Lasergame huren

Op zoek naar een uniek en spannend idee voor je volgende feest of evenement? Huur dan een lasergame bij 123fun.nl! Wij bieden de nieuwste en meest geavanceerde lasergame sets voor elk type feest of evenement, of je nu een bedrijfsfeest, een verjaardagsfeest of een familiebijeenkomst organiseert.

Onze lasergame sets zijn niet alleen geschikt voor binnen en buiten, maar ook gemakkelijk te installeren en te gebruiken. We bieden verschillende soorten sets, van kleine sets voor kinderfeestjes tot grotere sets voor grotere evenementen. Bovendien zijn al onze lasergame sets van hoge kwaliteit en veilig in gebruik, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van de deelnemers.Lasergame voor alle doelgroepen

lasergamen is een leuke en spannende activiteit die geschikt is voor iedereen. Het is een geweldige manier om jezelf uit te dagen, plezier te hebben en samen te werken met anderen. Of je nu een beginner bent of een ervaren lasergamer, er is altijd wel een spelvariant die bij jou past!

Anti-cheat functie

Al onze lasergames werken met een anti-cheat functie. Anti-cheat zorgt ervoor dat spelers niet kunnen valsspelen door nieuwe levens te krijgen door hun lasergun uit te schakelen. De anti-cheat lasergun houdt het aantal levens van elke speler bij, zodat het onmogelijk is om vals te spelen en het spel eerlijk blijft.

Lasergame huren

Lasergame huren

 • check_circle Versturen of bij ons afhalen
 • check_circle Geen borg
 • check_circle Weekend-actie: Za + Zo
 • check_circle Kosteloos annuleren
 • check_circle Meerdere pakketten mogelijk
 • check_circle Leuke extra's
 • check_circle Ook in België
Beoordeling van klanten
star star star star star_half

2974 klanten hebben een review geplaatst en geven ons een 9.8 als cijfer. Bekijk alle beoordelingen en vooral alle leuke reacties!

Veel gestelde vragen

Reserveren & Informatie

Info en Reserveren

Lasergame huren is ideaal voor een kinderfeestje, vrijgezellenfeest, school- of klassenfeest, bedrijfsuitje of familiedag!

Compacte lasergame geweren

Deze compacte geweren zijn zeer geschikt voor de wat jongere doelgroep. De functionaliteit tussen de compacte en de XL geweren is hetzelfde.

8 guns € 36,00 Pakket huren >
12 guns € 54,00 Pakket huren >
16 guns € 72,00 Pakket huren >
20 guns € 90,00 Pakket huren >

Staat het gewenste aantal er niet tussen? Combineer of huur meerdere pakketten om het gewenste aantal lasergames te bereiken!

XL lasergame geweren

Liever wat grotere geweren? Zeer geschikt voor de wat oudere doelgroep. De functionaliteit tussen de compacte en de XL geweren is hetzelfde.

6 guns XL € 36,00 Pakket huren >
8 guns XL € 48,00 Pakket huren >
10 guns XL € 60,00 Pakket huren >
12 guns XL € 72,00 Pakket huren >

Staat het gewenste aantal er niet tussen? Combineer of huur meerdere pakketten om het gewenste aantal lasergames te bereiken!

Wat is lasergamen?

Lasergamen is een populaire en spannende activiteit die door mensen van alle leeftijden wordt genoten. Maar wat is lasergamen nu precies? Lasergamen is een actief spel waarbij spelers elkaar proberen te raken met een lasergeweer dat een onschadelijke infraroodstraal uitzendt. Het doel is om zoveel mogelijk punten te scoren door tegenstanders uit te schakelen en doelen te raken. Lasergamen kan zowel binnen als buiten worden gespeeld en biedt spelers de kans om hun vaardigheden op het gebied van strategie, teamwork en precisie te testen. Het spel kan individueel of in teams worden gespeeld en er zijn verschillende spelvarianten mogelijk, zoals Capture the Flag, Team Deathmatch en Shoot 'm all.

Lasergame spelen in het bos

Het leuke van lasergamen is dat het toegankelijk is voor iedereen, ongeacht leeftijd of ervaring. Het is een geweldige activiteit voor verjaardagsfeestjes, bedrijfsuitjes, teambuilding en andere sociale evenementen. Lasergamen biedt spelers niet alleen de mogelijkheid om hun vaardigheden te verbeteren, maar ook om plezier te hebben en zich te vermaken. Lasergamen is ook een veilige activiteit, omdat er geen fysiek contact is tussen spelers en de lasergeweren onschadelijke infraroodstralen uitzenden. De uitrusting, zoals de lasergeweren en de sensoren, zijn ontworpen met veiligheid in gedachten en zijn getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan alle veiligheidsnormen.

Kortom: lasergamen is een leuke en spannende activiteit die geschikt is voor iedereen! Het is een geweldige manier om jezelf uit te dagen, plezier te hebben en samen te werken met anderen. Of je nu een beginner bent of een ervaren lasergamer, er is altijd wel een spelvariant die bij jou past.

Voor welke doelgroepen is lasergame geschikt?

Lasergame huren is geschikt voor een breed scala aan doelgroepen. Zo is het een leuke activiteit voor kinderfeestjes, waarbij kinderen in teams kunnen spelen en hun energie kwijt kunnen. Ook voor tieners en volwassenen is het een spannende en uitdagende activiteit, bijvoorbeeld voor een vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje.

Daarnaast is lasergame ook geschikt voor sportteams, waarbij de teambuilding versterkt kan worden door samen te werken en strategieën te bedenken. Ook voor scholen en verenigingen kan lasergame een leuke invulling zijn van bijvoorbeeld een sportdag of activiteitenweek.

Lasergame huren voor een kinderfeestje

Lasergame huren is een geweldige activiteit voor een kinderfeestje. Het is een spannende en actieve manier om het feestje extra leuk te maken en de kinderen zullen zich zeker vermaken. Bij het huren van een lasergame set krijg je geweren en targets die reageren op infrarood licht. Hierdoor kunnen de kinderen elkaar "uitschakelen" tijdens het spel, zonder dat er fysiek contact nodig is.

Lasergame set huren voor een kinderfeestje

Een lasergame set is gemakkelijk te gebruiken en kan zowel binnen als buiten worden gespeeld. Voor een kinderfeestje is het meestal het beste om buiten te spelen, omdat de kinderen dan meer ruimte hebben om te rennen en te schuilen achter bomen, struiken en andere obstakels. Het is ook mogelijk om het lasergame feestje binnen te houden, bijvoorbeeld in een grote zaal of gymzaal.

Het leuke van lasergamen is dat het geschikt is voor kinderen van verschillende leeftijden. Je kunt het spel aanpassen aan de leeftijd en vaardigheden van de kinderen, zodat iedereen een leuke tijd heeft. Een lasergame set huur je voor de hele dag zodat de kinderen genoeg tijd hebben om te spelen en plezier te hebben.

Kortom, als je op zoek bent naar een leuke en actieve activiteit voor een kinderfeestje, dan is het huren van een lasergame set zeker de moeite waard. Ze zullen het feestje nog lang herinneren.

Lasergame huren voor scouting

Lasergame is een populaire activiteit voor scoutinggroepen, en het huren van een lasergamepakket kan de perfecte aanvulling zijn op een kampeerweekend, groepsuitje of zomerkamp. Met lasergamen kunnen scouts hun vaardigheden op het gebied van samenwerking, strategie en communicatie testen en ontwikkelen, terwijl ze ook plezier hebben en actief bezig zijn.

Het huren van een lasergamepakket voor scouting kan gemakkelijk worden aangepast aan de grootte en ervaring van de groep. Voor jongere scouts kan een eenvoudige spelvorm zoals vlaggenroof of team deathmatch worden gespeeld, terwijl oudere scouts misschien geïnteresseerd zijn in complexere scenario's zoals Capture the Flag of Last Man Standing.

Lasergames kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt, afhankelijk van de beschikbare ruimte en de voorkeur van de groep. Binnen spelen kan bijvoorbeeld in een gymzaal of in een scoutinggebouw, terwijl buiten spelen kan in het bos, op een grasveld of in een park.

lasergamen in het bos

Het huren van een lasergamepakket voor scouting is een betaalbare en veilige manier om scouts een spannende en uitdagende activiteit te bieden, en kan helpen om de band tussen groepsleden te versterken. Bovendien is lasergamen een activiteit waarbij de scouts actief bezig zijn, wat bijdraagt aan een gezonde levensstijl.

Lasergame huren voor sportverenigingen

Lasergame huren is ook zeer geschikt voor sportverenigingen. Het is een leuke en actieve manier om de teamspirit te versterken en de leden met elkaar te laten strijden. Lasergame kan zowel binnen als buiten worden gespeeld, afhankelijk van de beschikbare ruimte en de voorkeur van de vereniging. Binnen kan er bijvoorbeeld gebruik worden gemaakt van een sporthal of een andere grote zaal, terwijl buiten een sportveld of park een geschikte locatie kan zijn.

Lasergame kan worden ingezet als onderdeel van een trainingsprogramma of als afsluiting van een seizoen of evenement. Door de verschillende spelvormen en opties, zoals het toevoegen van obstakels of een discolamp, kan het spel telkens opnieuw uitdagend en spannend worden gemaakt. Ook is lasergame compleet veilig en er is geen risico op fysieke schade. Het huren van lasergame is dus een leuke en veilige activiteit voor sportverenigingen.

Lasergamen op kantoor met collega's

Lasergame spelen op kantoor is een unieke en spannende manier om de teambuilding en samenwerking te bevorderen. Het is een leuke activiteit die zorgt voor een welverdiende pauze van de dagelijkse werkzaamheden en een kans biedt om collega's op een andere manier te leren kennen.

lasergame huren voor op kantoor

Een kantoorpand is uitermate geschikt om als speelveld te dienen. Het biedt genoeg obstakels om achter te schuilen en strategische posities in te nemen. Een vergaderzaal kan bijvoorbeeld fungeren als basis voor elk team en er kunnen obstakels worden opgesteld zoals stoelen, tafels en whiteboards.

Het is belangrijk om vooraf de veiligheid te waarborgen en duidelijke regels te stellen. Denk hierbij aan het vermijden van gevaarlijke gebieden zoals trappenhuizen of kantoren met glazen wanden.

Lasergame op kantoor kan een fantastische manier zijn om de teamgeest en het samenhorigheidsgevoel te versterken en kan bijdragen aan een betere samenwerking tussen collega's.

Lasergame huren voor op school

Het huren van een lasergame set voor op school is een geweldige manier om de leerlingen actief en enthousiast te houden. Met de lasergame set kunnen ze zich vermaken tijdens pauzes, na schooltijd of zelfs tijdens buitenschoolse activiteiten. Lasergamen is een veilige en leuke manier om fysieke activiteit te stimuleren en teamwork te bevorderen.

Een lasergame set kan gemakkelijk worden opgezet in een gymzaal, sportveld of ander beschikbaar gebied op school. Leerlingen kunnen in teams worden verdeeld en verschillende spelvormen spelen, zoals capture the flag, team deathmatch of zombie mode. Door middel van de lasergame set kunnen ze samenwerken om de tegenstanders te verslaan en hun doelen te bereiken.

lasergamen in de gymzaal op school

Het huren van een lasergame set voor op school kan ook een leuke en spannende manier zijn om schoolfeesten of evenementen op te fleuren. Leerlingen kunnen in een verduisterde ruimte lasergamen met licht- en geluidseffecten om de ervaring nog spannender te maken.

Bovendien kan het huren van een lasergame set voor op school ook bijdragen aan de ontwikkeling van sociale vaardigheden van leerlingen, zoals communicatie, samenwerking en leiderschap. Het is ook een leuke manier om de leerlingen te belonen voor hun harde werk en inzet tijdens het schooljaar.

Compacte lasergame geweren

Deze compacte geweren zijn zeer geschikt voor de wat jongere doelgroep. De functionaliteit tussen de compacte en de XL geweren is hetzelfde.

8 guns € 36,00 Pakket huren >
12 guns € 54,00 Pakket huren >
16 guns € 72,00 Pakket huren >
20 guns € 90,00 Pakket huren >

Staat het gewenste aantal er niet tussen? Combineer of huur meerdere pakketten om het gewenste aantal lasergames te bereiken!

XL lasergame geweren

Liever wat grotere geweren? Zeer geschikt voor de wat oudere doelgroep. De functionaliteit tussen de compacte en de XL geweren is hetzelfde.

6 guns XL € 36,00 Pakket huren >
8 guns XL € 48,00 Pakket huren >
10 guns XL € 60,00 Pakket huren >
12 guns XL € 72,00 Pakket huren >

Staat het gewenste aantal er niet tussen? Combineer of huur meerdere pakketten om het gewenste aantal lasergames te bereiken!

Goed weer- garantie

Goed weer garantie Bij slechte weersomstandigheden kan er tot uiterlijk 48 uren van te voren per e-mail kosteloos worden geannuleerd. Je krijgt dan het volledig betaalde bedrag retour. Ook is het mogelijk om tot 48 uren van te voren de reservering te wijzigen. Geen probleem!

Weekend-actie

Weekend actie Wanneer je voor een zaterdag reserveert, krijg je van ons de zondag er gratis bij. Dat betekent nog langer plezier met je pakket!

Je kunt deze actie selecteren bij het reserveren van een pakket naar keuze.

Geen borg

Wij rekenen geen borg Wij hanteren geen borg maar vertrouwen op uw moraliteit. Tot op heden heeft nog geen enkele klant dit vertrouwen geschaad.

Wij gaan er vanuit dat dit zo blijft en dat we dit kunnen blijven hanteren.

Anti valsspelen

Valsspelen niet meer mogelijk! Valsspelen behoort tot de verleden tijd! Nieuwe levens kunnen alleen bij de spelleider worden verkregen door middel van het speciale activeringsgeweer. Ook blijven alle instellingen bewaard wanneer het geweer uit en aan wordt gezet. Zo wordt het lasergamen nog leuker!

Gratis oorkondes

Gratis professionele oorkondes De professionele oorkondes kunnen worden gebruikt om na afloop aan de deelnemers mee te geven. Daarnaast kan eventueel op de oorkonde worden geschreven op welke plek de speler is geëindigd. Leuk als aandenken aan deze geslaagde activiteit!

Lasergame spelvormen

De volgende spelvormen kun je spelen met het lasergamen.

Waar kan ik lasergamen?

Waar kan ik lasergamen? Met een gehuurd lasergamepakket kun je op verschillende locaties lasergamen. In principe kun je overal spelen waar voldoende ruimte en obstakels zijn om het spel leuk te maken. Denk bijvoorbeeld aan een bos, park, speeltuin, sportvelden, leegstaande panden, magazijnen, parkeergarages, schoolpleinen of zelfs in de achtertuin.

Het is belangrijk om vooraf toestemming te vragen aan de eigenaar van de locatie en te zorgen voor de juiste veiligheidsmaatregelen.

Lasergamepakket

Wat zit er in het lasergamepakket? Pakketten starten vanaf 6 of 8 geweren en zijn zeer compleet. Daarnaast is er de mogelijkheid om nog leuke extra's aan het pakket toe te voegen. Hieronder de inhoud van het pakket:
 • Geweren (speelklaar)
 • Teamlintjes
 • 2 interactieve targets
 • Professionele oorkondes
 • Voldoende scorekaarten
 • Fluitje
 • Extra batterijen
 • Handleiding

Beschikbaarheid

Wij hebben ruim voldoende lasergame-pakketten op voorraad. Selecteer het gewenste pakket en de reserveerdatum en je ziet meteen of er nog voldoende beschikbaarheid is.

Wacht echter niet tot het laatste moment om eventuele teleurstelling te voorkomen. Het is mogelijk om tot 48 uren van te voren kosteloos te annuleren.

Ervaringen van onze klanten

Ervaringen
star star star star star

Geslaagd kinderfeest
Goed materiaal, snelle levering, duidelijke handleiding, kortom een geslaagd lasergamefeest!

Roger V.
star star star star star_half

Lasergamen
Lasergames waren er op donderdag al. Zaterdag kinderfeestje in de duinen. Kinderen hebben het heel erg naar hun zin gehad.

Julie M.
star star star star star_outline

Heerlijk kinderfeestje
Goed geregeld allemaal. Werkt snel en prettig. Jongens hebben een super leuk en orgineel kinderfeestje gehad.

Tiny H.

Verzenden of Afhalen

Je kunt er voor kiezen om het pakket te laten versturen naar een pakketpunt in de buurt voor €14,95 (incl. retour)
of dat je het pakket komt afhalen in Hattemerbroek (nabij Zwolle) of Drachten.
Klik hier voor meer informatie

Actieve filters