Veiligheid

Veilig en verantwoord plezier

Veilig gebruik maken van de spullen

Bij ons staat veiligheid altijd voorop, zeker als het gaat om het verhuren van activiteiten en bijbehorende uitrusting. Wij begrijpen dat een geweldige ervaring hand in hand gaat met de zekerheid dat je op een veilige manier onze activiteiten kunt gebruiken. Daarom zetten we ons in om niet alleen plezier, maar ook veiligheid te garanderen voor iedereen die wat bij ons komt huren.

Voor elke activiteit die wij aanbieden, verstrekken we een uitgebreide en zorgvuldig samengestelde handleiding. Deze handleiding is meer dan zomaar een gebruiksaanwijzing; het is ook een onderdeel van veiligheid. Binnen deze handleiding vind je niet alleen stap-voor-stap instructies over hoe je de gehuurde uitrusting en materialen correct gebruikt, maar ook gedetailleerde veiligheidsinstructies die specifiek zijn ontworpen om elke activiteit zo veilig mogelijk te maken.

Naar activiteiten arrow_forward
Paintball veiligheidsinstructies

Materiaalcontrole en bescherming

Voor activiteiten waar dit van toepassing is, voorzien wij in de benodigde veiligheidsmaterialen, zoals beschermende maskers, om een veilige ervaring te garanderen.

Alle materialen en uitrusting ondergaan voorafgaand aan gebruik een grondige veiligheidscontrole. Hierdoor kun je erop vertrouwen dat de gehuurde spullen veilig zijn voor gebruik, wat bijdraagt aan een zorgeloze en plezierige activiteit.

Toezicht en veiligheid voor jongeren

Wanneer activiteiten worden gehuurd en gebruikt door groepen jongeren onder de 18 jaar, vereisen wij de aanwezigheid van ten minste één volwassene om toezicht te houden.

Deze maatregel zorgt voor een extra laag veiligheid, zowel voor het gebruik van de materialen als voor de algemene veiligheid tijdens het spel.

Loading...