Silent Disco Set huren | Goedkoopste van Nederland!

Silent Disco huren

Compleet pakket inclusief zender, opladers en gratis reserve koptelefoon!

Met het huren van Silent Disco wordt het één groot feest. Het is leuk om naar te kijken, maar nog veel leuker om mee te doen! Iedereen draagt een lichtgevende koptelefoon die draadloos verbonden is met een zender. Zodra je de koptelefoon op zet, kom je in de feestwereld terecht. Leuk voor bij je thuis, op school, het werk of een studentenfeest. Daarnaast ook zeer geschikt voor op een groot evenement!

Maak van te voren een eigen playlist op je telefoon, laptop of tablet of gebruik een bestaande playlist op bijvoorbeeld Spotify, YouTube of Apple Music. Wie weet ben jij wel de DJ die de boel op stelten zet!

Silent Disco huren

Het voordeel van Silent Disco is dat het geluid beperkt blijft tot de koptelefoon. Door de minimale geluidsoverlast schept dit mogelijkheden voor unieke locaties zoals een feestje thuis of in een bos of park.

Je kunt een onbeperkt aantal koptelefoons huren inclusief gratis zender + gratis reserve koptelefoon. Het is daarbij mogelijk om nog extra zenders te huren tot een maximum van 3 zenders.

Laten versturen? Je ontvangt het 1 á 2 dagen van te voren!

Het pakket bij ons afhalen in Drachten of Wezep is ook mogelijk

Vanaf 10

incl. gratis zender!
€ 4,00 p/s
20% korting

Vanaf 25

incl. gratis zender!
€ 3,75 p/s
25% korting

Vanaf 50

incl. gratis zender!
€ 3,50 p/s
30% korting

Vanaf 100

incl. gratis zender!
€ 3,25 p/s
35% korting

Vanaf 500

incl. gratis zender!
€ 2,75 p/s
45% korting

Inbegrepen

 • - Het aantal gekozen koptelefoons (+ 1 gratis) en zenders
 • - Opladers voor de koptelefoons (ze zijn opgeladen)
 • - Handleiding
 • - Audiobekabeling om zender te koppelen aan je geluidsapparaat:
 •     - Tulp kabel (voor o.a. draaitafels en mengpanelen)
 •     - mini Jack kabel (voor o.a. laptop, telefoon, tablet)

Sommige telefoons, tablets of laptops hebben geen mini-Jack, maar alleen een Lightning of USB-C aansluiting. Gebruik dan een verloopkabeltje om een zender aan te sluiten. Mocht je zo'n verloopkabeltje niet hebben dan kun je deze er bij bestellen.

Silent Disco huren

 • check_circle Versturen of bij ons afhalen
 • check_circle Geen borg
 • check_circle Weekend-actie: Za + Zo
 • check_circle Kosteloos annuleren
 • check_circle Meerdere pakketten mogelijk
 • check_circle Leuke extra's

Silent Disco

(per koptelefoon)
€ 4,25
Totaal: (incl. btw)
Aantal koptelefoons
Aantal dagen
Aantal zenders
Lightning adapter (Apple) (te koop)
USB-C adapter (Android) (te koop)
Huurdatum
huurdatum:
selecteer datum hierboven
ontvangst op: retour op:
... ...

Wij zorgen voor de spullen en jij bouwt je eigen super vette Silent Disco feest!
Check de extra's om het feest nog grootser te maken met bijvoorbeeld glowsticks, een rookmachine en discolampen!

Silent Disco feestje buiten in de tuin

Makkelijk te installeren

Met dit Silent Disco pakket organiseer je makkelijk en snel je eigen Silent Disco activiteit. Wij zorgen voor de koptelefoons, zender(s) en de benodigde bekabeling. Voor de muziek zorg je zelf. Dit kan bijvoorbeeld via een laptop, tablet, smartphone of draaitafel.

Het aansluiten van het systeem is erg makkelijk en wordt allemaal uitgelegd in de meegeleverde handleiding. Daarnaast ontvang je het pakket in ieder geval een dag van te voren zodat je mooi de tijd hebt om alles goed te testen en uit te proberen.

Mocht je na het lezen van de handleiding er alsnog niet uitkomen, neem dan contact met ons op. We helpen je natuurlijk graag verder!

Beoordelingen van onze klanten

star star star star star_half

2359 klanten hebben een review geplaatst en geven ons een 9.8 als cijfer. Bekijk alle beoordelingen en vooral alle leuke reacties.

Silent Disco feestje thuis

Silent Disco koptelefoons

Wij verhuren professionele draadloze koptelefoons die rondom de oren goed afsluiten waardoor ze optimale geluidskwaliteit bieden. Ze geven licht in 3 kleuren waarmee de kanaalkeuze wordt aangegeven. Dit ziet er niet alleen spectaculair uit, het is ook handig om te weten waarnaar geluisterd wordt. Welke DJ is bijvoorbeeld het meest populair tijdens de DJ battle; kleurt de dansvloer het meeste groen, blauw of rood?
Silent Disco koptelefoons
Op de koptelefoon kan het kanaal worden gekozen waarnaar je wilt luisteren. Afhankelijk van het aantal zenders dat is gehuurd, zijn er maximaal 3 kanalen beschikbaar.

Het volume kan door de gebruiker zelf worden bepaald dankzij de volumeknop op de koptelefoon. Afhankelijk van het volume gaat de koptelefoon ongeveer 8 tot 10 uren mee, daarna moet de koptelefoon worden opgeladen. Dit opladen duurt 3 uren wanneer de koptelefoon helemaal leeg is.

Silent disco zenders

Silent Disco zenderStandaard wordt per gehuurd pakket 1 zender meegeleverd. Het is mogelijk om dit uit te breiden tot maximaal 3 zenders waardoor voor de koptelefoons 3 kanalen beschikbaar komen waarnaar geluisterd kan worden.

Zorg er voor dat aan iedere zender een geluidsapparaat wordt gekoppeld (bijvoorbeeld een draaitafel, mp3 speler, laptop, tablet, etc.). Bij iedere zender leveren wij 2 verschillende type audiokabels mee zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Silent Disco zender aansluitingenDe zender heeft stroom nodig via een stopcontact. Het bereik om helder geluid naar de koptelefoons te sturen is 200 tot 500 meter. Door middel van de kanaalkeuze knop kan worden bepaald op welk kanaal de zender uitzendt.

Opladers en audiokabels inbegrepen

Silent Disco opladersStandaard leveren wij voldoende opladers mee zodat alle koptelefoons tegelijk opgeladen kunnen worden. Aan iedere oplader kunnen maximaal 16 koptelefoons aangesloten worden. Aangezien je het pakket de dag van te voren ontvangt, adviseren wij om de koptelefoons van te voren even op te laden. Zo ben je er zeker van dat alle koptelefoons ruim 8 tot 10 uren mee gaan!

Vanaf het moment dat een koptelefoon helemaal leeg is, duurt het ongeveer 3 uren voordat deze volledig is opgeladen. De koptelefoon kleurt rood wanneer deze bezig is met opladen. Bij groen licht is de koptelefoon volledig opgeladen!

Per zender worden de twee meest voorkomende audiokabels meegeleverd waarmee je de zender op je eigen geluidsbron kunt aansluiten. Controleer van te voren of in ieder geval 1 van de volgende uitgangen op je geluidsbron aanwezig zit:

Tulp naar Mini JackTulp naar Tulp kabel - RCA/RCA kabel (tulp-uitgang)
Om een draaitafel of andere geluidsinstallatie op de zender aan te sluiten

- RCA/mini-jack kabel (mini-jack-uitgang)
Om je tablet, laptop of telefoon op de zender aan te sluiten

Vijf tips voor de perfecte organisatie van een Silent Disco Evenement

Je kan er inmiddels niet meer omheen, de Silent Disco is niet meer weg te denken uit de uitgaanswereld. Wat denk je van lekker swingen met alle studenten van de studentenvereniging zonder dat de buren bij de politie klagen over geluidsoverlast? Met de volgende tips is een succesvol Silent Disco evenement gegarandeerd!
Silent Disco organiseren op evenementen

Lees verder

Silent Disco alleen voor grote dansfeesten? Echt niet!

Silent Disco alleen voor dansfeesten?Hoewel de Silent Disco bekendheid heeft verworven bij het gebruik van grote dansfeesten zijn er nog tal van andere leuke en originele manieren om de koptelefoons in te zetten. Denk bijvoorbeeld aan een Silent Disco huisfeestje, Silent Karaoke en Silent Disco Sports!

Hoe je dat doet? Lees vooral even verder en plan je agenda alvast vol! Genoeg feestjes en activiteiten in het verschiet.

Lees verder

Kosteloos annuleren

Er kan uiterlijk tot 48 uren van te voren per e-mail kosteloos worden geannuleerd. Je krijgt dan het volledig betaalde bedrag retour.

Ook is het mogelijk om tot 48 uren van te voren de reservering te wijzigen.

Weekend-actie

Weekend actie Wanneer je voor een zaterdag reserveert, krijg je van ons de zondag er gratis bij. Dat betekent nog langer plezier met je pakket!

Je kunt deze actie selecteren bij het reserveren van een pakket naar keuze.

Geen borg

Wij rekenen geen borg Wij hanteren geen borg maar vertrouwen op uw moraliteit. Tot op heden heeft nog geen enkele klant dit vertrouwen geschaad.

Wij gaan er vanuit dat dit zo blijft en dat we dit kunnen blijven hanteren.

Versturen met PostNL of Afhalen in Wezep of Drachten

Je kunt er voor kiezen om het pakket te laten versturen naar een PostNL-pakketpunt voor €14,95 (incl. retour)
of dat je het pakket komt afhalen in Wezep (nabij Zwolle) of Drachten.
Klik hier voor meer informatie

Afhalen
PostNL Pakketpunt
€ 14,95 (incl. retour)
Afhalen
Afhalen