Virtual Reality kinderfeestje

Huur een VR-bril!

Virtual Reality huren voor een kinderfeestje

Het organiseren van een kinderfeestje dat zowel uniek als memorabel is, kan een uitdaging zijn in een wereld waarin kinderen toegang hebben tot allerlei vormen van entertainment.

Gelukkig biedt het huren van een VR-bril de perfecte oplossing om elk kinderfeestje om te toveren tot een onvergetelijke ervaring.

Met een wereld aan virtuele avonturen binnen handbereik, kunnen kinderen op ontdekkingstocht gaan, nieuwe vaardigheden leren en samen plezier maken in een veilige omgeving.

VR bril huren arrow_forward

VR bril voor kinderen
Kinderfeestje Virtual Reality

Een nieuwe dimensie van plezier

Kinderen zijn van nature nieuwsgierig en enthousiast om nieuwe dingen te ontdekken. Virtual Reality biedt hen de kans om in fantastische werelden te stappen die de grenzen van hun verbeelding verleggen.

Of het nu gaat om het verkennen van de ruimte, het zwemmen met dolfijnen onder de zee, of het lopen tussen dinosaurussen, VR maakt het allemaal mogelijk.

Het huren van een VR-bril voor kinderfeestjes is een innovatieve en spannende manier om de dag speciaal te maken. Met eindeloze mogelijkheden voor avontuur en ontdekking, biedt het een feestelijke ervaring die zowel verrijkend als onvergetelijk is.

Samenwerken is een must

VR-spellen en -ervaringen stimuleren vaak teamwork en communicatie, waardoor kinderen leren samen te werken en hun sociale vaardigheden te ontwikkelen. Tijdens het feestje kunnen kinderen samen puzzels oplossen, avonturen beleven en elkaar aanmoedigen om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Dit bevordert niet alleen een gevoel van kameraadschap en vriendschap, maar leert kinderen ook waardevolle levenslessen over samenwerken en elkaar ondersteunen.

Een kinderfeestje met een VR-thema zal ongetwijfeld in de herinnering van de kinderen gegrift blijven als een van de meest opwindende en unieke ervaringen. Het biedt iets anders dan de standaardfeestjes en zet de toon voor een dag vol avontuur, ontdekking en vreugde.

Bovendien biedt het de perfecte fotomomenten, waardoor zowel kinderen als ouders mooie herinneringen hebben om terug te kijken.

VR thuis spelen

Een veilige en beheersbare omgeving

Veiligheid is altijd een prioriteit bij het organiseren van kinderfeestjes. VR biedt een gecontroleerde omgeving waar kinderen vrij kunnen verkennen en spelen zonder de risico's die komen kijken bij fysieke activiteiten.

Ouders en verzorgers kunnen gemakkelijk toezicht houden en zelfs bepalen welke soorten games en ervaringen geschikt zijn voor de leeftijdsgroep, waardoor iedereen gemoedsrust heeft.

De adviesleeftijd om deze bril te gebruiken is 12 jaar en ouder. Dit is gebaseerd op de manier waarop zij de virtuele ervaringen kunnen verwerken. Houd hier rekening mee bij het plannen van het kinderfeestje.

Bekijk de VR Games arrow_forward

Gemak en flexibiliteit

Het huren van een VR-bril voor een kinderfeestje biedt een hoge mate van flexibiliteit en gemak. Zonder de noodzaak voor uitgebreide decoraties of het boeken van een externe locatie, kan het feestje gemakkelijk thuis of in een vertrouwde omgeving worden gehouden.

Bovendien kunnen de activiteiten worden aangepast aan de groepsgrootte, de leeftijd van de kinderen, en hun interesses, waardoor een gepersonaliseerde ervaring wordt gegarandeerd.

Stel je eigen Virtual Reality pakket samen

Je bepaalt zelf hoeveel VR brillen je wilt huren. Één bril is voldoende voor 4 tot 8 personen. Meekijken op een tv? Huur een Chromecast wanneer je deze zelf niet hebt.

Aantal VR brillen
€ 60,75 per stuk
€ 67,50 10% korting
* 1 bril voor +/- 4 tot 8 pers.
Chromecast
€ 7,50 per stuk
* Optioneel

Check hier de beschikbaarheid

Beschikbaar Beperkt beschikbaar Bezet

Alle activiteiten

Huur een pakket om onbeperkt jouw activiteit te spelen waar en wanneer je maar wil! Van Lasergame en Archery Tag tot aan Silent Disco en Karaoke! Complete pakketen met alle benodigdheden om zelf voordelig, simpel en snel jouw activiteit te organiseren! Voor welke activiteit ga jij?

Loading...