Professionele lasergame

Gaat je voorkeur uit naar een professioneel en computergestuurd lasergame systeem voor gebruik op eigen locatie? Zeer geschikt voor grote groepen, scholen, bedrijven of verenigingen die net even wat meer willen!

Je huurt al een professioneel lasergame systeem vanaf € 25,- per geweer inclusief laptop en andere toebehoren zoals kabels en een router.

Professionele lasergame op locatie

Het professionele lasergamesysteem werkt geheel computergestuurd en met realtime statistieken. Dit betekent dat per speler en per team automatisch de scores wordt bijgehouden aangezien de geweren verbinding hebben met de meegeleverde router en laptop. Een internetverbinding is niet nodig.

Om iemand te raken schiet je op het geweer of de hoofdband die elke speler draagt. De geweren hebben een bereik van 150 meter (zelfs in felle zonlicht) en is aanpasbaar aan de ruimte. Zo kan er binnen en buiten worden gespeeld. In totaal kan er met 4 teams tegelijk worden gestreden waarbij de meeste mensen kiezen om te duelleren in 2 teams (teamplay). Ook is het mogelijk om ieder voor zich te spelen (free for all).

Lasergame op eigen locatie is een unieke beleving voor jong en oud voor o.a. een bedrijfsuitje, schoolfeest, familiefeest of groepsactivieit in bijvoorbeeld een supermarkt, bouwmarkt, gymzaal, parkeergarage of kantoor!

Complete dag € 25,- per geweer

Je huurt al een compleet systeem inclusief geweren, hoofdbanden, laptop en router vanaf 6 geweren waarbij de prijs per geweer € 25,- bedraagt. Er kunnen maximaal 20 geweren worden gehuurd.

Een complete dag mag er gebruik worden gemaakt van het systeem. Houd er wel rekening mee dat met de geweren 6 uren non-stop gespeeld kan worden. Dit heeft te maken met de accuduur.

Mocht het syteem voor meerdere dagen worden gehuurd, dan wordt een oplader meegeleverd.

Alleen afhalen mogelijk

Het professionele lasergame systeem kan alleen bij ons worden afgehaald in Drachten of Hattemerbroek. We kunnen dit systeem niet versturen.

Het tijdstip van afhalen en retour brengen gebeurt in overleg en kan al de dag van te voren. Tijdens het afhalen wordt een uitleg gegeven. Het systeem past in een normale personenauto wanneer de achterbank is ingeklapt. Het is goed om hier rekening mee te houden.
Offerte? Neem contact op!

Uitbreiden met extra's

Wil je naast het professionele lasergame systeem extra's huren voor het maken van een spectaculair speelveld? Het is mogelijk om het lasergamen uit te breiden met licht-, rook- en geluidseffecten (€ 25,- per stuk). Deze zet je makkelijk en snel in de ruimte waar het lasergamen plaatsvindt.

Mocht je zelf niet over voldoende obstakels beschikken dan zijn onze opblaasbare obstakels (€ 12,50 per stuk) misschien een optie voor je.

Lasergamen in de supermarkt

Verander de supermarkt/bouwmarkt in een ware lasergame arena waar het personeel kan lasergamen! Combineer het met een eigen barbecue en het feest is compleet.

Lasergamen op kantoor

Verander de werkplek in een ware lasergame arena waar al het personeel kan lasergamen! Combineer het met een eigen barbecue of de vrijdagmiddagborrel en het feest is compleet.

Lasergamen op de camping

Op zoek naar een onvergetelijke activiteit voor de gasten? Verander het sportveld, het bos of de recreatiezaal in een ware lasergame arena. Lasergamen is geschikt voor jong en oud.

Lasergame voor evenementen

Als organisator van evenementen bent u altijd op zoek naar de unieke trekpleister om bezoekers te trekken. Lasergame is een populaire activiteit voor jong en oud.

Lasergame voor verenigingen

Als sportvereniging, muziekvereniging, studentenvereniging of scoutinggroep op zoek naar een onvergetelijke activiteit voor alle leden? Kies voor lasergamen op eigen locatie!

Lasergame voor op school

Altijd al eens willen lasergamen met de klas op school? Bij ons ben je aan het goede adres! Verander de school in een ware lasergame arena.