Silent Disco huren voor op eigen locatie

Goedkoopste van Nederland! Ergens anders goedkoper? Laat het ons weten!

Met het huren van Silent Disco wordt het één groot feest. Het is leuk om naar te kijken, maar nog veel leuker om mee te doen!

Iedereen draagt een lichtgevende koptelefoon die draadloos verbonden is met een zender. Zodra je de koptelefoon op zet, kom je in de feestwereld terecht. Het is mogelijk om 3 DJ’s tegelijk te laten draaien. Door een knop op de koptelefoon kun je van kanaal veranderen en dus ook van DJ. Dans op een lekkere hiphop beat of schakel snel naar een latin vibe!

Maak van te voren een eigen playlist op je telefoon, laptop of tablet of gebruik een bestaande playlist op bijvoorbeeld Spotify of Apple Music. Wie weet ben jij wel de DJ die de boel op stelten zet!

Silent Disco huren

Het voordeel van Silent Disco is dat het geluid beperkt blijft tot de koptelefoon. Door de minimale geluidsoverlast schept dit mogelijkheden voor unieke locaties zoals een feestje thuis of in een bos of park. Een vergunning is hierdoor vaak niet nodig.

Ook worden de koptelefoons vaak ingezet voor andere doeleinden zoals presentaties, workshops, groepslessen, congressen of een drive-in bioscoop! Daarnaast blijft Silent Disco ook nog erg populair bij discotheken of op evenementen!

Je kunt een onbeperkt aantal koptelefoons huren inclusief gratis zender. Het is daarbij mogelijk om nog extra zenders te huren tot een maximum van 3 aangezien de koptelefoons maximaal naar 3 verschillende kanalen kunnen luisteren.

Check hier je korting!

Vanaf 10

incl. zender
€ 4,50 p/s
10% korting

Vanaf 25

incl. zender
€ 4,25 p/s
15% korting

Vanaf 50

incl. zender
€ 4,00 p/s
20% korting

Vanaf 100

incl. zender
€ 3,75 p/s
25% korting

Vanaf 250

incl. zender
€ 3,50 p/s
30% korting

Inbegrepen

 • - Het aantal koptelefoons en zenders
 • - Opladers voor de koptelefoons (ze zijn opgeladen)
 • - Handleiding
 • - Audiobekabeling om zender te koppelen aan je geluidsapparaat:
 •     - Tulp kabel (voor o.a. draaitafels en mengpanelen)
 •     - mini Jack kabel (voor o.a. laptop, telefoon, tablet)

Wij zorgen voor de spullen en jij bouwt je eigen super vette Silent Disco feest!  Check de extra's om het feest nog grootser te maken met bijvoorbeeld glowsticks, een rookmachine en discolampen!

Silent Disco huren

 • check_circle Verzenden of Afhalen mogelijk
 • check_circle Geen borg
 • check_circle Weekend-actie
 • check_circle Kosteloos annuleren
 • check_circle Meerdere pakketten mogelijk
 • check_circle Leuke extra's

Silent Disco

(per koptelefoon)
€ 5,00
Totaal: (incl. btw)
Aantal koptelefoons
Aantal dagen
Aantal zenders
Lightning adapter (Apple) (te koop)
USB-C adapter (Android) (te koop)
Huurdatum
huurdatum:
selecteer datum hierboven
ontvangst op: retour op:
... ...

Makkelijk te installeren

Silent Disco huren

Met dit Silent Disco pakket organiseer je makkelijk en snel je eigen Silent Disco activiteit. Wij zorgen voor de koptelefoons, zender(s) en de benodigde bekabeling. Voor de muziek zorg je zelf. Dit kan bijvoorbeeld via een laptop, tablet, smartphone of draaitafel.

Het aansluiten van het systeem is erg makkelijk en wordt allemaal uitgelegd in de meegeleverde handleiding. Daarnaast ontvang je het pakket in ieder geval een dag van te voren zodat je mooi de tijd hebt om alles goed te testen en uit te proberen.

Mocht je na het lezen van de handleiding er alsnog niet uitkomen, neem dan contact met ons op. We helpen je natuurlijk graag verder!

Silent Disco koptelefoons

Silent Disco koptelefoonsWij verhuren professionele draadloze koptelefoons die rondom de oren goed afsluiten waardoor ze optimale geluidskwaliteit bieden. Ze geven licht in 3 kleuren waarmee de kanaalkeuze wordt aangegeven. Dit ziet er niet alleen spectaculair uit, het is ook handig om te weten waarnaar geluisterd wordt. Welke DJ is bijvoorbeeld het meest populair tijdens de DJ battle; kleurt de dansvloer het meeste groen, blauw of rood?

Op de koptelefoon kan het kanaal worden gekozen waarnaar je wilt luisteren. Afhankelijk van het aantal zenders dat is gehuurd, zijn er maximaal 3 kanalen beschikbaar.

Het volume kan door de gebruiker zelf worden bepaald dankzij de volumeknop op de koptelefoon. Afhankelijk van het volume gaat de koptelefoon ongeveer 8 tot 10 uren mee, daarna moet de koptelefoon worden opgeladen. Dit opladen duurt 3 uren wanneer de koptelefoon helemaal leeg is.

Silent disco zenders

Silent Disco zenderStandaard wordt per gehuurd pakket 1 zender meegeleverd. Het is mogelijk om dit uit te breiden tot maximaal 3 zenders waardoor voor de koptelefoons 3 kanalen beschikbaar komen waarnaar geluisterd kan worden.

Zorg er voor dat aan iedere zender een geluidsapparaat wordt gekoppeld (bijvoorbeeld een draaitafel, mp3 speler, laptop, tablet, etc.). Bij iedere zender leveren wij 2 verschillende type audiokabels mee zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Silent Disco zender aansluitingenDe zender heeft stroom nodig via een stopcontact. Het bereik om helder geluid naar de koptelefoons te sturen is 200 tot 500 meter. Door middel van de kanaalkeuze knop kan worden bepaald op welk kanaal de zender uitzendt. De koptelefoons kunnen op dit kanaal afstemmen. Het systeem kan zowel binnen als buiten worden gebruikt.

Opladers en audiokabels inbegrepen

Silent Disco opladersStandaard leveren wij voldoende opladers mee zodat alle koptelefoons tegelijk opgeladen kunnen worden. Aan iedere oplader kunnen maximaal 16 koptelefoons aangesloten worden. Aangezien je het pakket de dag van te voren ontvangt, adviseren wij om de koptelefoons van te voren even op te laden. Zo ben je er zeker van dat alle koptelefoons ruim 8 tot 10 uren mee gaan!

Vanaf het moment dat een koptelefoon helemaal leeg is, duurt het ongeveer 3 uren voordat deze volledig is opgeladen. De koptelefoon kleurt rood wanneer deze bezig is met opladen. Bij groen licht is de koptelefoon volledig opgeladen!

Per zender worden de twee meest voorkomende audiokabels meegeleverd waarmee je de zender op je eigen geluidsbron kunt aansluiten. Controleer van te voren of in ieder geval 1 van de volgende uitgangen op je geluidsbron aanwezig zit:

Tulp naar Mini JackTulp naar Tulp kabel - RCA/RCA kabel (tulp-uitgang)
Om een draaitafel of andere geluidsinstallatie op de zender aan te sluiten

- RCA/mini-jack kabel (mini-jack-uitgang)
Om je tablet, laptop of telefoon op de zender aan te sluiten

Kosteloos annuleren

Er kan uiterlijk tot 48 uren van te voren per e-mail kosteloos worden geannuleerd. Je krijgt dan het volledig betaalde bedrag retour.

Ook is het mogelijk om tot 48 uren van te voren de reservering te wijzigen.

Weekend-actie

Weekend actie Wanneer je voor een zaterdag reserveert, krijg je van ons de zondag er gratis bij. Dat betekent nog langer plezier met je pakket!

Je kunt deze actie selecteren bij het reserveren van een pakket naar keuze.

Geen borg

Wij rekenen geen borg Wij hanteren geen borg maar vertrouwen op uw moraliteit. Tot op heden heeft nog geen enkele klant dit vertrouwen geschaad.

Wij gaan er vanuit dat dit zo blijft en dat we dit kunnen blijven hanteren.

Verzenden naar PostNL pakketpunt of Afhalen in Wezep of Drachten

U kunt er voor kiezen om het pakket te laten versturen naar een PostNL-pakketpunt voor €14,95 (incl. retour)
of dat u het pakket komt afhalen in Wezep (nabij Zwolle) of Drachten.
Klik hier voor meer informatie

Afhalen
PostNL Pakketpunt
€ 14,95 (incl. retour)
Afhalen
Afhalen