Lasergame huren voor op eigen locatie | Verzending mogelijk!

Lasergame huren

Altijd al eens onbeperkt willen lasergamen op eigen locatie? Met het huren van een lasergamepakket is het mogelijk!

Lasergamen staat garant voor eindeloos veel speelplezier voor jong en oud. Deze lasergame-set is namelijk leuk en uitdagend voor alle doelgroepen. Dankzij de anti-valsspeel-functie is deze set zeer geschikt voor de serieuze en fanatieke lasergame speler. Valsspelen behoort tot de verleden tijd!



Lasergamen

Lasergamen is een activiteit waar jong en oud veel plezier aan beleeft. Gewapend met je geweer op zoek naar de tegenstander waarbij je zelf moet voorkomen dat je geraakt wordt. Spanning en plezier gegarandeerd waarbij wij een minimale leeftijd vanaf 6 jaar adviseren. Er kan gekozen worden om de compacte geweren te huren of om de XL geweren te huren. De functionaliteit van beide versies is hetzelfde. Het enige verschil zit hem in de grootte van het geweer.

Je huurt een compleet pakket met alle benodigdheden waarmee je een volledige dag kunt spelen. Ga je voor de compacte geweren of voor de grote versie? Daarnaast is het mogelijk om obstakels te huren om een uitdagend speelveld te creëren. Deze obstakels kunnen als extra optie worden toegevoegd aan het pakket.

Lasergame huren

Lasergame huren

 • check_circle Versturen of bij ons afhalen
 • check_circle Geen borg
 • check_circle Weekend-actie: Za + Zo
 • check_circle Kosteloos annuleren
 • check_circle Meerdere pakketten mogelijk
 • check_circle Leuke extra's
Beoordeling van klanten
star star star star star_half

2359 klanten hebben een review geplaatst en geven ons een 9.8 als cijfer. Bekijk alle beoordelingen en vooral alle leuke reacties!

Veel gestelde vragen

Reserveren & Informatie

Info en Reserveren

Lasergame huren is ideaal voor een kinderfeestje, vrijgezellenfeest, school- of klassenfeest, bedrijfsuitje of familiedag!

Compacte lasergame geweren

Deze compacte geweren zijn zeer geschikt voor de wat jongere doelgroep. De functionaliteit tussen de compacte en de XL geweren is hetzelfde.

8 guns € 40,00 Pakket huren >
12 guns € 60,00 Pakket huren >
16 guns € 80,00 Pakket huren >
20 guns € 100,00 Pakket huren >

Staat het gewenste aantal er niet tussen? Combineer of huur meerdere pakketten om het gewenste aantal lasergames te bereiken!

XL lasergame geweren

Liever wat grotere geweren? Zeer geschikt voor de wat oudere doelgroep. De functionaliteit tussen de compacte en de XL geweren is hetzelfde.

6 guns XL € 40,50 Pakket huren >
8 guns XL € 54,00 Pakket huren >
10 guns XL € 67,50 Pakket huren >
12 guns XL € 81,00 Pakket huren >

Staat het gewenste aantal er niet tussen? Combineer of huur meerdere pakketten om het gewenste aantal lasergames te bereiken!

Goed weer- garantie

Goed weer garantie Bij slechte weersomstandigheden kan er tot uiterlijk 48 uren van te voren per e-mail kosteloos worden geannuleerd. Je krijgt dan het volledig betaalde bedrag retour. Ook is het mogelijk om tot 48 uren van te voren de reservering te wijzigen. Geen probleem!

Weekend-actie

Weekend actie Wanneer je voor een zaterdag reserveert, krijg je van ons de zondag er gratis bij. Dat betekent nog langer plezier met je pakket!

Je kunt deze actie selecteren bij het reserveren van een pakket naar keuze.

Geen borg

Wij rekenen geen borg Wij hanteren geen borg maar vertrouwen op uw moraliteit. Tot op heden heeft nog geen enkele klant dit vertrouwen geschaad.

Wij gaan er vanuit dat dit zo blijft en dat we dit kunnen blijven hanteren.

Anti valsspelen

Valsspelen niet meer mogelijk! Valsspelen behoort tot de verleden tijd! Nieuwe levens kunnen alleen bij de spelleider worden verkregen door middel van het speciale activeringsgeweer. Ook blijven alle instellingen bewaard wanneer het geweer uit en aan wordt gezet. Zo wordt het lasergamen nog leuker!

Gratis oorkondes

Gratis professionele oorkondes De professionele oorkondes kunnen worden gebruikt om na afloop aan de deelnemers mee te geven. Daarnaast kan eventueel op de oorkonde worden geschreven op welke plek de speler is geëindigd. Leuk als aandenken aan deze geslaagde activiteit!

Lasergame spelvormen

De volgende spelvormen kun je spelen met het lasergamen.

Waar kan ik lasergamen?

Waar kan ik lasergamen? In de meeste gevallen worden onze lasergamepakketten buiten in het bos of in de duinen gebruikt. Maar ook binnen zijn de geweren zeer geschikt om gebruikt te worden. Denk aan een kantoorpand, gymzaal, bedrijfsloods of magazijn! De mogelijkheden zijn eindeloos! Andere voorbeelden van lasergamelocaties: speeltuin, woonwijk, park, sporthal (al vaak goedkoop te huren), schuur of maak een gave lasergame-arena door het hele huis of tuin met obstakels zoals containers, pallets, stoelen of tafels!

Lasergamepakket

Wat zit er in het lasergamepakket? Pakketten starten vanaf 6 of 8 geweren en zijn zeer compleet. Daarnaast is er de mogelijkheid om nog leuke extra's aan het pakket toe te voegen. Hieronder de inhoud van het pakket:
 • Geweren (speelklaar)
 • Teamlintjes
 • 2 interactieve targets
 • Professionele oorkondes
 • Voldoende scorekaarten
 • Fluitje
 • Extra batterijen
 • Handleiding

Onbeperkt lasergamen

Met dit systeem kun je lasergamen met 2 tot vier teams en oneindig veel spelers. Daarnaast beschikken de geweren over licht- en geluidseffecten en hebben ze een lange accuduur. Zelfs over een compleet weekend hoeft je je geen zorgen te maken! Ook zorgen wij voor voldoende reserve batterijen en een schroevendraaier.

Ervaringen van onze klanten

Ervaringen
star star star star star

Geslaagd kinderfeest
Goed materiaal, snelle levering, duidelijke handleiding, kortom een geslaagd lasergamefeest!

Roger V.
star star star star star_half

Lasergamen
Lasergames waren er op donderdag al. Zaterdag kinderfeestje in de duinen. Kinderen hebben het heel erg naar hun zin gehad.

Julie M.
star star star star star_outline

Heerlijk kinderfeestje
Goed geregeld allemaal. Werkt snel en prettig. Jongens hebben een super leuk en orgineel kinderfeestje gehad.

Tiny H.

Beschikbaarheid

Wij hebben ruim voldoende lasergame-pakketten op voorraad. Selecteer het gewenste pakket en de reserveerdatum en je ziet meteen of er nog voldoende beschikbaarheid is.

Wacht echter niet tot het laatste moment om eventuele teleurstelling te voorkomen. Het is mogelijk om tot 48 uren van te voren kosteloos te annuleren.

Verzenden of Afhalen

Je kunt er voor kiezen om het pakket te laten versturen naar een PostNL-pakketpunt voor €14,95 (incl. retour)
of dat je het pakket komt afhalen in Wezep (nabij Zwolle) of Drachten.
Klik hier voor meer informatie

Actieve filters