Professionele lasergame

Naast de lasergamepakketten voor zelfservice beschikken wij ook over professionele lasergame-apparatuur voor lasergame op locatie. Computergestuurd en met realtime statistieken! Zeer geschikt voor grote groepen, scholen, bedrijven of verenigingen die net even wat meer willen!

Professionele lasergame op locatie

Wij gebruiken uw ruimte als speelveld. Bijvoorbeeld een kantoorpand, loods, sporthal, bos of grasveld. Ook kunnen wij onze opblaasbare obstakels meenemen om de ruimte te vullen. Heeft u geen geschikte ruimte? Kies dan voor onze mobiele lasergame-arena!

Kies het gewenste pakket en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Professionele lasergame

Beoordeling van klanten
star star star star star_half

516 klanten hebben een review geplaatst en geven ons een 9.8 als cijfer. Bekijk alle beoordelingen en vooral alle leuke reacties.

Meer informatie

Offerte aanvragen

Lasergame op eigen locatie is een unieke beleving voor jong en oud voor o.a. een bedrijfsuitje, schoolfeest, familiefeest of groepsactivieit in bijvoorbeeld een supermarkt, bouwmarkt, gymzaal, parkeergarage of kantoor!

Lasergamen in de supermarkt of bouwmarkt

Verander de supermarkt/bouwmarkt in een ware lasergame arena waar al uw personeel kan lasergamen! Combineer het met een eigen barbecue en het feest is compleet.

Lasergamen op kantoor

Wij komen naar u toe en veranderen de werkplek in een ware lasergame arena waar al uw personeel kan lasergamen! Combineer het met een eigen barbecue of de vrijdagmiddagborrel en het feest is compleet.

Lasergamen op de camping

Op zoek naar een onvergetelijke activiteit voor uw gasten? Wij veranderen het sportveld, het bos of uw recreatiezaal in een ware lasergame arena. Lasergamen is geschikt voor jong en oud.

Lasergame voor evenementen

Als organisator van evenementen bent u altijd op zoek naar de unieke trekpleister om bezoekers te trekken. Lasergame is een populaire activiteit voor jong en oud.

Lasergame voor verenigingen

Als sportvereniging, muziekvereniging, studentenvereniging of scoutinggroep op zoek naar een onvergetelijke activiteit voor uw leden? Kies voor lasergamen op eigen locatie!

Lasergame voor op school

Altijd al eens willen lasergamen met de klas op school? Bij ons ben je aan het goede adres! Wij veranderen de school in een ware lasergame arena.

Alleen op- en afbouw

Op uw locatie zorgen wij voor het installeren en gereed maken van de lasergame wapens en het eventuele speelveld. Tevens geven wij op locatie uitleg aan de spelleiders zodat deze spelleiders zelf het lasergamen kunnen begeleiden. U dient dus zelf te zorgen voor de complete spelbegeleiding (aangeraden wordt 2 personen).

Zorg ervoor dat u toestemming heeft om op locatie te mogen lasergamen.

Compleet verzorgd

Met deze optie heeft u er zelf geen omkijken naar en zorgen wij dat alles tot in de puntjes is geregeld. Zo zorgen wij voor het installeren en gereed maken van de lasergame wapens en het eventuele speelveld. Daarnaast verzorgen wij de lasergame op locatie zodat alles strak wordt geregeld inclusief toernooi- en wedstrijdschema.

Zorg ervoor dat u toestemming heeft om op locatie te mogen lasergamen.

Actieve filters

Lasergame op eigen speelveld

Lasergame op eigen speelveld

Prijs € 335,00
Met onze professionele lasergame op locatie maken wij van iedere ruimte een gave lasergame arena. Computergestuurd en in heel Nederland mogelijk!
Lasergame met obstakels

Lasergame met obstakels

Prijs € 560,00
Een professionele lasergame op locatie met onze opblaasbare obstakels als speelveld inclusief rook-, licht-, en geluidseffecten. In heel Nederland mogelijk!
Mobiele lasergame arena

Mobiele lasergame arena

Prijs € 560,00
Een professionele lasergame op locatie met onze mobiele lasergame arena als speelveld inclusief rook-, licht-, en geluidseffecten. In heel Nederland mogelijk!