Last Minute

Last Minute bestellingen

Last Minute iets nodig?

Geen zorgen, wij gaan ons best doen!

We snappen dat plannen soms spontaan ontstaan of dat je misschien iets bent vergeten voor je grote dag of feest. Daarom kunnen we altijd samen kijken of het haalbaar is om het op tijd in jouw handen te laten krijgen.

We bieden verschillende opties voor levering en ophalen aan, afgestemd op wat voor jou het handigst is. Of je nu kiest voor snelle bezorging of liever je bestelling bij ons ophaalt, wij zorgen ervoor dat het regelen van jouw last-minute benodigdheden soepel verloopt.

Koptelefoons 123fun silent disco

Last minute verhuur

Als je vandaag nog iets nodig hebt, is verzending helaas geen optie meer; je kunt het dan alleen bij ons afhalen in Hattemerbroek of Drachten wanneer je de reservering vóór 16:00 uur bij ons plaatst.

Voor gebruik van de spullen morgen; plaats je reservering dan vóór 16:00 uur vandaag. We verzenden het dan nog dezelfde dag, en doorgaans kun je het pakket de volgende dag vanaf 15:00 uur verwachten. Dit betekent dat als je het morgen laat in de middag of avond nodig hebt, de kans groot is dat het op tijd aankomt. Let op! We versturen niet op zaterdag en zondag.

Mocht er een vertraging zijn waardoor je de gehuurde spullen niet kunt gebruiken, dan vergoeden we de huurkosten. De verzendkosten brengen we wel in rekening.

Pakket huren arrow_forward

Last minute webshop

Indien je nog op de dag zelf een item vereist uit onze webshop, kunnen we dit helaas niet meer verzenden. In zo'n geval bieden we de mogelijkheid tot afhalen in Hattemerbroek of Drachten, mits je jouw bestelling vóór 16:00 uur plaatst.

Voor de volgende dag zijn er wel mogelijkheden. Zorg ervoor dat je jouw bestelling dan vandaag voor 16:00 uur plaatst. Wij zorgen er dan voor dat je pakket dezelfde dag nog wordt verzonden, zodat je het meestal vanaf 15:00 uur de volgende dag kunt verwachten.

Dus, als je het morgenmiddag of -avond nodig hebt, is de kans groot dat je op tijd over je bestelling kunt beschikken. Houd er rekening mee dat we op zaterdagen en zondagen geen verzendingen doen.

Webshop arrow_forward

Last minute code

Heb je een code van ons ontvangen voor echte lastminutes? Vul deze hieronder in zodat je de reservering zonder beperkingen met beschikbaarheid kunt bestellen.

Loading...