Bubbel Voetbal huren | Afhalen in Wezep of Drachten

Bubbelvoetbal huren

Voetballen in rugbystijl! Omhuld door een opblaasbare bubbel kun je elkaar pijnloos omver botsen! Je huurt een compleet pakket waarmee je een volledige dag kunt spelen.

Bubbelvoetbal bestaat uit een opblaasbaar pak (bubbel). In dit pak neemt de speler plaats en kan er vervolgens gevoetbald worden. Doordat je als speler in het pak zit, kun je je tegenspelers hard wegduwen zonder dat er ongelukken gebeuren. Een hilarische activiteit voor jong en oud!

Bubbelvoetbal

Bubbelvoetbal wordt als veel intensiever ervaren dan een normaal potje voetbal. Het doel is nog steeds om te scoren bij de tegenstander, al wordt dit doel nog wel eens uit het oog verloren. De verdere spelregels blijven hetzelfde met één wezenlijk verschil; je mag je tegenstander omver botsen.

Wij werken met bubbels die tegen een stootje kunnen. Daarbij wordt de impact van het 'botsen' voldoende verzacht waardoor er geen ongelukken gebeuren. Door de afmeting van de bubbels zijn deze geschikt voor een leeftijd vanaf 12 jaar of ouder. Ideaal voor een kinderfeestje, vrijgezellenfeest, school- of klassenfeest, bedrijfsuitje of familiedag!

Bubbelvoetbal huren

Bubbelvoetbal huren

 • check_circle Afhalen in Hattemerbroek of Drachten
 • check_circle Geen borg
 • check_circle Weekend-actie: Za + Zo
 • check_circle Kosteloos annuleren
 • check_circle Meerdere pakketten mogelijk
 • check_circle Leuke extra's
 • check_circle Inclusief pomp
Beoordeling van klanten
star star star star star_half

2904 klanten hebben een review geplaatst en geven ons een 9.8 als cijfer. Bekijk alle beoordelingen en vooral alle leuke reacties!

Veel gestelde vragen

Reserveren & Informatie

Info en Reserveren

Bubbelvoetbal huren is ideaal voor een kinderfeestje, vrijgezellenfeest, school- of klassenfeest, bedrijfsuitje of familiedag!

Alle bubbelvoetbal pakketten

Het is mogelijk om meerdere pakketten te huren om op het gewenste aantal bubbels uit te komen. Afhalen mogelijk in Drachten of Hattemerbroek.

Bubbelvoetbal - 6 bubbels € 150,00 Pakket huren >
Bubbelvoetbal - 8 bubbels € 200,00 Pakket huren >
Bubbelvoetbal - 10 bubbels € 250,00 Pakket huren >
Bubbelvoetbal - 12 bubbels € 300,00 Pakket huren >

Goed weer- garantie

Goed weer garantie Bij slechte weersomstandigheden kan er tot uiterlijk 48 uren van te voren per e-mail kosteloos worden geannuleerd. Je krijgt dan het volledig betaalde bedrag retour. Ook is het mogelijk om tot 48 uren van te voren de reservering te wijzigen. Geen probleem!

Weekend-actie

Weekend actie Wanneer je voor een zaterdag reserveert, krijg je van ons de zondag er gratis bij. Dat betekent nog langer plezier met je pakket!

Je kunt deze actie selecteren bij het reserveren van een pakket naar keuze.

Geen borg

Wij rekenen geen borg Wij hanteren geen borg maar vertrouwen op uw moraliteit. Tot op heden heeft nog geen enkele klant dit vertrouwen geschaad.

Wij gaan er vanuit dat dit zo blijft en dat we dit kunnen blijven hanteren.

Spelregels

Spelregels bij bubbelvoetbal Bij bubbelvoetbal gelden in principe dezelfde spelregels als bij regulier voetbal. Echter is er één groot verschil! Je mag je directe tegenstander een goede beuk geven. Zowel van voor, van achter als vanaf de zijkant. Andere overtredingen worden niet getolereerd!

Gratis oorkondes

Gratis professionele oorkondes De professionele oorkondes kunnen worden gebruikt om na afloop aan de deelnemers mee te geven. Daarnaast kan eventueel op de oorkonde worden geschreven op welke plek de speler is geëindigd. Leuk als aandenken aan deze geslaagde activiteit!

Opbouw van de activiteit

Voordat er daadwerkelijk bubbelvoetbal wordt gespeeld is het leuk om eerst kennis te maken met het vallen en opstaan. Begin bijvoorbeeld met een koprol-estafette waarbij de twee teams tegelijkertijd strijden. Wie doet dit het snelste? Na de warming-up gaan we los met het echte bubbelvoetbal spel.

Waar kan ik bubbelvoetbal spelen?

Waar kan ik bubbelvoetbal spelen? Bubbelvoetbal kan gespeeld worden op een grasveld (bijvoorbeeld een voetbalveld) of in een gymzaal. Op ondergronden zoals steen kan niet worden gespeeld i.v.m. hevige slijtage van de bubbels. Wij adviseren om qua afmeting maximaal een half voetbalveld te gebruiken aangezien het spelletje best intensief is. Met de meegeleverde pionnen kan een speelveld worden gecreëerd waarbij de twee doelen niet al te breed moeten worden gemaakt.

Bubbelvoetbalpakket

Wat zit er in het bubbelvoetbalpakket? Pakketten starten vanaf 6 bubbels. Hieronder de inhoud van het pakket:
 • Bubbels in 2 kleuren
 • 8 pionnen
 • Voetbal
 • Scheidsrechtersfluitje
 • Elektrische pomp
 • Oorkondes
 • Handleiding

Bubbelvoetbal opblazen

De bubbels dienen vooraf te worden opgeblazen met de meegeleverde elektrische pomp. De bubbels kunnen met de afzuigfunctie van de pomp ook worden leeggezogen. Zorg voor een stroompunt waarbij dit gedaan kan worden. Het opblazen en leegzuigen duurt ongeveer 1,5 minuut per bubbel.

Ervaringen van onze klanten

Ervaringen
star star star star star

Bubbelvoetbal
Zeer goed! je heb goed de gelegenheid om het op te halen en terug te brengen ook handig dat je dat op je eigen tijdstip kunt doen.

star star star star star

Bubbelvoetbal
Wij huurden 8 bubbels voor ons familie weekend. We hebben een hoop fun gehad met de bubbels, we deden estafette, koprolwedstrijd en voetbal. Leuk voor jong en oud.

Afhalen in Drachten of Hattemerbroek

U kunt er voor kiezen om het pakket af te halen in Drachten of Hattemerbroek (nabij Zwolle). Versturen van het bubbelvoetbalpakket is helaas niet mogelijk.
Klik hier voor meer informatie

Actieve filters