Afhaallocatie Drachten

Je neemt zelf het gehuurde pakket in ontvangst uit de afhaalkast behorende bij de Ampèrelaan 7-8. De afhaalkast is te openen door gebruik te maken van het cijferslot. De code om het slot te openen heb je ontvangen via de mail (reservering bevestigd). De afhaalkast dient na de tijd weer op slot te worden gedaan door het cijferslot weer op een willekeurige code te zetten.

Ook voor het retourneren van het pakket wordt weer gebruik gemaakt van bovenstaand principe door zelf het pakket weer in de afhaalkast te zetten door middel van het cijferslot. Ook hierbij geldt weer dezelfde code die je via de mail hebt ontvangen.

Er kunnen meerdere pakketten in zitten, kijk daarom goed naar de naam op het pakket! Handig: de afhaalkast is 24/7 toegankelijk voor afhalen en retour.

AdresAmpèrelaan 7-8 in Drachten
Volg de borden 'bedrijventerrein a7 Noord' totdat je het gebouw van 'Caparis' ziet. Rijd hier de Ampèrelaan op tot aan nummer 7. Nummer 7 betreft een bedrijfsverzamelgebouw. 123fun.nl is gevestigd in dit gebouw op nummer 7-8 en bevindt zich aan de linkerzijde van dit gebouw (je kunt om het gebouw heen rijden).

Cijferslot code: zie email "Reservering bevestigd"

Loading...