Afhaallocatie Hattemerbroek

Je neemt zelf het pakket in ontvangst uit de zwarte metalen afhaalkast die achteraan om de hoek aan de zijkant van het pand staat (Rendementstraat 7). De afhaalkast is te openen door gebruik te maken van het cijferslot. De code om het slot te openen heb je ontvangen via de mail (reservering bevestigd). De afhaalkast dient na de tijd weer op slot te worden gedaan door het cijferslot weer op een willekeurige code te zetten. 

Ook voor het retourneren van het pakket wordt gebruik gemaakt van bovenstaand principe door zelf het pakket weer in de afhaalkast te zetten door middel van het cijferslot. Ook hierbij geldt weer dezelfde code die je in de mail hebt ontvangen.

Er kunnen meerdere pakketten in zitten, kijk daarom goed naar de naam op het pakket! Handig: de afhaalkast is 24/7 toegankelijk voor afhalen en retour.

AdresRendementstraat 7 in Hattemerbroek
Wanneer je je bevindt op de Duurzaamheidstraat neem je de afslag naar de Rendementstraat. Rijd door tot aan het gebouw van 'Stickermaster'. Rijd nu de doodlopende straat in. 123fun is gevestigd aan het einde van de straat (linkerzijde) in het goudkleurige pand naast 'Ledwereld'. De zwarte afhaalkast waaruit het pakket in ontvangst wordt genomen bevindt zich achteraan aan de zijkant van het pand (om de hoek).

Cijferslot code: zie email "Reservering bevestigd"

Afhaalkast Hattemerbroek

Loading...