Lasergame op eigen speelveld

Naast de lasergamepakketten voor zelfservice beschikken wij ook over professionele lasergame-apparatuur voor lasergame op locatie. Computergestuurd en met realtime statistieken! Zeer geschikt voor grote groepen, scholen, bedrijven of verenigingen die net even wat meer willen!

Lasergame op eigen speelveld

Bent u in de gelegenheid om zelf het speelveld te maken en heeft u hier zelf al voldoende obstakels voor? Kies dan voor dit pakket 'eigen speelveld'. Denk hierbij aan ruimtes als kantoorpanden, magazijnen, schoolgebouwen, etc. met al voldoende looppaden en obstakels. Ook kan een bos (mits u toestemming heeft) gebruikt worden als speelveld.

Met dit pakket regelt u zelf het speelveld en eventuele rook-, licht, en geluidseffecten. Zowel indoor als outdoor mogelijk.

Offerte aanvraag

Aanvraag is geheel vrijblijvend en onder voorbehoud van beschikbaarheid

(incl. btw)

Proffesionele lasergame systeem

Het lasergamesysteem waarmee wij op locatie werken werkt geheel computergestuurd en met realtime statistieken. Dit betekent dat per speler en per team automatisch de scores wordt bijgehouden. De raakpunten zitten verwerkt in het geweer en in de hoofdband die elke speler draagt. Iemand raken is geen probleem aangezien het geweer een bereik heeft van 150 meter zelfs in volle zonlicht.

Professionele lasergame op locatie

In totaal kan er met 4 teams tegelijkertijd worden gespeeld waarbij de meeste mensen kiezen om te duelleren in 2 teams (teamplay). Dit in combinatie met een spannend toernooischema dat wij voor u kunnen maken, maakt dit zeker een unieke en spannende activiteit op uw locatie!

Ook is het mogelijk om ieder voor zich te laten spelen zonder teamverband. Iedereen schiet dan op iedereen ook wel 'free for all' genoemd. U leest het; de mogelijkheden met ons systeem zijn eindeloos!

Verzorging

Met onze apparatuur komen wij naar u toe voor de afgesproken tijdsduur. U kunt er voor kiezen om het lasergamen door ons compleet te laten verzorgen of dat u zelf de organisatie in handen neemt. Bij compleet verzorgd zorgen wij er voor dat alles organisatorisch tot in de puntjes is geregeld inclusief toernooi- en wedstrijdschema (in overleg met u opgesteld).

Wanneer u alleen voor op- en afbouw kiest zorgen wij voor het lasergamesysteem en toebehoren; u zorgt zelf voor de spelbegeleiding. Natuurlijk zorgen wij voor een instructie vooraf aan de spelleiders.

Alleen op- en afbouw

Op uw locatie zorgen wij voor het installeren en gereed maken van de lasergame wapens. Tevens geven wij op locatie uitleg aan de spelleiders zodat deze spelleiders zelf het lasergamen kunnen begeleiden. U dient dus zelf te zorgen voor de complete spelbegeleiding (aangeraden wordt 2 personen). Zorg ervoor dat u toestemming heeft om op locatie te mogen lasergamen.

Inbegrepen
 • 16 professionele lasergame wapens + hoofdbanden
 • Laptop met realtime score-registratie
 • Instructie over de lasergame-apparatuur aan de spelbegeleiders
 • Installeren en opruimen lasergame-apparatuur op locatie (30 minuten vóór en na de tijd)

U regelt
 • Spelbegeleiding (2 personen wordt aangeraden)
 • Een speelveld van minimaal 300 vierkante meter met schuilplaatsen (indoor of outdoor)
 • Eventuele licht- rook, en geluidseffecten
 • Eventueel toernooi- en wedstrijdschema
 • Stroompunt (230 volt - 1500 watt) op maximaal 40 meter afstand
 • Toestemming om op locatie te mogen lasergamen

Compleet verzorgd

Met deze optie heeft u er zelf geen omkijken naar en zorgen wij dat alles tot in de puntjes is geregeld. Zo zorgen wij voor het installeren en gereed maken van de lasergame wapens. Daarnaast zorgen wij voor de gehele begeleiding zodat alles strak wordt geregeld inclusief toernooi- en wedstrijdschema. Zorg ervoor dat u toestemming heeft om op locatie te mogen lasergamen.

Inbegrepen
 • 16 professionele lasergame wapens + hoofdbanden
 • Laptop met realtime score-registratie
 • Complete spelbegeleiding inclusief toernooi- en wedstrijdschema
 • Installeren en opruimen lasergame-apparatuur op locatie (30 minuten vóór en na de tijd)

U regelt
 • Een speelveld van minimaal 300 vierkante meter met schuilplaatsen (indoor of outdoor)
 • Eventuele licht- rook, en geluidseffecten
 • Stroompunt (230 volt - 1500 watt) op maximaal 40 meter afstand
 • Toestemming om op locatie te mogen lasergamen

Tijdsduur

U reserveert bij ons een tijdsduur. Tegelijkertijd kunnen er 16 personen deelnemen aan een game. Wij adviseren 10 minuten per game zodat er om de 15 minuten een nieuwe game kan worden gestart. Het is afhankelijk van het aantal spelers en het gewenste aantal games per persoon welke tijdsduur u het beste kunt reserveren.

Tijdsduur 1 game p.p. van 10 min. 2 games p.p. van 10 min. 3 games p.p. van 10 min. 4 games p.p. van 10 min.
2 uren +/- 128 personen +/- 64 personen +/- 42 personen +/- 32 personen
3 uren +/- 192 personen +/- 96 personen +/- 64 personen +/- 48 personen
4 uren +/- 256 personen +/- 128 personen +/- 85 personen +/- 64 personen
5 uren +/- 320 personen +/- 160 personen +/- 106 personen +/- 80 personen
6 uren +/- 384 personen +/- 192 personen +/- 128 personen +/- 96 personen

In de praktijk kan het aantal games per persoon en/of tijdsduur per game hoger uitvallen afhankelijk van de gekozen tijdsduur en aantal deelnemers. Met een toernooi- en wedstrijdschema wordt de tijdsduur optimaal benut met speeltijd zodat iedere speler evenveel speelt.