Veelgestelde vragen

Staat je vraag er tussen?

Handig! De meest gestelde vragen hebben we voor je gebundeld. Kijk of je vraag en antwoord er tussen staat.

Kies een onderwerp:

Reserveren en betalen

Vind hier je antwoord op vragen met betrekking tot het reserveren van een pakket

Tijdens het afronden kan gekozen worden om te betalen met:
- iDEAL
- Bancontact
- Bankoverschrijving

Heb je voorafgaand de betaling een factuur nodig? Kies dan voor 'bankoverschrijving' en laat ons na het plaatsen van de reservering per mail weten dat je een factuur nodig hebt. We gaan de aanvraag dan alvast voor je bevestigen.

Wanneer je een zaterdag kiest als huurdatum, maak je automatisch gebruik van de weekend-actie. Je mag dan ook op zondag GRATIS gebruik maken van het pakket.

Doordat wij ruim voldoende voorraad hebben is het mogelijk om kort van te voren een reservering te plaatsen. Wanneer je het pakket wilt laten versturen raden wij het wel aan om in ieder geval tot uiterlijk 3 dagen van te voren de reservering te plaatsen. De levering kunnen wij dan garanderen. Houd voor de actuele beschikbaarheid onze beschikbaarheidskalender in de gaten.

Het is mogelijk om 'op factuur' te betalen. Kies in dat geval tijdens het afronden van de reservering bij betaalmethode voor 'bankoverschrijving'. Je kunt dan de reservering plaatsen zonder gelijk te hoeven betalen. Wanneer je ons vervolgens per mail laat weten dat je de reservering wilt bevestigen, maken wij een factuur voor je aan. Deze factuur kun je doorsturen naar diegene die gaat over de betaling. We hanteren een betalingstermijn van 30 dagen na huurdatum. Wanneer er een factuur is aangemaakt, gaan wij er vanuit dat de reservering doorgaat en zullen het pakket dan ook gewoon versturen.

Wij hanteren geen borg maar vertrouwen op jouw moraliteit. Tot op heden heeft nog geen enkele klant dit vertrouwen geschaad. Wij gaan er vanuit dat dit zo blijft en dat we dit kunnen blijven hanteren.

De reserveringsaanvraag is definitief op het moment dat wij deze hebben bevestigd met een factuur.

Een ongelukje zit in een klein hoekje. Wanneer er door normaal spelen een defect ontstaat aan één van de producten brengen wij geen extra kosten in rekening. Tenzij wij bij terugkomst constateren dat dit met opzettelijk geweld is gebeurd. Daarnaast zijn de materialen van dusdanige kwaliteit dat ze wel tegen een stootje kunnen.

Je kunt bij ons betalen via:
- iDEAL
- Bancontact
- Bankoverschrijving

Wijzigen / annuleren

Het is mogelijk om de reservering te wijzigen of te annuleren. Lees hier waar je rekening mee moet houden!

Annuleren of wijzigen van de reservering dient bij voorkeur per e-mail kenbaar te worden gemaakt. Doe dit op tijd maar in ieder geval tot 48 uren van te voren.

Bij annulering tot 48 uur voor de afgesproken huurdatum worden er geen kosten in rekening gebracht tenzij het pakket al is verzonden. In dat geval worden alleen de verzendkosten in rekening gebracht.

Bij annulering binnen 48 uur voor de afgesproken huurdatum brengen wij 50% van het huurbedrag + de eventuele gemaakte kosten voor verzending in rekening. Op en vanaf de huurdatum kan er niet meer worden geannuleerd.

Uiterlijk tot 48 uren van te voren is het mogelijk om het pakket nog te wijzigen. Mocht wij het pakket al wel hebben verstuurd, dan zijn wij genoodzaakt om eventuele extra verzendkosten in rekening te brengen. Geef de wijziging bij voorkeur via e-mail aan ons door.

Versturen en retourneren

Wil je het pakket laten opsturen? Dat is mogelijk!

Wij kunnen het pakket sturen naar het opgegeven huisadres. Dit kan gekozen worden tijdens het afronden van de reservering. Aangezien wij (in verband met aanwezigheid) niet 100% zekerheid hebben dat het pakket daadwerkelijk geleverd wordt, brengen wij een kleine meerprijs in rekening.

Wanneer je tijdens het afronden van de reservering voor 'verzenden' hebt gekozen betaal je aan ons verzendkosten. Dit zijn de kosten voor zowel het opsturen als ook het retour sturen. Je hoeft dus niet nogmaals te betalen aan het pakketpunt.

Tot op heden hebben wij nog nooit een huurder hoeven teleur te stellen omdat een pakket eventuele vertraging oploopt met onze vervoerder. Door het pakket ruimschoots van te voren te versturen proberen wij vertragingen op te vangen. Mochten wij merken dat er toch een vertraging ontstaat, dan onderzoeken wij de mogelijkheid om een spoedlevering te sturen. Mocht dit niet meer mogelijk zijn, dan zal in onderling overleg een oplossing worden gezocht om de activiteit alsnog te laten plaatsvinden.

Het pakket wordt in ieder geval 1 dag voor de huurdatum bezorgd. In de meeste gevallen versturen wij het pakket nog een dag eerder om levering 100% te kunnen garanderen. Op het moment dat het pakket bij ons vertrekt, ontvang je per mail een track en trace om het pakket te kunnen volgen. Hier staat dan ook het betreffende pakketpunt in vermeld waar het pakket naar toe gaat.

Het pakket dient de dag na de huurdatum retour te worden gestuurd met behulp van het retourlabel uit het pakket. Mocht deze dag op een zon- of feestdag vallen, dan mag het een dagje later. Bied het pakket in ieder geval vóór 17:00 uur aan bij een willekeurig pakketpunt van de vervoerder. Mocht het in verband met omstandigheden niet lukken, breng ons dan even op de hoogte!

Het is mogelijk om zelf een pakketpunt te kiezen tijdens het afronden van de reservering. Mocht je dit liever aan ons overlaten dan is dit ook mogelijk.

Afhalen in Hattemerbroek of Drachten

Antwoorden op vragen wanneer er wordt gekozen om het pakket af te halen in plaats van versturen.

Het retour brengen van het pakket dient te gebeuren op de eerstvolgende dag na de opgegeven huurdatum (uitgezonderd zon- en feestdagen). Doe dit in ieder geval vóór 16:00 uur. Mocht dit niet uitkomen, laat het ons dan even weten!

Het afhalen van het pakket kan al de dag van te voren vanaf 16:00 uur. Het pakket ligt voor je klaar in de afhaalkast zodat je niet gebonden bent aan tijden. Je kunt het dus afhalen wanneer het jou uitkomt! De afhaalkast kan geopend worden met een cijfercode die je per mail ontvangt.

Tijdens het afronden van de reservering kun je kiezen of je het pakket wilt afhalen in Drachten of Hattemerbroek. De adresgegevens ontvang je per mail. Het pakket ligt voor je klaar in de afhaalkast zodat je niet gebonden bent aan tijden. De afhaalkast kan geopend worden met een cijfercode die je per mail ontvangt. Ook voor het retour brengen van het pakket wordt gewerkt met deze cijfercode.

Lasergame

Bij lasergamen nemen teams of individuele spelers het tegen elkaar op door met lasergeweren op elkaar te mikken en te 'schieten'. Het doel is om zoveel mogelijk tegenstanders uit te schakelen en zelf zo min mogelijk geraakt te worden om te winnen.

Onze laserguns zijn geschikt voor spelers vanaf 6 jaar, waardoor ze perfect zijn voor kinderpartijtjes. Maar lasergamen is niet alleen voor kinderen; volwassenen vinden het net zo leuk! We verhuren onze uitrusting vaak voor bedrijfsevenementen, vrijgezellenfeesten en activiteiten van studentenverenigingen.

Lasergamen is mogelijk op elke locatie, of je nu binnen of buiten bent, bij daglicht of in het donker. Of het nu gaat om een boerderij, sportzaal, bosrijke omgeving of gewoon thuis, er is geen elektriciteit nodig. Daarnaast biedt spelen in het donker een extra spannende dimensie aan het spel, geheel naar jouw voorkeur.

Om te beginnen stel je een lasergamepakket samen op basis van het aantal spelers en de duur die je voor ogen hebt. Nodig vervolgens de deelnemers uit en kies een geschikte speellocatie. Zorg ook voor voldoende versnaperingen en hindernissen voor extra speelplezier. Bij bepaalde locaties kunnen er al obstakels aanwezig zijn. Daarna ben je helemaal klaar om het spel te starten.

Zeker. Het spel maakt gebruik van een onzichtbare, pijnloze en onschadelijke vorm van infrarood licht. Om een tegenstander 'uit te schakelen', richt je jouw lasergun direct op die van de tegenstander. Dit betekent dat er geen noodzaak is voor helmen of vesten.

Als het regent, zul je het lasergamen naar binnen moeten verplaatsen. Mocht je toch de voorkeur geven aan buiten spelen, dan kun je ervoor kiezen om tussen de regenbuien door te spelen of het lasergamen naar een andere dag te verzetten.

De geweren bieden meer dan 8 uur onafgebroken speeltijd. Bovendien zorgen we voor een ruime voorraad reservebatterijen en een schroevendraaier, zodat je eenvoudig de batterijen kunt vervangen indien nodig.

Het lasergame pistool stelt je in staat je tegenstander bij goed richten tot een afstand van maximaal 50 meter te raken. Tijdens het spelen buiten in daglicht kan het bereik enigszins verminderen. Dit komt voornamelijk door zonlicht dat de intensiteit van het infraroodlicht kan verminderen. Ook het type gekozen munitie beïnvloedt het bereik.

De anti-cheat functie van de laserguns zorgt ervoor dat vals spelen uitgesloten is. Eenmaal geraakt, is het onmogelijk om van team te veranderen. Daarnaast kan het aantal levens niet zonder de aanwezigheid van een spelleider worden aangevuld. Spelers kunnen ook niet hun levens herstellen door het geweer simpelweg uit en weer aan te zetten. Met behulp van de meegeleverde afstandsbediening heb je als spelleider de volledige regie!

Je kunt lasergamen met tot wel 4 teams en er is geen limiet aan het aantal spelers. De teams worden onderscheiden door de 4 verschillende kleuren lampjes op de laserguns.

Silent Disco

Silent disco biedt een innovatieve manier om samen van muziek te genieten zonder geluidsoverlast te veroorzaken. Bij deze vorm van disco draagt iedere deelnemer een koptelefoon, waardoor iedereen naar dezelfde muziek luistert, maar zonder de omgeving te storen. Dit maakt het de perfecte keuze voor het organiseren van een feest in een stedelijke omgeving, zonder de hele buurt wakker te maken.

Het opzetten van een silent disco is een fluitje van een cent. Bij de standaarduitrusting ontvang je de koptelefoons en één zender. Voor een extra dimensie kun je meer zenders toevoegen, zodat gasten tussen verschillende muziekkanalen kunnen wisselen. De koptelefoons schakel je eenvoudig in; ze maken automatisch verbinding met de zender. Je kunt eenvoudig muziek afspelen via een telefoon, tablet of laptop door deze op de zender aan te sluiten.

Het organiseren van een silent disco kan zowel kleinschalig met vrienden thuis als grootschalig voor een evenement. Voor beide gevallen huur je eenvoudig de nodige silent disco koptelefoons. Voor grotere evenementen moet je daarnaast een locatie regelen en goedkeuring van de gemeente verkrijgen.

De silent disco koptelefoons hebben een batterijduur van ongeveer 8 uur. Ze worden opgeladen geleverd en je ontvangt opladers zodat je eventueel tussentijds kunt opladen. Zo kun je het hele weekend feest vieren!

Onze verhuur start bij 5 koptelefoons en kan oplopen tot 2000 stuks. Of je nu een intiem feestje plant of een grootschalig festival organiseert, wij kunnen aan je behoeften voldoen.

Je kunt maximaal 3 zenders gebruiken waardoor je naar 3 verschillende muziekkanalen kunt luisteren op de koptelefoons. Standaard is één zender inbegrepen, maar extra zenders kun je er bij huren.

Ja, je kunt bij ons draadloze accu-zenders met Bluetooth huren, waardoor je geen last hebt van audiokabels of de noodzaak voor een stroomaansluiting. Beschik je wel over stroom, dan adviseren we de standaard zenders vanwege hun grotere bereik en betere geluidskwaliteit.

Je kiest zelf wat je wilt aansluiten op iedere afzonderlijke zender. Je kunt er bijvoorbeeld een DJ-set op aansluiten of een Spotify playlist afspelen via je mobiel. De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt.

Karaoke

Je ontvangt bij de set 2 draadloze microfoons waarmee je de mooiste duetten kunt zingen.

Meer dan 58.000 populaire nummers staan er op je te wachten. Bekijk de catalogus alvast op onze website zodat je je kunt voorbereiden. We updaten onze collectie regelmatig met de nieuwste hits, zodat je altijd mee kunt zingen met de laatste nummers uit de top 40 of juist die gouwe ouwe!

Ja, het programma synchroniseert de tekst met de muziek en toont deze op het scherm, zodat je gemakkelijk mee kunt zingen met de songteksten.

Zeker, voor een geslaagde karaoke-ervaring heb je een scherm en een luidspreker nodig. Daarnaast is een stopcontact en een goede wifi-verbinding met internet essentieel voor het functioneren van de set. Let erop dat de set droog moet blijven en niet nat mag worden.

De karaoke set is uitgerust met een HDMI uitgang (voor beeld en geluid). Daarnaast beschikt de set over een mini-jack uitgang (alleen voor geluid) voor het optioneel aansluiten van een externe luidspreker. Een HDMI kabel en 2 audiokabels (mini-jack naar mini-jack en mini-jack naar 2-tulp) worden meegeleverd . Dit geldt ook voor de voedingskabel waarmee je de set van stroom voorziet.

Ja, de set is voorzien van een mini-jack uitgang waarop je je eigen apparatuur kunt aansluiten.

Het opzetten is vrij eenvoudig en snel gedaan. Plan voor de zekerheid ongeveer 15 minuten in, dan ben je verzekerd van voldoende tijd.

Ja. De karaoke set heeft internet nodig om te kunnen werken. Je kunt hiervoor je WIFI gebruiken of maak een hotspot aan op je mobiele telefoon.

Jazeker. Je hebt zelf de controle over of en hoe sterk je de lead- of achtergrondvocalen in het karaoke nummer wilt laten meespelen.

Door het scannen van een QR code kunnen mensen met hun mobiele telefoon door de catalogus bladeren en zelf liedjes toevoegen aan de wachtrij.

Archery Tag

Archery Tag is een actieve en spannende sport die het beste van boogschieten, trefbal, en paintball combineert. Spelers gebruiken bogen en speciaal ontworpen pijlen met zachte punten om elkaar te "taggen" in verschillende spelvormen.

Archery Tag is geschikt voor deelnemers van alle leeftijden vanaf ongeveer 10 jaar. Het is perfect voor vriendengroepen, familie-uitjes, teambuilding activiteiten, vrijgezellenfeesten, en meer.

Bij het huren van een Archery Tag-set krijg je alles wat je nodig hebt: bogen, pijlen met zachte punten en beschermende maskers. Een speelveld regel je zelf, dit kan zowel binnen als buiten zijn.

Ja, Archery Tag is ontworpen met veiligheid als prioriteit. De pijlen hebben zachte, afgeronde punten, en spelers dragen altijd beschermende maskers. Spelregels zijn ook opgesteld om de veiligheid te waarborgen.

Je hebt minimaal 6 spelers nodig voor een goede ervaring, maar meer spelers betekent meer plezier en dynamiek. Grotere groepen kunnen in teams rouleren of toernooivormen spelen.

Een enkel spelletje kan variëren van 5 tot 10 minuten. Echter, een volledige huurperiode biedt genoeg tijd voor meerdere spelletjes en verschillende spelvormen.

Nee, je hebt geen ervaring nodig. Archery Tag is toegankelijk voor beginners, en de basis van het boogschieten wordt snel opgepikt.

Archery Tag kan vrijwel overal gespeeld worden waar voldoende ruimte is, zoals in parken, sportvelden, gymzalen, of zelfs op het strand. Zorg wel dat de locatie veilig is en dat het spel geen overlast veroorzaakt.

Virtual Reality

Een VR-bril, of Virtual Reality headset, is een apparaat dat je over je ogen draagt om jezelf onder te dompelen in een digitale wereld. Het biedt een 360-graden omgeving waarin je kunt interageren, waardoor het lijkt alsof je in een volledig andere wereld bent.

VR-brillen zijn geweldig voor verschillende evenementen, zoals bedrijfsfeesten, educatieve doeleinden, teambuilding, verjaardagsfeestjes, familiebijeenkomsten, of gewoon om het thuis met vrienden en familie te ervaren.

Bij het huren van een VR-bril krijg je de VR-headset zelf en twee handcontrollers. Daarnaast bevat het pakket een selectie van games en VR ervaringen die meteen gespeeld kunnen worden.

Je hebt geen krachtige computer nodig. Het betreft een stand-alone VR bril waar alles in de bril zelf zit gebouwd. Je kunt je vrij bewegen.

Ja, maar het wordt aanbevolen dat kinderen jonger dan 12 jaar VR onder toezicht van een volwassene gebruiken. Sommige VR-ervaringen kunnen ook leeftijdsrestricties hebben, dus het is belangrijk om content te kiezen die geschikt is voor de leeftijd.

Ondanks dat slechts 1 persoon per keer de VR-bril kan dragen, is het geschikt in groepsverband of als teambuildingsactiviteit. Hiervoor bieden wij de game 'Keep talking and nobody explodes' aan als basisspel waarbij het de bedoeling is om met je teamgenoten samen te werken en een bom onschadelijk te maken.

De VR bril is gebruiksvriendelijk en komt met instructies voor eenvoudige installatie. De bril is plug en play.

Paintball

Ja, paintball wordt beschouwd als een veilige sport mits alle veiligheidsregels worden nageleefd en de juiste beschermende uitrusting wordt gedragen.

De geschikte leeftijd voor paintball wordt over het algemeen aanbevolen voor spelers van 10 jaar en ouder doordat we 'low-impact' paintball aanbieden.

Paintball kan gespeeld worden met twee personen, maar voor een volledige ervaring wordt een groep van ten minste 8 tot 10 spelers aanbevolen. Dit maakt teamspellen en verschillende spelscenario's mogelijk.

De duur van een paintballsessie kan variëren, maar gemiddeld duurt een sessie ongeveer 2 uur, inclusief voorbereiding, uitleg van de regels, en verschillende spelrondes.

Het wordt aanbevolen om lange mouwen en broeken te dragen om de huid te beschermen. Stevige, gesloten schoenen zijn ook belangrijk voor veiligheid en comfort.

Hanteer ongeveer 100 balletjes per persoon. Handig om te weten: dichte ongebruikte zakjes mogen retour worden gestuurd.

Escape Box

Een escape box is een draagbare variant van de escape room, waarbij deelnemers puzzels en raadsels moeten oplossen binnen een bepaalde tijd om een specifiek doel te bereiken. Het spel is ontworpen om de samenwerking, het probleemoplossend vermogen en het creatief denken te stimuleren, alles verpakt in een kist die naar elke locatie gebracht kan worden.

Een escape box is ideaal voor verschillende evenementen, zoals teambuildingactiviteiten, familiebijeenkomsten, verjaardagsfeestjes, educatieve doeleinden in scholen, en zelfs als een unieke activiteit tijdens bruiloften of bedrijfsevenementen.

We raden aan om steeds in groepjes van 4 tot 5 een escape box ronde te spelen. Door in teamverband te spelen en te roteren is één escapebox daardoor al goed voor 4 tot 10 personen.

De speelduur kan variëren, maar de meeste spellen bieden een ervaring van ongeveer 20 minuten. Er zijn echter zowel kortere als langere varianten beschikbaar, afhankelijk van de voorkeur en het evenement. Kies je voor de uitbreiding? Dan komt een uitgebreide Escaperoom game van +/- 60 minuten beschikbaar.

De Escape box beschikt in totaal over 12 games die beschikbaar zijn om te spelen.

Nee, je hebt geen speciale kennis of vaardigheden nodig. De puzzels en raadsels zijn ontworpen om opgelost te worden door logisch na te denken, samen te werken en creatief te zijn. Het spel bevat meestal een verscheidenheid aan puzzels, zodat verschillende soorten denkers kunnen bijdragen aan het oplossen.

Ja, dat is een van de grootste voordelen van een escape box. Het enige wat je nodig hebt, is een tafel of een vergelijkbaar oppervlak om de box op te zetten en voldoende ruimte voor de spelers om comfortabel te werken. Dit maakt het ideaal voor evenementen op kantoor, thuis, op scholen of zelfs in parken.

Ja, net zoals bij traditionele escape rooms, zijn escape boxen beschikbaar in verschillende thema's en verhaallijnen. We bieden zowel de Magic Bomb als ook de Nuclear Box aan. Dit maakt het mogelijk om een thema te kiezen dat past bij de interesses van jouw groep.

Bubbelvoetbal

Bubbel voetbal is een hilarische variant op traditioneel voetbal, waarbij spelers grote opblaasbare bellen (bubbels) dragen die hun bovenlichaam omhullen. Dit zorgt voor een grappige en veilige manier om tegen elkaar aan te botsen en om te rollen zonder risico op blessures, terwijl ze proberen te voetballen.

Bubbel voetbal is perfect voor een breed scala aan evenementen, waaronder bedrijfsuitjes, teambuildingactiviteiten, vrijgezellenfeesten, verjaardagsfeestjes, schoolactiviteiten, of gewoon als een leuke activiteit met vrienden of familie.

De optimale groepsgrootte kan variëren, maar over het algemeen wordt bubbel voetbal gespeeld met teams van 4 tot 5 spelers per kant. Het spel kan aangepast worden voor grotere of kleinere groepen door spelers in rotatie te laten spelen.

Bubbel voetbal is geschikt voor een breed scala aan leeftijden, meestal vanaf ongeveer 10 of 12 jaar en ouder. Het is echter belangrijk om rekening te houden met de grootte en kracht van de spelers, aangezien de bellen vrij groot en zwaar kunnen zijn.

Ja, bubbel voetbal is ontworpen om een veilige ervaring te bieden. De bellen absorberen de impact wanneer spelers botsen of op de grond vallen. Het is echter belangrijk om altijd de veiligheidsinstructies te volgen en te spelen op een geschikte, vlakke ondergrond.

Bubbel voetbal kan gespeeld worden op een verscheidenheid aan locaties, zoals grasvelden, kunstgrasvelden, sportzalen, en soms zelfs op het strand. Zorg ervoor dat de ondergrond vlak en vrij van scherpe objecten is.

Een typische speelsessie duurt ongeveer 1 tot 2 uur, inclusief tijd voor uitleg van de regels, opwarmen, en meerdere korte wedstrijden met pauzes tussendoor.

Ja, het wordt aanbevolen om comfortabele sportkleding en sportschoenen te dragen. Vermijd het dragen van scherpe voorwerpen zoals sieraden en zorg ervoor dat je kleding hebt die geschikt is voor fysieke activiteit.

Professionele lasergame

Ja. Bij de professionele set houdt een computer realtime de scores per team en speler bij zoals puntenaantal, aantal schoten, aantal levens, schietnauwkeurigheid, etc.

Je kunt zowel op het geweer als op de te dragen hoofdband geraakt worden.

De schietafstand is 100 tot 150 meter zelfs in fel zonlicht. Speel je binnen of in het donker? De afstand kan dan op de computer worden bijgesteld.

De laptop en router hebben allebei stroom nodig. De geweren en hoofdbanden werken op accu.

Met de geweren en hoofdbanden kun je 6 uren non-stop spelen. Ga je langer spelen? Laad ze dan tussendoor op. Na 1 uur laden kun je weer ruimschoots verder spelen.

Ja, één van de voordelen van het huren van een professionele lasergame set is de flexibiliteit om je eigen spelregels en scenario's te kiezen. Of je nu traditionele teamgevechten wilt organiseren of free for all wilt uitproberen, je kunt het spel aanpassen aan de wensen van je groep.

Ja, lasergamen wordt over het algemeen als een veilige activiteit beschouwd. De "lasers" zijn eigenlijk infraroodlicht, vergelijkbaar met wat je in afstandsbedieningen vindt, en zijn volkomen onschadelijk. Het belangrijkste risico bij lasergamen komt van fysieke activiteit, zoals rennen of struikelen, dus het is belangrijk om een veilige speelomgeving te handhaven.

Ja, de professionele lasergame set is ontworpen voor zowel binnen- als buitengebruik. Ze werken goed in verschillende omgevingen, van donkere ruimtes binnen tot zonnige locaties buiten.

Heb je nog steeds vragen?

Wij helpen je graag mocht je nog onduidelijkheden hebben. Je kunt ons contactformulier invullen of een e-mail sturen.

Liever bellen? Geen probleem!

Loading...