereen beter leert samenwerken en elkaar vertrouwt.

Met een VR-bril op je neus wordt teambuilding ineens het leukste uitje ooit. Of jullie nu het snelste een bom onschadelijk maken in een digitale escape room, een spel spelen waarbij je moet samenwerken, of zelfs een sportieve uitdaging aangaan, iedereen gaat gegarandeerd een leuke tijd hebben.

En door samen te lachen en plezier te hebben, komen collega's dichter bij elkaar.

Makkelijk te organiseren

Het mooie van VR-brillen huren is dat je de ervaring helemaal kunt aanpassen aan wat jullie team nodig heeft of leuk vindt. Of het nu gaat om het verbeteren van leiderschap, samen problemen oplossen of gewoon een goede tijd hebben, er is altijd wel een VR-spel of -ervaring die past bij wat jullie willen doen. Zo haalt iedereen er iets waardevols uit.

In tegenstelling tot veel andere teamuitjes, is het regelen van een dagje VR supermakkelijk. Je hebt alleen een plek nodig waar je de brillen op kunt zetten en een beetje internet. De rest komt vanzelf. Dit betekent minder stress voor degene die het organiseert en meer tijd om van het uitje te genieten.

Een teambuildingdag met VR-brillen is iets wat niemand snel vergeet. Het is niet alleen iets anders dan normaal, maar laat ook zien dat jullie bedrijf vooruitstrevend en innovatief is. Dus, als je op zoek bent naar een manier om je teambuilding naar een hoger niveau te tillen, denk dan eens aan het huren van VR-brillen. Het is een geweldige mix van technologie, fun en teamwork.

Keep talking and nobody explodes

Tip: Speel de VR Escaperoom

In het spel "Keep Talking and Nobody Explodes" werk je samen om binnen 5 minuten een bom onschadelijk te maken. Dit doe je in VR, wat het super spannend maakt!

Eén speler zet de VR-bril op en ziet de bom. Deze speler vertelt de anderen wat hij ziet. De andere spelers, zonder de bril, gebruiken een handleiding om te helpen beslissen welke draadjes doorgeknipt moeten worden of welke knoppen ingedrukt. Elk stukje van de bom vraagt om een andere aanpak en de bommen worden steeds lastiger.

Je speelt in teams van 2 tot 4 personen. Je kunt ook wedstrijdjes doen door teams om de beurt te laten spelen en te kijken wie de meeste bommen kan ontmantelen. Superleuk voor teamwork en om elkaar beter te leren kennen!

Overige games

Naast de beschreven VR Escaperoom, zijn er nog meer games om te spelen.

Van leuke korte tutorials om kennis te maken met de virtuele wereld tot aan meeslepende ritjes in de achtbaan.

Maar wat te denken van een competitie Beat Saber, een unieke VR-ritmegame met als doel het doorhakken van de beats (weergegeven als kleine blokken) terwijl ze op je afkomen. Dit alles op het ritme van de muziek!

Stel je eigen Virtual Reality pakket samen

Je bepaalt zelf hoeveel VR brillen je wilt huren. Één bril is voldoende voor 4 tot 8 personen. Meekijken op een tv? Huur een Chromecast wanneer je deze zelf niet hebt.

Aantal VR brillen
€ 60,75 per stuk
€ 67,50 10% korting
* 1 bril voor +/- 4 tot 8 pers.
Chromecast
€ 7,50 per stuk
* Optioneel

Check hier de beschikbaarheid

Beschikbaar Beperkt beschikbaar Bezet

Alle activiteiten

Huur een pakket om onbeperkt jouw activiteit te spelen waar en wanneer je maar wil! Van Lasergame en Archery Tag tot aan Silent Disco en Karaoke! Complete pakketen met alle benodigdheden om zelf voordelig, simpel en snel jouw activiteit te organiseren! Voor welke activiteit ga jij?

Loading...