Blog - Zingend de feestdagen door!

Geplaatst op 2 november 2022

De Feestdagen komen er weer aan. Een super gezellige en sfeervolle tijd. Maar zie jij op tegen het bankhangen en de decemberkilo’s? Verzin dan eens wat anders voor Sinterklaas, Kerst en Oud en Nieuw!

Met onze karaokepakketten huur je heel eenvoudig alle materialen die je nodig hebt voor een leuke karaoke avond. Met ons plug & play systeem sluit je de set aan op je eigen TV. Alleen nog maar even verbinden met de Wifi en zingen maar… De slappe lach en betraande wangen gegarandeerd!

Karaoke met de feestdagen

Is jouw familie of vriendengroep niet de meest technische en krijg je het al warm van termen als HDMI kabel, tulp aansluitingen en Wifi hotspot? Geen zorgen, wij leveren een uitgebreide handleiding mee met je pakket waarin we stap voor stap uitleggen hoe alles werkt. Mocht je er dan nog niet uitkomen? Wij hebben een speciaal noodnummer waarop je ons altijd kan bereiken. En ja: dat kan ook tijdens de Feestdagen!

Een klein verzoekje van ons, lees je wel eerst even die handleiding door? Dan hoeven we het aansnijden van de rollade niet zomaar te onderbreken :)

Zingt je schoonvader toch niet echt de sterren van de hemel en durf je het huren van een karaoke set niet aan? Ontsnap dan op Sinterklaasavond via onze VR bril naar de virtuele wereld, of ga tijdens Kerstavond helemaal los met ons Silent Disco pakket. En met de Portable Escaperoom organiseer je zeker een unieke Oudejaarsavond waarin het ineens 12 uur is!

Meer Blogs Pakket huren