Virtual Reality Games

Speel ze allemaal!

Vele games beschikbaar om te spelen in VR

Onze VR bril biedt een indrukwekkende bibliotheek van VR-games en ervaringen die je meeneemt naar werelden vol avontuur, actie, puzzels, en meer.

Of je nu de voorkeur geeft aan solo-avonturen of een coöperatieve ervaring met vrienden, er is voor ieder wat wils beschikbaar. Op deze pagina vind je een overzicht van enkele populaire games en applicaties die je kunt spelen op de VR bril.

Deze lijst is slechts een kleine greep uit de vele games en ervaringen die beschikbaar zijn.

VR bril huren arrow_forward
Beat Saber
First Steps

Tutorials

Op de VR bril zijn verschillende tutorials en introductie-ervaringen beschikbaar die ontworpen zijn om nieuwe gebruikers te helpen wennen aan de VR-omgeving, de bediening van de controllers te leren, en om een basisbegrip te krijgen van de mogelijkheden van het apparaat. Hier zijn enkele voorbeelden van tutorials en introductie-ervaringen die je kunt vinden op de bril.

First Steps is als nieuwe gebruiker van de VR bril een aanrader om te spelen. Het biedt een korte, leuke en interactieve introductie tot virtual reality, waarbij je leert hoe je de Touch-controllers gebruikt, virtuele objecten manipuleert, en zelfs een beetje kunt dansen met een robot.

Een andere introductie-ervaring die gebruikers in een interactieve omgeving plaatst is First Contact. Hier kun je experimenteren met verschillende VR-objecten en -activiteiten. Het is ontworpen om je vertrouwd te maken met de basisprincipes van VR-interactie.

De tutorials zijn niet alleen goed om de basisprincipes van VR te ontdekken maar meteen ook zeer geschikt als korte VR activiteit.

Keep talking and nobody explodes / VR escaperoom

"Keep Talking and Nobody Explodes" is een spannend en interactief coöp-spel dat spelers in de rol van een bomontmantelingsteam plaatst. In dit spel wordt één speler uitgerust met de VR-headset, waardoor deze de "ontmantelaar" wordt die direct met een virtuele bom werkt. Deze speler ziet de bom met allerlei knoppen, schakelaars, en puzzels die opgelost moeten worden om de bom onschadelijk te maken. De andere spelers hebben geen direct zicht op de bom, maar hebben toegang tot een bomontmantelingshandleiding met instructies over hoe de verschillende puzzels opgelost moeten worden. Deze spelers fungeren als de "experts".

Communicatie tussen de ontmantelaar en de experts is cruciaal, aangezien de experts de handleiding moeten doorzoeken en de ontmantelaar moeten begeleiden bij het oplossen van de puzzels zonder de bom zelf te zien. Het spel vereist teamwork, communicatie, en probleemoplossend denken onder tijdsdruk, aangezien de bom een aftellende timer heeft die niet stopt.

Het spel is ook perfect voor VR-beginners, aangezien het niet afhankelijk is van complexe VR-bewegingen of -navigatie. Het draait allemaal om samenwerking en communicatie, wat het een geweldige party game maakt voor sociale bijeenkomsten of teambuildingactiviteiten.

Richies Plank

Richies Plank

"Richie's Plank Experience" is een virtual reality-ervaring die ontworpen is om de angst voor hoogtes op een zeer directe manier aan te spreken. In deze ervaring worden spelers naar de bovenste verdieping van een virtueel wolkenkrabber gebracht, waar ze uit een lift stappen en op een smalle plank moeten lopen die uitsteekt over een diepe afgrond in de stad beneden.

Het doel van de ervaring is simpel: loop naar het einde van de plank en terug. Echter, voor veel spelers is dit gemakkelijker gezegd dan gedaan, vanwege het realistische gevoel van hoogte en diepte dat VR biedt.

Maak de ervaring nog realistischer door een echte houten plank op de grond te leggen en laat deze synchroniseren met de virtuele plank!

Het is populair als een introductie-ervaring voor nieuwe VR-gebruikers, als een partygame, en als een tool voor het overwinnen van de angst voor hoogtes.

Beat Saber

"Beat Saber" is een enorm populaire ritme-game, die spelers in een meeslepende muzikale ervaring plaatst waarbij ze met lichtzwaarden op de maat van de muziek blokken moeten doorsnijden. Het combineert muziek, beweging, en licht tot een energieke en verslavende gameplay-ervaring die geschikt is voor alle leeftijden en vaardigheidsniveaus.

Het spel is niet alleen leuk en uitdagend, maar ook een fantastische manier om in beweging te komen. Spelers zullen zichzelf vinden terwijl ze bukken, zwaaien, en dansen op de muziek, wat het een onopvallende vorm van lichaamsbeweging maakt. Met een breed scala aan muziektracks die variëren van pop en elektronica tot rock en meer, biedt "Beat Saber" iets voor bijna elke muzieksmaak.

Wie behaalt uiteindelijke de hoogste score?

YouTube VR

YouTube VR op de Vr bril transformeert de manier waarop je video's beleeft door je midden in de actie te plaatsen met een immersieve 360-graden videoweergave. Deze applicatie biedt toegang tot het enorme aanbod van YouTube's videocontent, inclusief speciaal gemaakte VR-video's en traditionele video's, in een virtuele omgeving die ontworpen is om de kijkervaring naar een hoger niveau te tillen.

Zodra je YouTube VR opent, kun je door een interface navigeren die specifiek is ontworpen voor virtual reality. Voor 360-graden video's kun je rondkijken in de virtuele ruimte, waardoor je een uniek perspectief krijgt alsof je echt op die locatie bent. Dit is ideaal voor het verkennen van verre plaatsen, het ervaren van concerten alsof je op de eerste rij staat, of het beleven van avontuurlijke activiteiten vanuit het comfort van je eigen huis.

YouTube VR is niet alleen een platform voor entertainment en ontspanning, maar ook een educatief hulpmiddel. Er zijn talloze educatieve video's en documentaires beschikbaar die de kracht van VR gebruiken om complexe onderwerpen op een boeiende en begrijpelijke manier te presenteren.

You Tube VR
Epic Roller Coaster

Epic Roller Coaster

"Epic Roller Coasters" is een virtual reality-ervaring die de opwinding en de sensatie van een achtbaanrit naar je woonkamer brengt. In deze game kunnen spelers genieten van het gevoel van hoge snelheden, steile afdalingen, en indrukwekkende loopings zonder ooit hun huis te verlaten.

De ervaring is ontworpen om de adrenaline van echte achtbaanritten na te bootsen met behulp van de mogelijkheden van de Vr bril. Spelers kunnen rondkijken in 360 graden terwijl ze door de verschillende parcoursen razen, waardoor de ervaring nog meeslepender wordt.

Het is een leuke en opwindende manier om de mogelijkheden van VR-entertainment thuis te verkennen.

Overig aanbod / demos

De VR bril biedt verder een spannende selectie van demo's die jou in staat stelt om een voorproefje te krijgen van de virtual reality-ervaring.

Deze demo's variëren van meeslepende avonturen en intense actiespellen tot puzzels en fitness-apps, waardoor er voor elk wat wils is.

Een populaire demo die bijvoorbeeld beschikbaar is op de VR bril, is "Superhot VR", een unieke shooter waarin de tijd alleen voortbeweegt wanneer de speler beweegt.

Maar denk ook aan Bait!, Mission:ISS, Echo VR, Space Pirate trainer, en nog veel meer!

Stel je eigen Virtual Reality pakket samen

Je bepaalt zelf hoeveel VR brillen je wilt huren. Één bril is voldoende voor 4 tot 8 personen. Meekijken op een tv? Huur een Chromecast wanneer je deze zelf niet hebt.

Aantal VR brillen
€ 60,75 per stuk
€ 67,50 10% korting
* 1 bril voor +/- 4 tot 8 pers.
Chromecast
€ 7,50 per stuk
* Optioneel

Check hier de beschikbaarheid

Beschikbaar Beperkt beschikbaar Bezet

Alle activiteiten

Huur een pakket om onbeperkt jouw activiteit te spelen waar en wanneer je maar wil! Van Lasergame en Archery Tag tot aan Silent Disco en Karaoke! Complete pakketen met alle benodigdheden om zelf voordelig, simpel en snel jouw activiteit te organiseren! Voor welke activiteit ga jij?

Loading...