Paintball - 10 guns

Altijd al eens paintball willen spelen op eigen locatie? Met het huren van een paintball-pakket is het mogelijk! Paintball is een activiteit waar jong en oud veel plezier aan beleeft. Gewapend met je geweer op zoek naar de tegenstander waarbij je zelf moet voorkomen dat je geraakt wordt. Spanning en plezier gegarandeerd!

Ideaal voor een kinderfeestje, vrijgezellenfeest, school- of klassenfeest, bedrijfsuitje of familiedag!

Paintball huren

Bij paintball is het de bedoeling dat je met verfballetjes op elkaar schiet. De speler en het team dat het meest 'schoon' uit de strijd komt is de winnaar. De wapens die wij verhuren hebben een springveer waardoor er geen batterijen of CO2 fles nodig is. Mede hierdoor is geen vergunning vereist om het materiaal te gebruiken.

Wij werken met paintball wapens die kindvriendelijk zijn. In plaats van luchtdruk werken deze wapens met veerdruk en is de impact van het schieten minder groot. Dit betekent geen pijn en blauwe plekken maar je voelt nog wel dat je geraakt wordt. Daarnaast is de verf uitwasbaar en de verfballetjes biologisch afbreekbaar waardoor er geen resten in de natuur achterblijven. U kunt ook kiezen voor rubberballetjes die oneindig herbruikbaar zijn en geen verf bevatten. Ideaal voor gebruik in een binnenlocatie.

Onze adviesleeftijd is vanaf 9 jaar en wij adviseren minimaal 50 verfballetjes per speler. Dit minimum geldt niet voor rubberballetjes aangezien deze oneindig herbruikbaar zijn.

Inbegrepen

 • - 10 wapens in twee verschillende kleuren om 2 teams te maken
 • - 10 beschermmaskers
 • - Gekozen aantal balletjes (verf of rubber)
 • - 2 teamvlaggen
 • - Professionele oorkondes gelijk aan het aantal wapens
 • Fluitje voor begin- en eindsignaal
 • - Handleiding

Paintball huren

 • check_circle Verzenden of Afhalen mogelijk
 • check_circle Geen borg
 • check_circle Weekend-actie
 • check_circle Kosteloos annuleren
 • check_circle Meerdere pakketten mogelijk
 • check_circle Leuke extra's

Paintball - 10 guns

€ 140,00
€ 126,00 10% korting
(incl. btw)
Aantal dagen
Aantal en soort balletjes
Reserveerdatum
Maak hierboven eerst je keuze
reserveerdatum:
selecteer datum hierboven
ontvangst op: retour op:
... ...

Paintball huren

Bij paintball is het de bedoeling om elkaar in verschillende spelvormen te raken met verfballetjes. Een speler die uitgeschakeld is, kan het volgende spel weer meedoen of na bijvoorbeeld 1 of 2 minuten terugkeren in het spel.

Je ontvangt bij het huren van het pakket een duidelijke handleiding met hierin de werking van de geweren beschreven inclusief een overzicht van verschillende spelvormen.

Waar kan ik paintballen?

Waar kan ik spelen? Paintball is een spelletje dat zich uitstekend leent om in het bos te spelen. De bomen dienen hier als uitstekende schuilplekken. Mocht je een ander groot en afgebakend terrein met diverse obstakels beschikbaar hebben dan is dit ook zeker een geschikte locatie. Belangrijk bij paintball is dat de openbare orde niet verstoord wordt; een afgebakend terrein is dus van groot belang!

Het wapen

Paintball huren

Met het kindvriendelijke wapen dat wij verhuren kan tot 40 meter geschoten worden en tot 15 meter is het wapen zelfs zeer nauwkeurig. Door een soepele pompwerking werkt het wapen als een echte shotgun en met 120 ballen tegelijk in het reservoir (de hopper) heb je een wapen waarmee je de strijd kunt aangaan.

De hopper is het bovenstuk van het wapen dat dient als reservoir voor de balletjes. Afhankelijk van hoeveel balletjes en aantal wapens is aan te raden om niet meteen alle balletjes op te maken. Verspreid het over meerdere rondes.

Wij adviseren bij verfballetjes minimaal 50 balletjes per speler en dat iedere speler maximaal 15 balletjes  per ronde gebruikt waardoor er meerdere rondes gespeeld kunnen worden. Bij rubberballetjes geldt dit niet aangezien deze oneindig kunnen worden hergebruikt.

De balletjes

Paintball balletjes

Verfballetjes
De balletjes zijn gemaakt van gelatine. De eigenschappen hiervan zijn dat het oplost als het in aanraking komt met water. Binnenin zit een vloeistof dat ook gemaakt is van gelatine, waarbij een kleurstofje is toegevoegd. De ballen zijn biologisch afbreekbaar en hebben een diameter van ongeveer een centimeter. De vloeistof is uitwasbaar.

Rubberballetjes
Naast de verfballetjes kan er ook gekozen worden voor rubberballetjes. Deze balletjes zijn oneindig herbruikbaar en laten geen sporen van verf achter. Het is paintball zonder de paint en het schoonmaakwerk waardoor het ideaal is voor binnengebruik. Door de balletjes weer te verzamelen kun je ze weer hergebruiken. Wanneer de balletjes vies zijn geworden is aan te raden om de balletjes af te spoelen met water en vervolgens goed droog te maken.

Bescherming

Beschermmasker

Standaard leveren wij een beschermmasker mee met elk wapen. Het dragen van dit masker is verplicht en dient als bescherming voor het gezicht. Attendeer de spelers er op dat een minimale schietafstand wordt aangehouden van 5 meter waarbij het hoofd niet als doel mag worden beschouwd. Zorg er zelf voor dat de spelers oude kleren over de eigen kleren dragen. Dit is niet noodzakelijk voor bescherming maar meer voor het opvangen van de verf. Wij adviseren een lange broek en lange mouwen.

Paintball spelvormen

De volgende spelvormen kun je spelen met het paintballen.

Goed weer- garantie

Goed weer garantie Bij slechte weersomstandigheden kan er tot uiterlijk 48 uren van te voren per e-mail kosteloos worden geannuleerd. Je krijgt dan het volledig betaalde bedrag retour. Ook is het mogelijk om tot 48 uren van te voren de reservering te wijzigen. Geen probleem!

Weekend-actie

Weekend actie Wanneer je voor een zaterdag reserveert, krijg je van ons de zondag er gratis bij. Dat betekent nog langer plezier met je pakket!

Je kunt deze actie selecteren bij het reserveren van een pakket naar keuze.

Geen borg

Wij rekenen geen borg Wij hanteren geen borg maar vertrouwen op uw moraliteit. Tot op heden heeft nog geen enkele klant dit vertrouwen geschaad.

Wij gaan er vanuit dat dit zo blijft en dat we dit kunnen blijven hanteren.

Veiligheid

Veiligheid bij paintballen Bij dit spel is een grote rol weggelegd voor de spelleider met betrekking tot de veiligheid. Spreek van te voren de spelregels met de spelers goed door en blijf deze gedurende het spel handhaven. Creëer buiten het speelveld een zogenaamde 'safe-zone' waar spelers naar toe kunnen gaan die even niet willen worden afgeschoten.

Gratis oorkondes

Gratis professionele oorkondes De professionele oorkondes kunnen worden gebruikt om na afloop aan de deelnemers mee te geven. Daarnaast kan eventueel op de oorkonde worden geschreven op welke plek de speler is geëindigd. Leuk als aandenken aan deze geslaagde activiteit!

Beschikbaarheid

Wij hebben ruim voldoende paintball-pakketten op voorraad. Selecteer het gewenste pakket en de reserveerdatum en je ziet meteen of er nog voldoende beschikbaarheid is.

Wacht echter niet tot het laatste moment om eventuele teleurstelling te voorkomen. Het is mogelijk om tot 48 uren van te voren kosteloos te annuleren.

Verzenden naar PostNL pakketpunt of Afhalen in Wezep of Drachten

U kunt er voor kiezen om het pakket te laten versturen naar een PostNL-pakketpunt voor €14,95 (incl. retour)
of dat u het pakket komt afhalen in Wezep (nabij Zwolle) of Drachten.
Klik hier voor meer informatie

Afhalen
PostNL Pakketpunt
€ 14,95 (incl. retour)

Versturen met PostNL

Voor slechts € 14,95 (inclusief retour) laten wij het pakket bezorgen in heel Nederland via onze verzendservice van PostNL. Wij zorgen er voor dat uw pakket minimaal een dag van te voren bij het dichtstbijzijnde PostNL-pakketpunt wordt aangeboden van het opgegeven adres. U hoeft dus niet speciaal thuis te blijven om het pakket in ontvangst te nemen. Om het voor u makkelijk te maken zoeken wij voor u dit pakketpunt uit en houden rekening met de openingstijden van dit pakketpunt.

Op het moment dat wij het pakket versturen ontvangt u van ons een e-mail met een track & trace om uw pakket te kunnen volgen. Ook staat in deze e-mail waar en vanaf hoe laat u het pakket kunt afhalen vanaf het pakketpunt. U zorgt er vervolgens zelf voor dat het pakket de volgende dag na de laatste huurdag weer wordt aangeboden voor verzending bij een PostNL-pakketpunt. Dit mag eventueel een ander pakketpunt zijn dan waar u het pakket heeft afgehaald.

Het retour sturen doet u door het oude verzendlabel te verwijderen van het pakket en het meegeleverde retourlabel te plaatsen. Natuurlijk hebben wij deze al voor u gefrankeerd. Mocht deze retourdag op een zon- of feestdag vallen en is het PostNL-pakketpunt gesloten, dan stuurt u het pakket retour op de eerstvolgende dag dat het pakketpunt geopend is. Wij rekenen hier geen extra kosten voor. U vindt de verzendmogelijkheid tijdens het afronden van de reserveringsaanvraag op onze website.

Afhalen
Afhalen

Het pakket afhalen

Naast het versturen van het pakket kunt u ook kiezen om het pakket af te halen in Wezep (nabij Zwolle) of Drachten. Wij werken bij het afhalen en retour brengen met een afhaalkast met cijfercode waardoor u niet gebonden bent aan tijden.

Afhalen in Wezep (nabij Zwolle)
De dag van te voren kun je in Wezep (Rondweg 62c) vanaf 16:00 uur het gehuurde pakket ophalen. Op de huurdag zelf mag je er een complete dag gebruik van maken. De dag na de huurdag breng je het pakket vóór 16:00 uur weer retour. De overige afhaal- en retourinstructies worden per e-mail gecommuniceerd.

Afhalen in Drachten
De dag van te voren kun je in Drachten (Ampèrelaan 7-8) vanaf 16:00 uur het gehuurde pakket ophalen. Op de huurdag zelf mag je er een complete dag gebruik van maken. De dag na de huurdag breng je het pakket vóór 16:00 uur weer retour. De overige afhaal- en retourinstructies worden per e-mail gecommuniceerd.