Versturen of Afhalen

Dag van te voren in huis

Kies voor bezorgen of afhalen

Natuurlijk wil je de spullen zo snel mogelijk in huis hebben om je zo optimaal te kunnen voorbereiden. Je kunt er voor kiezen om het pakket te laten versturen (m.u.v. bubbelvoetbal en de professionele lasergame set) of dat je het pakket komt afhalen in Hattemerbroek of Drachten.

Wij zorgen er voor dat je de spullen uiterlijk de dag van te voren in ontvangst kunt nemen. De dag na gebruik stuur je de spullen weer terug of breng je het weer bij ons retour.

Op deze pagina vind je meer informatie over de levering van de spullen.

Bekijk activiteiten arrow_forward

Lasergamen met licht- en rookeffecten

Laat je pakket door ons versturen (NL / BE)

Versturen naar pakketpunt of huisadres

Voor € 14,95 kan het pakket verstuurd worden naar een pakketpunt bij jou in de buurt. Deze prijs is inclusief een retourlabel voor het retourneren. Wanneer we de spullen in meerdere pakketten moeten versturen, kan het zijn dat de verzendkosten hoger uitvallen. Dit wordt automatisch berekend tijdens het afronden van de bestelling. Je kunt er ook voor kiezen om zelf het pakketpunt te selecteren of dat je dit aan ons overlaat. In het laatste geval kiezen wij het dichtstbijzijnde met gunstige openingstijden.

Op het moment dat het pakket vertrekt voor verzending ontvang je een e-mail met een track en trace om het te kunnen volgen. Ook staat in deze mail het adres van het pakketpunt. Mocht je het pakket liever naar een huisadres gestuurd willen hebben, dan is dit tegen een kleine meerprijs mogelijk. Zorg er wel voor dat iemand het pakket in ontvangst kan nemen!

Voor levering in België kan het zijn dat we een kleine toeslag toepassen. Dit wordt automatisch doorberekend tijdens het afronden van de reservering.

Wanneer ontvang ik het?

Het pakket kan in ieder geval op de dag voorafgaand de huurdatum in ontvangst worden genomen. Mocht deze afleverdag op een zon- of feestdag vallen dan is dit uiteraard nog een dag eerder.

Om de levering te kunnen garanderen wordt het pakket vaak nog een dag eerder verzonden waardoor het ruimschoots van te voren klaarligt bij het pakketpunt of bij je thuis wordt afgeleverd.

Versturen per post

Het retour sturen

De dag na gebruik wordt het pakket weer retour gestuurd met behulp van het gefrankeerde retourlabel uit het pakket. Lever het pakket voor 16:00 uur in bij een willekeurig pakketpunt van de vervoerder. Mocht de retourdag op een zon- of feestdag vallen, dan mag het pakket een dag later retour.

Gebruik altijd het retourlabel voor het retourneren zodat je niet nogmaals verzendkosten hoeft te betalen bij het pakketpunt!

Pakket afhalen uit Hattemerbroek of Drachten

Hattemerbroek (nabij Zwolle)
123fun.nl
Rendementstraat 7a
8094 RA Hattemerbroek Google Maps
Nederland
Afhaallocatie Drachten
123fun.nl
Amperelaan 7-8
9207AM Drachten Google Maps
Nederland
Afhaalkast Hattemerbroek

Maak gebruik van onze afhaalkast

Wanneer je het pakket komt afhalen in Drachten of Hattemerbroek, ligt het op de dag voorafgaand de huurdatum vanaf 16:00 uur voor je klaar. Vanaf dat moment kun je het komen ophalen.

Het retour brengen gebeurt op de dag na de huurdatum vóór 16:00 uur. Mocht deze retourdag op een zon- of feestdag vallen, dan mag dit een dag later.

Per mail ontvang je meer informatie en een cijfercode waarmee je de afhaalkast kunt openen. Doordat de kast 24/7 toegankelijk is, kun je het pakket afhalen en retour brengen wanneer het jou uitkomt!

Loading...