Informatie

Unieke activiteiten op locatie!

Huur een pakket en organiseer zelf een unieke activiteit voor jong en oud!

Op zoek naar een unieke activiteit voor op eigen locatie? Je huurt bij ons pakketten waarmee je zelf jouw eigen activiteit kunt organiseren. Denk hierbij aan het huren van onder andere lasergame, paintball, boogschieten en bubbelvoetbal! Complete pakketten die wij kunnen versturen door heel Nederland en België, maar die je ook kunt afhalen in Hattemerbroek (nabij Zwolle) of Drachten.

Zeer geschikt voor onder andere een kinderfeestje, vrijgezellenfeest, school- of klassenfeest, bedrijfsuitje of familiedag! Bekijk hier ons aanbod.

paintball.jpg

Verzending door heel Nederland en België

Voor slechts € 14,95 sturen wij het gehuurde pakket naar het dichtstbijzijnde pakketpunt van onze vervoerder. Tevens voegen wij een gefrankeerd retourlabel toe! Ook kun je het pakket afhalen in Hattemerbroek (nabij Zwolle) of Drachten.

Wij rekenen geen borg

Wij hanteren bij het verhuren van een pakket geen borg maar vertrouwen op jouw moraliteit. Tot op heden heeft nog geen enkele klant dit vertrouwen geschaad. Wij gaan er dan ook vanuit dat dit zo blijft.

Weekend-actie

Maak gebruik van de weekend-actie door te reserveren voor een zaterdag. Je krijgt dan van ons de zondag GRATIS! (Deze actie is niet geldig in combinatie met professionele lasergame op locatie)

Kosteloos annuleren

Bij slechte weersomstandigheden of andere omstandigheden kan er tot uiterlijk 48 uren van te voren per e-mail kosteloos worden geannuleerd. Je krijgt dan uiteraard het volledig betaalde bedrag retour.

lasergame_eigen_speelveld.jpg

Professionele lasergame huren

Zeer geschikt voor grote groepen, scholen, bedrijven of verenigingen die net even wat meer willen!

Naast de reguliere lasergamepakketten verhuren wij ook professioneel en geavanceerd lasergame-apparatuur. Computergestuurd en met realtime statistieken! Je huurt al een lasergame-systeem vanaf € 25,- per geweer per dag (vanaf minimaal 6 geweren).

Je gebruikt je eigen ruimte als speelveld. Bijvoorbeeld een kantoorpand, loods, sporthal, bos of grasveld. Ook zou je nog opblaasbare obstakels kunnen huren om de ruimte te vullen. Klik hier voor meer informatie.