Karaoke set huren | Inclusief 12.500 populaire liedjes!

Karaoke huren

Een complete en compacte karaoke met meer dan 12.500 populaire nummers!

Deze compacte karaoke-set is zeer geschikt om makkelijk en snel je eigen karaoke-activiteit te organiseren. Je sluit deze set aan op je eigen tv door middel van de meegeleverde kabels. Door het apparaat via wifi met het internet te verbinden heb je toegang tot een database met maar liefst 12.000 populaire Engelstalige nummers van over de hele wereld!

Naast het standaard aanbod van ruim 12.000 populaire Engelstalige nummers kan ook gebruik worden gemaakt van de meegeleverde tablet. Op deze tablet staan meer dan 500 populaire Nederlandstalige nummers en ook het Engelstalige aanbod wordt op deze tablet wekelijks vernieuwd.

Karaoke huren

Met de tablet zoek je makkelijk en snel een nummer uit de lijst die je vervolgens kunt afspelen via het karaoke-apparaat. De tekst verschijnt op je tv en het geluid gaat door de boxen van je tv of geluidsinstallatie.

Deze compacte set wordt ook vaak gebruikt in een professionele setting doordat de set eenvoudig aan te sluiten is op ieder scherm of beamer en geluidsinstallatie. Met de 2 draadloze microfoons kunnen tegelijk 2 personen zingen waarbij je na afloop kunt zien hoe je hebt gezongen door middel van een score.

Wie behaalt de meeste punten? Succes gegarandeerd!

Inbegrepen

 • - Karaokesysteem met ruim 12000 Engels- en 500 Nederlandstalige liedjes (wekelijkse update)
 • - 2 draadloze microfoons
 • - Gemakkelijk aansluiten met bijgeleverde kabels (HDMI en tulp audio kabel)
 • - Karaoke tekst en visualisatie verschijnt in beeld, het geluid gaat via de boxen van je eigen tv of geluidsinstallatie
 • - Tablet voor de liedlijst en het afspelen van de nummers naar het karaoke-apparaat
 • - Online karaoke-lijst met beschikbare nummers (klik hier voor de lijst)
 • - Handleiding

Er is wifi met een internetverbinding nodig om het systeem te kunnen laten werken. Daarnaast moet het scherm (televisie of beamer) over een HDMI-ingang beschikken.

Karaoke huren

 • check_circle Versturen of bij ons afhalen
 • check_circle Geen borg
 • check_circle Weekend-actie: Za + Zo
 • check_circle Kosteloos annuleren
 • check_circle Meerdere pakketten mogelijk
 • check_circle Leuke extra's

Karaoke huren

€ 67,50
(incl. btw)
Aantal dagen
Geluidsbox huren
Beamer huren
Reserveerdatum
Maak hierboven eerst je keuze
huurdatum:
selecteer datum hierboven
ontvangst op: retour op:
... ...

Plug & play

Het karaokesysteemHet systeem werkt plug en play. Dit betekent dat het systeem eenvoudig met een hdmi-kabel aangesloten kan worden op een televisie. De benodigde kabels en connectors worden hiervoor meegeleverd. De tekst van het liedje verschijnt op je tv en het geluid gaat door de boxen van je tv (of dolby surroundset wanneer deze is aangesloten op de tv). Het is ook mogelijk om het geluid via een eigen externe geluidsinstallatie te laten verlopen. Hiervoor kan de audio-uitgang van het karaokesysteem worden gebruikt met behulp van de meegeleverde tulp-audiokabels.

Wanneer de bekabeling is aangesloten wordt het systeem aangezet en opgestart. Vervolgens wordt er gevraagd om het juiste wifi-netwerk te selecteren inclusief wachtwoord aangezien een internetverbinding nodig is om verbinding te maken met de database met alle liedjes. Na een geslaagde verbinding kan de karaoke beginnen!
Aansluitingen karaoke

Uitbreiding met geluid en beamer

Het is mogelijk om de karaoke-set uit te breiden met een geluidsbox en/ of een beamer. Zo maak je de karaoke nog professioneler!

De geluidsbox betreft een zogenaamde 'actieve speaker' wat betekent dat er geen extra versterker nodig is. De geluidsbox werkt op netstroom (normaal stopcontact) en alle kabels en snoeren worden meegeleverd om de box aan te kunnen sluiten op de karaoke-unit. Deze geluidsbox heeft voldoende vermogen voor een middelgrote groep van 20 tot 100 personen.

Karaoke set uitbreidingDe beamer kan gebruikt worden om de karaoke in het groot te projecteren. Dankzij de lichtopbrengst van minimaal 3000 ANSI lumen is het beeld helder in een verlichte ruimte. Mocht je de beamer buiten willen gebruiken, dan raden wij aan dit onder een overkapping zoals een partytent te doen. De beamer werkt op netstroom (normaal stopcontact) en alle kabels en snoeren worden meegeleverd om de beamer aan te kunnen sluiten. Het meegeleverde projectiedoek kan worden opgehangen in de ruimte om het beeld op te kunnen projecteren.

Wedstrijdelement

Wedstrijdelement karaoke

Tijdens het zingen van het liedje houdt het systeem bij hoe je zingt. Dit doet het systeem door het tempo en de toonhoogte van de zang te analyseren en hiervoor punten te geven. Aan het einde van het liedje weet je precies hoeveel punten je gescoord hebt. Door de 2 meegeleverde draadloze microfoons is het mogelijk om met twee personen een duet te zingen. De score wordt dan voor een ieder afzonderlijk bijgehouden. Wie behaalt de meeste punten?

De punten worden overigens per liedje opgeslagen in het systeem zodat aan het begin van ieder lied het puntenaantal wordt getoond wat verslagen moet worden. Weer jij de nummer 1 te verslaan?

Ruim 12.500 Engels- en Nederlandstalig

Karaoke songlist

Naast het standaard aanbod van ruim 12.000 populaire Engelstalige nummers kan ook gebruik worden gemaakt van de meegeleverde tablet. Op deze tablet staan meer dan 500 populaire Nederlandstalige nummers en ook het Engelstalige aanbod wordt op deze tablet wekelijks vernieuwd. Gebruik de tablet dan ook voor het meest uitgebreide aanbod met karaoke nummers.

De tablet wordt automatisch gekoppeld aan het karaokesysteem waardoor het liedje vanaf de tablet op het karaokesysteem wordt afgespeeld.

Zorg er wel voor dat de tablet met hetzelfde wifi-netwerk verbonden is als het karaokesysteem.

Aangezien alle karaoke liedjes uit de online database worden gehaald is wifi met een internetverbinding noodzakelijk. Het laden van een liedje gaat snel aangezien ze van een zeer compact formaat zijn. Ook bij een wat slechtere verbinding werkt het systeem.

Online karaoke-lijst

Gebruik de volgende lijst als leidraad voor beschikbare nummers. Zo kunnen de deelnemers tijdens de karaoke op hun eigen smartphone alvast een liedje zoeken en deze vervolgens doorgeven aan de presentator. De presentator kan het liedje via de meegeleverde tablet opzoeken en toevoegen aan de afspeellijst. Klik hier voor de lijst

In werkelijkheid staan er nog veel meer liedjes op de tablet dan op bovengenoemde lijst aangezien de database met liedjes wekelijks wordt aangevuld met nieuwe liedjes.

Ingebouwde handleiding

Voor de werking van het systeem kan de ingebouwde handleiding worden gelezen. Zo kom je eenvoudig achter alle mogelijkheden zoals:

 • Volume aanpassen (zoals zang- en muziekvolume)
 • Effecten aanpassen (zoals echo en instrument van de melodie-lijn wijzigen)
 • Vocal Assist (bij een aantal nummers loopt een zanglijn mee die je helpt op toon te zingen)
 • Spelmodus: zangwedstrijd met scorefunctie
 • Opnemen en afspelen van eigen ingezongen nummers

Kosteloos annuleren

Er kan uiterlijk tot 48 uren van te voren per e-mail kosteloos worden geannuleerd. Je krijgt dan het volledig betaalde bedrag retour.

Ook is het mogelijk om tot 48 uren van te voren de reservering te wijzigen.

Weekend-actie

Weekend actie Wanneer je voor een zaterdag reserveert, krijg je van ons de zondag er gratis bij. Dat betekent nog langer plezier met je pakket!

Je kunt deze actie selecteren bij het reserveren van een pakket naar keuze.

Geen borg

Wij rekenen geen borg Wij hanteren geen borg maar vertrouwen op uw moraliteit. Tot op heden heeft nog geen enkele klant dit vertrouwen geschaad.

Wij gaan er vanuit dat dit zo blijft en dat we dit kunnen blijven hanteren.

Versturen met PostNL of Afhalen in Wezep of Drachten

Je kunt er voor kiezen om het pakket te laten versturen naar een PostNL-pakketpunt voor €14,95 (incl. retour)
of dat je het pakket komt afhalen in Wezep (nabij Zwolle) of Drachten.
Klik hier voor meer informatie

Afhalen
PostNL Pakketpunt
€ 14,95 (incl. retour)
Afhalen
Afhalen