Unieke activiteiten op locatie!

Huur een pakket en organiseer zelf een unieke activiteit voor jong en oud!

Op zoek naar een unieke activiteit voor op eigen locatie? U huurt bij ons pakketten waarmee u zelf uw eigen activiteit kunt organiseren. Denk hierbij aan het huren van onder andere lasergame, paintball, boogschieten en bubbelvoetbal! Complete pakketten die wij kunnen versturen met PostNL maar u ook kunt afhalen in Wezep (nabij Zwolle) of Drachten.

Zeer geschikt voor onder andere een kinderfeestje, vrijgezellenfeest, school- of klassenfeest, bedrijfsuitje of familiedag! Bekijk hier ons aanbod.

paintball.jpg

Verzending door heel Nederland

Voor slechts € 14,95 sturen wij het gehuurde pakket naar uw dichtstbijzijnde PostNL-pakketpunt. Tevens voegen wij een gefrankeerd retourlabel toe! Ook kunt u het pakket afhalen in Wezep (nabij Zwolle) of Drachten.

Wij rekenen geen borg

Wij hanteren bij het verhuren van een pakket geen borg maar vertrouwen op uw moraliteit. Tot op heden heeft nog geen enkele klant dit vertrouwen geschaad. Wij gaan er dan ook vanuit dat dit zo blijft.

Weekend-actie

Maak gebruik van de weekend-actie door te reserveren voor een zaterdag. U krijgt dan van ons de zondag GRATIS! (Deze actie is niet geldig in combinatie met professionele lasergame op locatie)

Kosteloos annuleren

Bij slechte weersomstandigheden of andere omstandigheden kan er tot uiterlijk 48 uren van te voren per e-mail kosteloos worden geannuleerd. U krijgt dan uiteraard uw volledig betaalde bedrag retour.

lasergame_eigen_speelveld.jpg

Professionele lasergame

Zeer geschikt voor grote groepen, scholen, bedrijven of verenigingen die net even wat meer willen!

Naast de pakketten voor zelfservice beschikken wij ook over professionele lasergame-apparatuur. Computergestuurd en met realtime statistieken! In combinatie met licht- en rookeffecten veranderen wij hiermee elke indoor- of outdoorlocatie in een uitdagend speelveld.

Wij gebruiken uw ruimte als speelveld. Bijvoorbeeld een kantoorpand, loods, sporthal, bos of grasveld. Ook kunnen wij onze opblaasbare obstakels meenemen om de ruimte te vullen. Heeft u geen geschikte ruimte? Kies dan voor onze mobiele lasergame-arena! Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.