Karaoke huren

Een compacte karaoke set met meer dan 50.000 populaire nummers!

Deze compacte maar zeer complete karaoke-set is geschikt om makkelijk en snel je eigen karaoke-activiteit te organiseren. Je sluit deze set aan op je eigen tv door middel van de meegeleverde kabels. Door het apparaat via wifi met het internet te verbinden heb je toegang tot een catalogus met maar liefst 50.000 populaire nummers van over de hele wereld!

Natuurlijk mogen ook Nederlandstalige meezingers niet ontbreken! Met ruim 650 liedjes zit er voor jong en oud wat tussen! Het aanbod wordt wekelijks vernieuwd waardoor je beschikt over een catalogus met ook hedendaagse nummers! Ook voor de jeugd dus zeer geschikt. Klik hier voor de lijst met nummers.

Karaoke huren

Het systeem werkt plug & play! Je sluit de set eenvoudig aan op je eigen televisie waar de tekst van het liedje op verschijnt inclusief visualisaties. Het geluid gaat door de boxen van je tv of geluidsinstallatie. Met behulp van de meegeleverde afstandsbediening navigeer je makkelijk en snel door de uitgebreide catalogus. Liedje gevonden? Voeg hem dan toe aan de wachtrij. Of laat de deelnemers zelf hun liedje uitkiezen op hun eigen smartphone en toevoegen aan de algemene wachtrij.

Deze compacte set wordt ook vaak gebruikt in een professionele setting doordat de set eenvoudig aan te sluiten is op ieder scherm of beamer en geluidsinstallatie. Met de 2 draadloze microfoons kunnen tegelijk 2 personen zingen. Met wie zing jij een duet of zing je toch liever solo?

Inbegrepen

 • - Karaokesysteem met ruim 50.000 Engels- en 650 Nederlandstalige liedjes (wekelijkse update)
 • - 2 draadloze microfoons (inclusief bescherming)
 • - Afstandsbediening
 • - Gemakkelijk aansluiten met bijgeleverde kabels (HDMI en tulp audio kabel)
 • - Karaoke tekst en visualisatie verschijnt in beeld, het geluid gaat via de boxen van je eigen tv of geluidsinstallatie
 • - Digitale handleiding

  Naar wens in te stellen:
 • - 'Toevoegen aan wachtrij' functie voor alle deelnemers d.m.v. hun eigen smartphone
 • - Selfies en foto's sturen naar het hoofdscherm

Er is wifi met een internetverbinding nodig om het systeem te kunnen laten werken. Daarnaast moet het scherm (televisie of beamer) over een HDMI-ingang beschikken.

Karaoke huren

 • check_circle Versturen of bij ons afhalen
 • check_circle Geen borg
 • check_circle Weekend-actie: Za + Zo
 • check_circle Kosteloos annuleren
 • check_circle Meerdere pakketten mogelijk
 • check_circle Leuke extra's
 • check_circle Ook in België

Karaoke huren

€ 75,00
€ 67,50 10% korting
(incl. btw)
Aantal dagen
Geluidsbox huren
Beamer huren
Reserveerdatum
Maak hierboven eerst je keuze
huurdatum:
selecteer datum hierboven
ontvangst op: retour op:
... ...

Plug & play

Het karaokesysteemHet systeem werkt plug en play. Dit betekent dat het systeem eenvoudig met een hdmi-kabel aangesloten kan worden op een televisie. De benodigde kabels en connectors worden hiervoor meegeleverd. De tekst van het liedje verschijnt op je tv en het geluid gaat door de boxen van je tv (of dolby surroundset wanneer deze is aangesloten op de tv). Het is ook mogelijk om het geluid via een eigen externe geluidsinstallatie te laten verlopen. Hiervoor kan de audio-uitgang van het karaokesysteem worden gebruikt met behulp van de meegeleverde tulp-audiokabels.

Wanneer de bekabeling is aangesloten wordt het systeem aangezet en opgestart. Vervolgens dient het juiste wifi-netwerk te worden geselecteerd inclusief wachtwoord aangezien een internetverbinding nodig is om verbinding te maken met de database met alle liedjes. Na een geslaagde verbinding kan de karaoke beginnen!
Aansluitingen karaoke

Uitbreiding met geluid en beamer

Het is mogelijk om de karaoke-set uit te breiden met een geluidsbox en/ of een beamer. Zo maak je de karaoke nog professioneler!

De geluidsbox betreft een zogenaamde 'actieve speaker' wat betekent dat er geen extra versterker nodig is. De geluidsbox werkt op netstroom (normaal stopcontact) en alle kabels en snoeren worden meegeleverd om de box aan te kunnen sluiten op de karaoke-unit. Deze geluidsbox heeft voldoende vermogen voor een middelgrote groep van 20 tot 100 personen.

Karaoke set uitbreidingDe beamer kan gebruikt worden om de karaoke in het groot te projecteren. Dankzij de lichtopbrengst van minimaal 3000 ANSI lumen is het beeld helder in een verlichte ruimte. Mocht je de beamer buiten willen gebruiken, dan raden wij aan dit onder een overkapping zoals een partytent te doen. De beamer werkt op netstroom (normaal stopcontact) en alle kabels en snoeren worden meegeleverd om de beamer aan te kunnen sluiten. Het meegeleverde projectiedoek kan worden opgehangen in de ruimte om het beeld op te kunnen projecteren.

Ruim 50.000 Engels- en Nederlandstalig

Met een aanbod van ruim 50.000 populaire Engelstalige en nog eens 650 Nederlandstalige nummers zit er voor iedereen wel wat bij! Van hedendaagse top-40 hits tot echte hollandse meezingers! De lijst wordt wekelijks vernieuwd waardoor je gegarandeerd beschikt over hedendaagse liedjes voor jong en oud! Maak gebruik van één van de kant en klare thematische playlists zoals Eurovision, Christmas/ New Year, Disco Fever, Rock Legends, Karaoke Classics en noem maar op! Uiteraard kun je ook je eigen playlist samenstellen om er een onvergetelijke karaoke van te maken!

Aangezien alle karaoke liedjes uit de online database worden gehaald is wifi met een internetverbinding noodzakelijk. Het laden van een liedje gaat snel aangezien ze van compact formaat zijn. Ook bij een wat minder goede verbinding zou het systeem moeten werken. Mocht je toch problemen ervaren met je wifi-netwerk probeer dan eens met je mobiele telefoon een wifi hotspot te maken. Op deze manier heb je altijd een backup achter de hand!

Karaoke songlist

Naar de karaoke catalogus

Smartphone Remote Control

Karaoke songlist

Of je nu thuis, op het werk, in een bar of ergens anders een karaoke feestje organiseert: de Remote Control functie is een geweldig middel om het publiek tijdens de karaoke er nog meer bij te betrekken. Daarnaast maak je het voor jezelf ook nog eens erg makkelijk!

Deelnemers kunnen met hun eigen smartphone de karaokecatalogus inkijken, songteksten lezen, zelf nummers die zij willen zingen toevoegen aan de wachtlijst, en zelfs selfies naar het scherm sturen! Hoe leuk is dat?!

Door het scannen van het karaoke-sessienummer met hun eigen mobiele telefoon (QR code scannen op het hoofdscherm) wordt automatisch ingelogd in de karaokekamer. Natuurlijk houd je zelf als karaoke-leider met de meegeleverde afstandsbediening de volledige controle door te bepalen wanneer een liedje wordt afgespeeld en kun je de hoogtes van de volumes instellen. Wel zo handig!

Overige handige features!

 • Wachtlijst
 • Speel, organiseer en beheer de liedjes met de wachtlijst. Meer dan 50.000 karaokenummers die zijn opgenomen in een professionele studio staan op je te wachten!

 • Gepersonaliseerde playlists
 • Maak de playlists geheel naar eigen voorkeur, voeg ze toe aan je wachtlijst, pas de zanginstellingen aan... het feest kan beginnen!

 • Toonhoogte & tempo aanpassen
 • Pas toonhoogte en tempo van ongeacht welk nummer uit de catalogus aan. Zing zoals je het zelf wilt!

 • Vocale begeleiding
 • Hulp nodig? Activeer de vocale begeleiding voor alle titels uit de catalogus, of per keer afhankelijk van de behoefte.

 • Naam van de zanger
 • De naam van de zanger wordt vlak voor de karaoke start weergegeven op het scherm. Ben jij al aan de beurt?

Kosteloos annuleren

Er kan uiterlijk tot 48 uren van te voren per e-mail kosteloos worden geannuleerd. Je krijgt dan het volledig betaalde bedrag retour.

Ook is het mogelijk om tot 48 uren van te voren de reservering te wijzigen.

Weekend-actie

Weekend actie Wanneer je voor een zaterdag reserveert, krijg je van ons de zondag er gratis bij. Dat betekent nog langer plezier met je pakket!

Je kunt deze actie selecteren bij het reserveren van een pakket naar keuze.

Geen borg

Wij rekenen geen borg Wij hanteren geen borg maar vertrouwen op uw moraliteit. Tot op heden heeft nog geen enkele klant dit vertrouwen geschaad.

Wij gaan er vanuit dat dit zo blijft en dat we dit kunnen blijven hanteren.

Versturen of Afhalen Hattemerbroek / Drachten

Je kunt er voor kiezen om het pakket te laten versturen naar pakketpunt bij je in de buurt voor €14,95 (incl. retour)
of dat je het pakket komt afhalen in Hattemerbroek (nabij Zwolle) of Drachten.
Klik hier voor meer informatie

Versturen
Pakket versturen (NL & BE)
€ 14,95 (incl. retour)
Afhalen
Afhalen