Waterbattle

Beleef het grootste watergevecht ooit met dit geavanceerde waterpistool!

Dit is de high tech opvolger van de Super Soaker en het meest geavanceerde waterpistool ooit! Hij schiet geen straaltje water maar 'waterkogels', en zuigt dankzij de elektrische pomp snel automatisch water op. Op het display hou je precies bij hoe vaak je nog kunt schieten. Iemand in het vizier om eens goed te raken? Vuur dan een powershot af tot wel 14 meter ver!

Door het spelen van verschillende spelvormen maak je van ieder watergevecht een waar spektakel. Niet bang voor een beetje water? Dan is dit pakket zeer geschikt voor jou! Ideaal voor onder andere een kinderfeest, vrijgezellenfeest, vriendenuitje of andere groepsactiviteit.

Gezien het gewicht, de grootte en de impact van het schieten adviseren wij een minimale leeftijd vanaf 11 jaar.

Waterbattle huren

Alles wat je nodig hebt zit in het pakket. De accu van het geweer heeft een vermogen voor 1200 schoten (50 watervullingen). Voldoende voor meer dan 3 uren non-stop watergevecht! Nog langer spelen? Oplaadkabels worden uiteraard meegeleverd.

Inbegrepen

 • - Aantal gekozen waterpistolen
 • - Per waterpistool 1 oplader
 • - 2 waterbuckets (20 liter)
 • - 2 teamvlaggen (rood / blauw)
 • - Professionele oorkondes gelijk aan het aantal geweren
 • - Fluitje voor begin- en eindsignaal
 • - Handleiding

Let op! Dit waterpistool is een elektrisch geweer met een automatische afvuurfunctie. Het is alleen bedoeld voor recreatieve doeleinden zoals spelletjes. Gebruik daarnaast schoon kraanwater en richt niet op gezichten, ogen of andere gevoelige delen van het lichaam.

Watergevecht huren

 • check_circle Verzenden of Afhalen mogelijk
 • check_circle Geen borg
 • check_circle Weekend-actie
 • check_circle Kosteloos annuleren
 • check_circle Meerdere pakketten mogelijk
 • check_circle Leuke extra's

Waterbattle

€ 90,00
€ 76,50 15% korting
(incl. btw)
Aantal dagen
Aantal geweren
Aantal pakketten
Reserveerdatum
Maak hierboven eerst je keuze
huurdatum:
selecteer datum hierboven
ontvangst op: retour op:
... ...

Over het geweer

Met dit high tech waterpistool ga je met iedereen de strijd aan. Het geweer beschikt over een ingebouwde elektrische pomp waarmee het geweer zich automatisch kan vullen met water. Daarnaast zorgt de pomp er voor dat er geen waterstralen worden afgevuurd maar krachtige waterkogels. Spyra waterpistool
Met een lengte van 62 cm en een gewicht van 2 kg heb je echt iets in handen. Op het display lees je eenvoudig de batterijstatus en het nog resterende waterniveau af. Met een volle accu kan het geweer ruim 1200 waterkogels vuren en 50 keer worden bijgevuld met water. Voldoende voor ruim 3 uren non-stop watergevecht! Oplaadkabels worden meegeleverd.

Vullen met schoon kraanwater

Op een volle watertank kan er 24 keer geschoten worden. Wanneer de tank leeg is dient deze te worden gevuld. Voor ieder team zijn hiervoor speciale 20 liter waterbuckets meegeleverd in het pakket.
Waterbuckets
Zorg dat je in de buurt de beschikking hebt over een kraan / tuinslang om de buckets af en toe bij te vullen met schoon kraanwater. Om de waterpistolen bij te vullen steek je deze in een hoek van 45 graden in de waterbucket. Het geweer zal zich nu automatisch vullen met water tot aan 100%.

Video impressie

Veiligheid

Het waterpistool is een elektrisch geweer met een automatische afvuurfunctie en is alleen bedoeld voor recreatieve doeleinden zoals spelletjes. Het geweer beschikt dan ook over een zogenaamd CE keurkmerk waardoor het veilig gebruikt kan worden.

Gebruik schoon kraanwater en richt niet op gezichten, ogen of andere gevoelige delen van het lichaam. Richt ook niet op personen die niet deelnemen aan het watergevecht. Het kan hierbij helpen om het speelgebied af te bakenen met afzetlint of andere attributen. Kies bij voorkeur een rustige plek om het spel te spelen.

Voor het gebruik van deze waterpistolen adviseren wij een minimale leeftijd van 11 jaar of ouder.

Spelvarianten Waterbattle

Natuurlijk is het al leuk genoeg om gewoon in het wilde weg op elkaar te schieten tijdens een groots watergevecht. Wil je er toch meer een spelelement van maken met winnen en verliezen, dan zijn de volgende spelvormen misschien bruikbaar:


Denk ook na over het speelveld waar je het watergevecht laat plaatsvinden. Schuilplekken maken het extra uitdagend om iemand te raken! Gebruik hiervoor bomen, struiken, speeltoestellen, etc. Zorg er voor dat de openbare orde geen last heeft van de activiteit door het speelgebied af te bakenen mocht dit nodig zijn.

Niet voldoende schuilplaatsen tot je beschikking? Wees dan creatief met bijvoorbeeld afvalcontainers, tafels of pallets!

Verschillende soorten munitie

Het geavanceerde waterpistool beschikt over 2 soorten munitie. De 2 soorten verschillen in de hoeveelheid water dat wordt afgevuurd en de kracht waarmee dit wordt gedaan.

Met een normaal schot schiet je ruim 12 meter. Met een powershot maar liefst 14 meter! Het display toont het nog resterende waterpercentage. Is het al tijd om te vullen?!
Display waterpistool

Kosteloos annuleren

Er kan uiterlijk tot 48 uren van te voren per e-mail kosteloos worden geannuleerd. Je krijgt dan het volledig betaalde bedrag retour.

Ook is het mogelijk om tot 48 uren van te voren de reservering te wijzigen.

Weekend-actie

Weekend actie Wanneer je voor een zaterdag reserveert, krijg je van ons de zondag er gratis bij. Dat betekent nog langer plezier met je pakket!

Je kunt deze actie selecteren bij het reserveren van een pakket naar keuze.

Geen borg

Wij rekenen geen borg Wij hanteren geen borg maar vertrouwen op uw moraliteit. Tot op heden heeft nog geen enkele klant dit vertrouwen geschaad.

Wij gaan er vanuit dat dit zo blijft en dat we dit kunnen blijven hanteren.

Verzenden naar PostNL pakketpunt of Afhalen in Wezep of Drachten

U kunt er voor kiezen om het pakket te laten versturen naar een PostNL-pakketpunt voor €14,95 (incl. retour)
of dat u het pakket komt afhalen in Wezep (nabij Zwolle) of Drachten.
Klik hier voor meer informatie

Afhalen
PostNL Pakketpunt
€ 14,95 (incl. retour)
Afhalen
Afhalen