Lasergame - 12 guns

Lasergamen staat garant voor eindeloos veel speelplezier voor jong en oud. Deze lasergame-set is namelijk leuk en uitdagend voor alle doelgroepen. Dankzij de unieke anti-valsspeel-functie is deze set zeer geschikt voor de serieuze en fanatieke lasergame speler. De compacte geweren zijn uitermate geschikt voor de wat jongere doelgroep. Wie verliest de minste levens en wint uiteindelijk het spel?

Valsspelen niet meer mogelijk
Met deze unieke lasergame set kun je lasergamen zonder dat iemand vals kan spelen. Het pistool onthoudt namelijk het aantal overgebleven levens zodra het geweer door de speler per ongeluk (of met opzet) uit en weer aan wordt gezet. Het verkrijgen van nieuwe levens door het geweer uit en weer aan te doen is dus verleden tijd! Nieuwe levens kunnen alleen worden verkregen bij de spelleider door gebruik van het speciale 'activeringsgeweer'.

Daarnaast beschikken de geweren over een functie dat wanneer een pistool een keer geraakt is, deze niet meer van teamkleur kan veranderen. Ook wanneer het geweer per ongeluk uit en weer aan wordt gezet zal de teamkleur en het aantal overgebleven levens in het geheugen van het geweer bewaard blijven zodat de speler ten alle tijden weer verder kan spelen waar die was gebleven. Zo wordt het lasergamen nog echter, leuker en eerlijker!

Ideaal voor een kinderfeestje, vrijgezellenfeest, school- of klassenfeest, bedrijfsuitje of familiedag!

Lasergame huren

De geweren beschikken over diverse licht- en geluidseffecten en hebben een lange accuduur. Zelfs over een compleet weekend hoeft u zich geen zorgen te maken! Daarnaast leveren wij reserve batterijen en een schroevendraaier mee wat een snelle accuwisseling mogelijk maakt.

De geweren werken verder op basis van infraroodstraling die je kunt vergelijken met het signaal dat uit een afstandbediening komt van de tv. Veilig en niet schadelijk voor de ogen. De geweren kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt. Met een schietbereik van maar liefst 50 meter is je geweer klaar voor de strijd! In het donker is het bereik nog groter en ziet het er nog spannender uit met alle lichtjes op de geweren! Naast deze compacte geweren verhuren wij ook XL-geweren voor de wat oudere doelgroep. De functionaliteit is bij beide geweren hetzelfde.

Combineer of huur meerdere pakketten om het gewenste aantal lasergames te bereiken!

Lasergame huren

 • check_circle Verzenden of Afhalen mogelijk
 • check_circle Geen borg
 • check_circle Weekend-actie
 • check_circle Kosteloos annuleren
 • check_circle Meerdere pakketten mogelijk
 • check_circle Leuke extra's

Lasergamepakket - 12 guns

€ 67,50
(incl. btw)
Aantal dagen
Extra guns
Aantal pakketten
Reserveerdatum
Maak hierboven eerst je keuze
huurdatum:
selecteer datum hierboven
ontvangst op: retour op:
... ...

Inhoud lasergamepakket 12 guns

 • 12 compacte laser geweren inclusief batterijen (speelklaar)
 • 1 extra 'activeringsgeweer' voor het opnieuw activeren van de geweren
 • 12 teamlintjes in twee verschillende kleuren om 2 teams te maken
 • 2 lichtgevende targets (voor o.a. spel 3 en spel 4)
 • Professionele oorkondes gelijk aan het aantal geweren
 • Ruim voldoende scorekaarten
 • Fluitje voor begin- en eindsignaal
 • Extra batterijen + schroevendraaier
 • Handleiding
Lasergame pistool uitleg

Valsspelen
niet mogelijk

Onbeperkt nieuwe
levens

Overdag & s'avonds

Vanaf 6
jaar

4 teams

50 meter schietafstand

Voldoende batterijen

4 munitie soorten

Onbeperkt aantal
spelers

Trileffecten

Geluideffecten

Lichteffecten

Hoe werkt het?

Met dit systeem kun je lasergamen met een oneindig aantal spelers en met maximaal vier teams. Het doel van het spel is dat je alle tegenstanders uitschakelt. Dit heb je gedaan wanneer alle levens op het laserpistool van je tegenstander op zijn. In totaal beschikt iedereen aan het begin van het spel over 9 levens. Om iemand te raken moet je op het laserpistool van je tegenstander richten. Aan de hand van 3 levensbalken op het pistool kun je zien hoeveel levens je nog hebt, hierbij staat elke rode levensbalk voor drie levens. Wanneer je schiet of wanneer je geraakt wordt gaat het geweer trillen. Daarnaast kun je je eigen teamgenoten niet raken.

Het is afhankelijk van het gebruikte munitiesoort hoeveel levens je tegenstander verliest bij een raak schot. Als je bijvoorbeeld met het munitiesoort single shot schiet, dan verliest je tegenstander bij een raak schot 1 leven. Als je het pistool hebt ingesteld op het munitiesoort plasmagun dan verliest je tegenstander 3 levens. In het laatste geval zal er na 1x schieten meteen herladen moeten worden in tegenstelling tot de single shot waarbij je pas na 12x schieten moet herladen. Het herladen kan onbeperkt.

Wanneer alle levens van een gun op zijn, gebruikt de spelleider het meegeleverde extra 'activeringsgeweer' om een geweer eventueel van nieuwe levens te voorzien (te activeren). Welke speler en welk team heeft uiteindelijk het minst aantal keren het geweer doen laten activeren door de spelleider? De scores worden door de spelleider per speler bijgehouden op de meegeleverde scorekaarten.

Lasergame spelvormen

De volgende spelvormen kun je spelen met het lasergamen.

100% veilig

De geweren maken gebruik van onschadelijk en onzichtbaar infrarood licht, hierdoor zijn ze 100% veilig. Er komen geen gevaarlijke laserstralen uit het pistool. Daarnaast beschikken onze geweren over een CE certificering en voldoen daardoor aan de wettelijke Europese veiligheidsregels.

Gratis interactieve targets

Base target

In het pakket zitten standaard 2 targets. Deze interactieve targets kunnen gebruikt worden voor het spelen van diverse spelvormen zoals capture the base en VIP-game. De target kan toegewezen worden aan een team door deze in te stellen in de juiste teamkleur waarna de target in deze kleur blijft branden. Vervolgens kan de tegenpartij de target veroveren door 12x raak te schieten.

Doormiddel van het elastisch koord is de target zowel geschikt om ergens op te hangen of aan een speler te bevestigen.

Overzicht van de knoppen

Lasergame pistool uitleg

Waar kan ik lasergamen?

In de meeste gevallen worden onze lasergamepakketten buiten in het bos of in de duinen gebruikt. Maar ook binnen zijn de geweren zeer geschikt om gebruikt te worden. Denk aan een kantoorpand, gymzaal, bedrijfsloods of magazijn! De mogelijkheden zijn eindeloos! Andere voorbeelden van lasergamelocaties kunnen zijn: speeltuin, woonwijk, park, sporthal (al vaak goedkoop te huren), schuur of maak een gave lasergame-arena door het hele huis of tuin met obstakels zoals containers, pallets, stoelen of tafels!

Schietafstand

Met deze geweren kun je bij goed richten op een afstand van ruim 50 meter iemand raken. De schietafstand wordt mede bepaald door de weersomstandigheden; hoe meer zonlicht, hoe korter de schietafstand. De schietafstand van de lasergun is ook afhankelijk van het gekozen munitiesoort. Gebruik je de munitiesoort "single shot", dan is het bereik het grootst. Staat het geweer ingesteld als "plasmagun", dan is de schietafstand van het pistool korter.

Goed weer- garantie

Goed weer garantie Bij slechte weersomstandigheden kan er tot uiterlijk 48 uren van te voren per e-mail kosteloos worden geannuleerd. Je krijgt dan het volledig betaalde bedrag retour. Ook is het mogelijk om tot 48 uren van te voren de reservering te wijzigen. Geen probleem!

Weekend-actie

Weekend actie Wanneer je voor een zaterdag reserveert, krijg je van ons de zondag er gratis bij. Dat betekent nog langer plezier met je pakket!

Je kunt deze actie selecteren bij het reserveren van een pakket naar keuze.

Anti valsspelen

Valsspelen niet meer mogelijk! Valsspelen behoort tot de verleden tijd! Nieuwe levens kunnen alleen bij de spelleider worden verkregen door middel van het speciale activeringsgeweer. Ook blijven alle instellingen bewaard wanneer het geweer uit en aan wordt gezet. Zo wordt het lasergamen nog leuker!

Gratis oorkondes

Gratis professionele oorkondes De professionele oorkondes kunnen worden gebruikt om na afloop aan de deelnemers mee te geven. Daarnaast kan eventueel op de oorkonde worden geschreven op welke plek de speler is geëindigd. Leuk als aandenken aan deze geslaagde activiteit! Je krijgt bij dit
pakket 12 gratis oorkondes.

Geen borg

Wij rekenen geen borg Wij hanteren geen borg maar vertrouwen op uw moraliteit. Tot op heden heeft nog geen enkele klant dit vertrouwen geschaad.

Wij gaan er vanuit dat dit zo blijft en dat we dit kunnen blijven hanteren.

Beschikbaarheid

Wij hebben ruim voldoende lasergame-pakketten op voorraad. Selecteer het gewenste pakket en de reserveerdatum en je ziet meteen of er nog voldoende beschikbaarheid is.

Wacht echter niet tot het laatste moment om eventuele teleurstelling te voorkomen. Het is mogelijk om tot 48 uren van te voren kosteloos te annuleren.

Verzenden naar PostNL pakketpunt of Afhalen in Wezep of Drachten

U kunt er voor kiezen om het pakket te laten versturen naar een PostNL-pakketpunt voor €14,95 (incl. retour)
of dat u het pakket komt afhalen in Wezep (nabij Zwolle) of Drachten.
Klik hier voor meer informatie

Afhalen
PostNL Pakketpunt
€ 14,95 (incl. retour)
Afhalen
Afhalen