Lasergame - 20 guns

Altijd al eens onbeperkt willen lasergamen op eigen locatie? Met het huren van een lasergamepakket is het mogelijk! Lasergamen is een activiteit waar jong en oud veel plezier aan beleeft. Gewapend met je geweer op zoek naar de tegenstander waarbij je zelf moet voorkomen dat je geraakt wordt. Spanning en plezier gegarandeerd!

Ideaal voor een kinderfeestje, vrijgezellenfeest, school- of klassenfeest, bedrijfsuitje of familiedag!

Lasergame huren

De geweren beschikken over diverse licht- en geluidseffecten en hebben een lange accuduur. Zelfs over een compleet weekend hoeft u zich geen zorgen te maken! Daarnaast leveren wij reserve batterijen en een schroevendraaier mee wat een snelle accuwisseling mogelijk maakt.

De geweren werken verder op basis van infraroodstraling die je kunt vergelijken met het signaal dat uit een afstandbediening komt van de tv. Veilig en niet schadelijk voor de ogen. De geweren kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt. Met een schietbereik van ongeveer 30 meter is je geweer klaar voor de strijd! In het donker is het bereik nog groter en ziet het er nog spannender uit met alle lichtjes op de geweren! De geweren zijn verder licht van gewicht en uitstekend te hanteren voor jonge kinderen. Onze adviesleeftijd is vanaf 7 jaar.

Inbegrepen

 • - 20 geweren inclusief batterijen (speelklaar)
 • - 20 teamlintjes in twee verschillende kleuren om 2 teams te maken
 • - 10 targets (om verschillende spelsoorten te spelen)
 • - Professionele oorkondes gelijk aan het aantal geweren
 • - Ruim voldoende scorekaarten
 • Fluitje voor begin- en eindsignaal
 • - Extra batterijen + schroevendraaier
 • - Handleiding

Lasergame huren

 • check_circle Verzenden of Afhalen mogelijk
 • check_circle Geen borg
 • check_circle Weekend-actie
 • check_circle Kosteloos annuleren
 • check_circle Meerdere pakketten mogelijk
 • check_circle Leuke extra's
€ 125,00
€ 100,00 20% korting
(incl. btw)
Aantal dagen
Extra guns
Reserveerdatum
Maak hierboven eerst je keuze
Selecteer een datum

U ontvangt bij het huren van het lasergamepakket een duidelijke handleiding met hierin de werking van de apparatuur beschreven. Wij werken met lasergame-geweren die eenvoudig instelbaar zijn zodat elke spelleider (met of zonder technische kennis) zich hiermee kan redden.Lasergame huren

Het systeem

De sensoren om iemand te raken zitten in het geweer gebouwd waardoor er gericht moet worden op het geweer van de tegenstander. In totaal kunnen er 4 teams worden gemaakt (team rood, geel, groen of blauw).

Wanneer je de tegenstander raakt zie je kort jouw teamkleur oplichten en heb je raak geschoten. Wanneer je 4 keer bent geraakt gaat er één leven (van de in totaal 3 levens) verloren op het geweer. Dit wordt bijgehouden aan de bovenkant van het geweer met led-lampjes. Wanneer een speler alle 3 zijn levens heeft verloren (en dus 12 keer is geraakt) kan de speler niet meer schieten en moet het geweer bij de spelleider worden herladen.

De spelleider noteert vervolgens op het scorekaartje van de betreffende speler dat er 1 compleet leven is verloren en herlaadt vervolgens het geweer met een speciale toetsencombinatie. De speler kan nu weer verder spelen. Welke speler en/ of welk team heeft uiteindelijk de minste levens verloren?

Uitleg van de knoppen
Uitleg van de knoppen op het geweer

Schild (linksboven)
Met het schild ben je 15 seconden beschermd, maar daarna kun je het schild een tijdje niet gebruiken.

Volume (rechtsboven)
Met deze knop kun je het geluidsniveau bepalen.

Vuurkracht (linksonder)
Met deze knop kun je bepalen hoeveel schade je aan je tegenstander toebrengt, maar hoe harder de vuurkracht hoe meer vertraging er tussen de schoten zit.

Teamkleur (rechtsonder)
De teamkleur geeft aan in welk team je zit. Als je de knop langere tijd indrukt, verandert de kleur. Zo kun je vier teamkleuren instellen per geweer.

Waar kan ik lasergamen?

In de meeste gevallen worden onze lasergamepakketten buiten in het bos of in de duinen gebruikt. Maar ook binnen zijn de geweren zeer geschikt om gebruikt te worden. Denk aan een kantoorpand, gymzaal, bedrijfsloods of magazijn! De mogelijkheden zijn eindeloos! Andere voorbeelden van lasergamelocaties kunnen zijn: speeltuin, woonwijk, park, sporthal (al vaak goedkoop te huren), schuur of maak een gave lasergame-arena door het hele huis of tuin met obstakels zoals containers, pallets, stoelen of tafels!

Lasergame geweren

Spelmogelijkheden

Shoot'm all (basisspel)

Doel: Welk team en welke speler wordt het minste geraakt door de andere teams en wint hierdoor het spel?

Iedere speler krijgt een geweer in een bepaalde teamkleur (deze kleur is te herkennen aan de lampjes op het geweer die oplichten). Iedere speler begint het spel met 3 lichtgevende levensbalken die zich bevinden aan de achterkant van het geweer. Wanneer een speler tijdens het spel 4x wordt geraakt door een speler van een ander team, gaat er één levensbalk van de speler uit.

Een speler mag dus in totaal 12 keer worden geraakt (12 levens) totdat alle levensbalken uit zijn. De speler is dan uitgeschakeld, kan niet meer schieten en de lampjes op het geweer gaan knipperen. De speler moet nu terug naar de centrale basis (spelleider) waar de speler weer 'levend' kan worden gemaakt en vervolgens weer beschikt over 12 levens. Op de scorekaart van de speler wordt aangekruist dat de speler een keer uitgeschakeld is geweest. Bij welk team en welke speler is dit aan het einde van het spel het minste voorgekomen?

Aan dit spel wordt een bepaalde tijd verbonden. Aangeraden wordt om korte potjes te spelen van maximaal 15 minuten. Hierdoor zal de spanningsboog des te hoger zijn. Zorg voor een eindsignaal wanneer de 15 minuten voorbij zijn.

Deathmatch

Doel: Welk team blijft het langste in leven?

Iedere speler krijgt een geweer in een bepaalde teamkleur (deze kleur is te herkennen aan de lampjes op het geweer die oplichten). Iedere speler begint het spel met 3 lichtgevende levensbalken die zich bevinden aan de achterkant van het geweer. Wanneer een speler tijdens het spel 4 keer wordt geraakt door een speler van een ander team, gaat er één levensbalk van de speler uit. 

Een speler mag dus in totaal 12 keer worden geraakt (12 levens) totdat alle levensbalken uit zijn. De speler is dan uitgeschakeld, kan niet meer schieten en de lampjes op het geweer gaan knipperen. Het team waarvan uiteindelijk nog mensen in leven zijn wint tijdens dit spel.

Capture the Flag

Doel: Welk team vindt de vlag van de tegenpartij het snelste?

Dit spel werkt in de basis hetzelfde als het basisspel, maar met de volgende toevoeging:
Tijdens het spel moeten beide teams op zoek gaan naar de vlag van het andere team zonder uitgeschakeld te worden. Wanneer een speler van een team de vlag van de tegenpartij heeft gevonden brengt deze speler de vlag naar de spelleider zonder uitgeschakeld te worden. Dit team wint, wat er meteen voor zorgt dat het spel is afgelopen. In plaats van een vlag kunnen ook de targets worden gebruikt die standaard worden meegeleverd met het lasergamepakket. Deze targets zijn in te stellen in de teamkleur van het betreffende team door hier eenmaal met het geweer op te schieten.Lasergame target

Catch the targets (het spel met de targets)

Doel: Verover zoveel mogelijk targets in jouw teamkleur binnen een bepaalde tijd (5 of 10 minuten)

Dit spel werkt in de basis hetzelfde als het basisspel, maar met de volgende toevoeging:
Verstop de targets (de ronde lichtgevende bolletjes die zijn meegeleverd met het lasergamepakket) vooraf binnen het speelgebied. Je kunt de targets bijvoorbeeld vastmaken met touwtjes aan bomen, struiken of andere obstakels. Tijdens het spel moeten beide teams op zoek gaan naar de verstopte targets binnen het speelgebied en hier op schieten. Wanneer er door een speler van een team op geschoten wordt, verandert de target in de betreffende teamkleur. Wanneer vervolgens een speler van het andere team er op schiet verandert de target weer in de kleur van dat team.

Het gaat er uiteindelijk om welk team de meeste targets heeft 'verovert' binnen de gestelde tijd. Het is dus belangrijk om na 5 of 10 minuten af te fluiten. Niemand mag dan meer schieten. Loop vervolgens als spelleider langs de targets en tel welk team de meeste targets veroverd heeft.

U kunt er voor kiezen om het pakket te laten versturen naar een PostNL-pakketpunt of dat u het pakket komt afhalen in Wezep (nabij Zwolle) of Drachten.

Verzending naar PostNL pakketpuntVersturen

Voor slechts € 14,95 (inclusief retour) laten wij het pakket bezorgen in heel Nederland via onze verzendservice van PostNL. Wij zorgen er voor dat uw pakket minimaal een dag van te voren bij het dichtstbijzijnde PostNL-pakketpunt wordt aangeboden van het opgegeven adres. U hoeft dus niet speciaal thuis te blijven om het pakket in ontvangst te nemen. Om het voor u makkelijk te maken zoeken wij voor u dit pakketpunt uit en houden rekening met de openingstijden van dit pakketpunt.

Op het moment dat wij het pakket versturen ontvangt u van ons een e-mail met een track & trace om uw pakket te kunnen volgen. Ook staat in deze e-mail waar en vanaf hoe laat u het pakket kunt afhalen vanaf het pakketpunt. U zorgt er vervolgens zelf voor dat het pakket de volgende dag na de laatste huurdag weer wordt aangeboden voor verzending bij een PostNL-pakketpunt. Dit mag eventueel een ander pakketpunt zijn dan waar u het pakket heeft afgehaald.

Het retour sturen doet u door het oude verzendlabel te verwijderen van het pakket en het meegeleverde retourlabel te plaatsen. Natuurlijk hebben wij deze al voor u gefrankeerd. Mocht deze retourdag op een zon- of feestdag vallen en is het PostNL-pakketpunt gesloten, dan stuurt u het pakket retour op de eerstvolgende dag dat het pakketpunt geopend is. Wij rekenen hier geen extra kosten voor. U vindt de verzendmogelijkheid tijdens het afronden van de reserveringsaanvraag op onze website.

Afhalen

Naast het versturen van het pakket kunt u ook kiezen om het pakket af te halen in Wezep (nabij Zwolle) of Drachten. Wij werken bij het afhalen en retour brengen met een afhaalkast met cijfercode waardoor u niet gebonden bent aan tijden.

Afhalen in WezepAfhalen in Wezep (nabij Zwolle)
De dag van te voren kun je in Wezep (Rondweg 62c) vanaf 16:00 uur het gehuurde pakket ophalen. Op de huurdag zelf mag je er een complete dag gebruik van maken. De dag na de huurdag breng je het pakket vóór 16:00 uur weer retour. De overige afhaal- en retourinstructies worden per e-mail gecommuniceerd.

Afhalen in DrachtenAfhalen in Drachten
De dag van te voren kun je in Drachten (Ampèrelaan 7-11) vanaf 16:00 uur het gehuurde pakket ophalen. Op de huurdag zelf mag je er een complete dag gebruik van maken. De dag na de huurdag breng je het pakket vóór 16:00 uur weer retour. De overige afhaal- en retourinstructies worden per e-mail gecommuniceerd.


Leuke extra's