Virtual Reality doelgroepen

Geschikt voor vele gelegenheden

Voor wie is Virtual Reality huren?

Het huren van een VR bril is geschikt voor diverse doelgroepen en gelegenheden.

Naast het gebruik van Virtual Reality voor teambuilding en (kinder)feestjes, zijn er nog veel meer situaties waar je Virtual Reality voor zou kunnen gebruiken.

Het huren van een Virtual Reality is veelzijdig en kan worden aangepast aan verschillende doelgroepen en gelegenheden. Het is een leuke, interactieve activiteit die zorgt voor een top-ervaring voor deelnemers van alle leeftijden.

VR bril huren arrow_forward

First Steps
Virtual Reality senioren

Vr bril huren voor senioren

Het huren van een VR-bril kan iets heel speciaals zijn voor ouderen. Met zo'n bril kunnen ze op avontuur gaan zonder hun huis te verlaten. Ze kunnen plaatsen bezoeken waar ze anders nooit zouden komen, nieuwe dingen proberen en zelfs met familie en vrienden op een leuke manier omgaan, allemaal door de bril op te zetten. Dit is niet alleen leuk, maar het houdt ook hun hersenen en lichaam actief.

In het begin is het handig om iemand te hebben die uitlegt hoe alles werkt. Er is vast wel een kleinkind die dat op zich wil nemen. Zo kunnen ouderen makkelijker leren hoe ze de bril kunnen gebruiken. Veiligheid is ook belangrijk. Zorg ervoor dat de plek waar ze de bril gebruiken veilig is, zonder dingen waarover ze kunnen struikelen, en met een fijne stoel of plek om te staan.

Gebruik de app YouTube VR om filmpjes over allerlei dingen te laten zien en dat allemaal in een 360 graden wereld. Neem een duik in de onderwaterwereld, zweef in een luchtballon of ga op vakantie naar verre oorden!

VR bril huren voor vrijgezellenfeesten

Het organiseren van een vrijgezellenfeest is altijd een spannende uitdaging. Je wilt iets unieks doen dat iedereen bijblijft. Het huren van een VR-bril kan precies dat speciale element toevoegen aan het feest. Stel je voor: een avond waarop de vrijgezel en de gasten samen in nieuwe werelden duiken, avonturen beleven die in het echte leven niet mogelijk zijn, en dit allemaal vanuit het comfort van je eigen feestlocatie.

Bij het kiezen van een VR-ervaring voor een vrijgezellenfeest is het belangrijk om spellen en avonturen te selecteren die passen bij de groep. Dankzij het ruime aanbod games biedt onze VR bril precies datgene wat je zoekt, waardoor er voor ieder wat wils is.

Het opzetten van een VR-ervaring voor een vrijgezellenfeest hoeft niet ingewikkeld te zijn. Dankzij de All-in-one VR bril zit alles wat je nodig hebt in de bril gebouwd. Je hebt dus geen computer nodig of allerlei kabels die om je heen zwerven. Zorg ervoor dat je een ruimte hebt die groot genoeg is voor de activiteiten die je in gedachten hebt, en vrij van obstakels om ongelukken te voorkomen.

Of je nu samen lacht, schrikt, of juicht bij elke nieuwe uitdaging, het wordt gegarandeerd een avond om nooit te vergeten.

VR activiteit thuis

Virtual Reality voor verjaardagen

Het vieren van een verjaardag is altijd een bijzonder moment, en wat is er nou leuker dan dit feest naar een heel nieuw niveau te tillen? Door een VR-bril te huren voor je verjaardagsfeest, open je een wereld vol ongekende mogelijkheden voor jou en je gasten. Of je nu jong bent of oud, de magie van virtuele realiteit kan iedereen betoveren.

Het belangrijkste bij het vieren van een verjaardag met VR is dat iedereen plezier heeft. Neem regelmatig pauzes, zorg voor snacks en drankjes, en maak ruimte voor iedereen om zijn of haar favoriete virtuele wereld te verkennen.

Een VR-verjaardagsfeestje is niet alleen een geweldige manier om samen te komen en iets nieuws te proberen, maar ook een unieke kans om samen te lachen en te ontdekken.

Virtual Reality voor scholen

Stel je voor dat leerlingen door de historische straten van het oude Rome wandelen, de complexe structuren van het menselijk lichaam van binnenuit verkennen, of de onbegrensde uitgestrektheid van ons zonnestelsel ervaren, allemaal zonder de klas te verlaten. VR maakt het mogelijk om abstracte concepten tot leven te brengen, waardoor leerlingen op een nieuwe en boeiende manier kunnen leren.

Op de VR bril staat de applicatie Youtube VR. Dit is Youtube maar dan in Virtual Reality versie. Je bekijkt filmpjes alsof je echt in de film zelf zit. Dit biedt mogelijkheden om allerlei onderwijsgerelateerde fimpjes te laten zien variërend van geschiedenis en wetenschap tot kunst en wiskunde, die kunnen helpen om de lesstof op een interactieve manier te versterken.

Stel je eigen Virtual Reality pakket samen

Je bepaalt zelf hoeveel VR brillen je wilt huren. Één bril is voldoende voor 4 tot 8 personen. Meekijken op een tv? Huur een Chromecast wanneer je deze zelf niet hebt.

Aantal VR brillen
€ 60,75 per stuk
€ 67,50 10% korting
* 1 bril voor +/- 4 tot 8 pers.
Chromecast
€ 7,50 per stuk
* Optioneel

Check hier de beschikbaarheid

Beschikbaar Beperkt beschikbaar Bezet

Alle activiteiten

Huur een pakket om onbeperkt jouw activiteit te spelen waar en wanneer je maar wil! Van Lasergame en Archery Tag tot aan Silent Disco en Karaoke! Complete pakketen met alle benodigdheden om zelf voordelig, simpel en snel jouw activiteit te organiseren! Voor welke activiteit ga jij?

Loading...