Betaalopties

Ontdek de betaalmogelijkheden

Hoe wil je betalen?

We streven er naar om jou online reservering of bestelling zo soepel en gemakkelijk mogelijk te maken. Dat begint met het bieden van de juiste betaalmogelijkheden, zodat je kunt kiezen wat voor jou het beste werkt.

Contant betalen is bij ons niet mogelijk. Daarnaast ontvang je vanzelfsprekend altijd een factuur van je bestelling voor de eventuele boekhouding.

iDEAL / Bancontact

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw reservering of bestelling afronden. Je rekent af in je vertrouwde internetbankieromgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Klanten uit België kunnen gebruik maken van de optie 'Bancontact'.

Het voordeel van deze betaalopties is dat je meteen je bestelling afrekent, wij deze meteen voor jou kunnen bevestigen en waarnodig meteen kunnen versturen. Ook erg handig bij last minute bestellingen!

Geld terug bij annuleren

Wist je trouwens dat bij annulering tot 48 uur voor de afgesproken huurdatum er geen kosten in rekening worden gebracht? Tenzij het pakket al is verzonden; in dat geval worden alleen de verzendkosten in rekening gebracht.

Bankoverschrijving

Betaal je liever niet direct online? Geen probleem. Je kunt ook kiezen voor een bankoverschrijving. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn wanneer een reservering pas in de verre toekomst ligt. Je kunt dan in de tussentijd zelf bepalen wanneer je overgaat tot betaling. Let op: de bevestiging van je bestelling geven we je pas na ontvangst van jouw betaling. In de tussentijd blijft het een voorlopige aanvraag.

Achteraf betalen

Voor bedrijven en 'op verzoek' maken we een uitzondering door de optie 'achteraf betalen' aan te bieden. Plaats de bestelling dan met als optie 'bankoverschrijving' en 'reply' op onze mails dat er eerst een factuur noodzakelijk is. We bevestigen dan de reservering voor je zodat jij de factuur kunt doorzetten naar bijvoorbeeld de administratie. Zorg er wel voor dat je bij de bestelling het juiste factuuradres invult.

Loading...