Boogschieten huren

Bij deze bijzondere manier van boogschieten is het de bedoeling dat je op elkaar gaat schieten met zachte pijlen! Een mix van trefbal, boogschieten en paintball dat ook wel Archery Tag of Archery Attack wordt genoemd. Je huurt een compleet pakket met alle benodigdheden waarmee je klaar bent om gewapend met (zachte) pijl en boog de strijd aan te gaan. Weet jij de tegenstanders te raken?

Archery Tag

Tegelijk met een beschermmasker op je gezicht beschik je over een stevige boog en pijlen met (zachte) foampunten waarmee je probeert de tegenstander uit te schakelen. Word je geraakt door een pijl, dan raak je niet gewond maar voel je alleen dat de pijl jou raakt. Weet jij als team goed samen te werken zodat de tegenstanders uitgeschakeld kunnen worden? Wij bieden de mogelijkheid om ook obstakels te huren om een eigen speelveld te creëren. De obstakels kunnen als extra optie worden toegevoegd aan het pakket.

Verder werken wij met bogen die qua impact en afmeting ook zeer geschikt zijn voor kinderen. De bogen zijn licht van gewicht en wij adviseren een leeftijd vanaf 9 jaar. Je huurt een compleet pakket met alle benodigdheden waarmee je een volledige dag kunt spelen. Ideaal voor een kinderfeestje, vrijgezellenfeest, school- of klassenfeest, bedrijfsuitje of familiedag!

Boogschieten huren

Boogschieten huren

 • check_circle Versturen of bij ons afhalen
 • check_circle Geen borg
 • check_circle Weekend-actie: Za + Zo
 • check_circle Kosteloos annuleren
 • check_circle Meerdere pakketten mogelijk
 • check_circle Leuke extra's
 • check_circle Ook in België
Beoordeling van klanten
star star star star star_half

2974 klanten hebben een review geplaatst en geven ons een 9.8 als cijfer. Bekijk alle beoordelingen en vooral alle leuke reacties!

Veel gestelde vragen

Reserveren & Informatie

Info en Reserveren

Boogschieten huren is ideaal voor een kinderfeestje, vrijgezellenfeest, school- of klassenfeest, bedrijfsuitje of familiedag!

Goed weer- garantie

Goed weer garantie Bij slechte weersomstandigheden kan er tot uiterlijk 48 uren van te voren per e-mail kosteloos worden geannuleerd. Je krijgt dan het volledig betaalde bedrag retour. Ook is het mogelijk om tot 48 uren van te voren de reservering te wijzigen. Geen probleem!

Weekend-actie

Weekend actie Wanneer je voor een zaterdag reserveert, krijg je van ons de zondag er gratis bij. Dat betekent nog langer plezier met je pakket!

Je kunt deze actie selecteren bij het reserveren van een pakket naar keuze.

Geen borg

Wij rekenen geen borg Wij hanteren geen borg maar vertrouwen op uw moraliteit. Tot op heden heeft nog geen enkele klant dit vertrouwen geschaad.

Wij gaan er vanuit dat dit zo blijft en dat we dit kunnen blijven hanteren.

Veiligheid

Veiligheid bij Archerytag Standaard leveren wij een beschermmasker bij elke boog. Het dragen van dit masker is verplicht en dient als bescherming. Attendeer de spelers er op dat een minimale schietafstand wordt aangehouden van 5 meter waarbij het hoofd niet als doel mag worden beschouwd.

Gratis oorkondes

Gratis professionele oorkondes De professionele oorkondes kunnen worden gebruikt om na afloop aan de deelnemers mee te geven. Daarnaast kan eventueel op de oorkonde worden geschreven op welke plek de speler is geëindigd. Leuk als aandenken aan deze geslaagde activiteit!

Archery Tag spelvormen

De volgende spelvormen kun je spelen met het boogschieten.

Waar kan ik spelen?

Waar kan ik lasergamen? Het spel leent zich uitstekend om op een open ruimte te spelen met her en der wat obstakels. Denk bijvoorbeeld aan een grasveld, gymzaal, leeg parkeerterrein of grote loods. Wanneer het spel op een grasveld wordt gespeeld, dan zullen er een aantal obstakels geplaatst moeten worden. Denk bijvoorbeeld aan pallets, rolcontainers (ook van de buren), tuintafels, etc. Mocht het huren van een gymzaaltje tot de mogelijkheden behoren dan kunnen attributen zoals kasten, banken en matten als obstakels worden ingezet.

Boogschietpakket

Wat zit er in het boogschietpakket? Pakketten starten vanaf 6 bogen en zijn zeer compleet. Daarnaast is er de mogelijkheid om nog leuke extra's aan het pakket toe te voegen. Hieronder de inhoud van het pakket:
 • Bogen in 2 kleuren
 • Beschermmaskers
 • 2 Pijlen per boog
 • 2 Teamvlaggen
 • Oorkondes
 • Fluitje
 • Handleiding

Doel van het spel

Het spel kan op veel verschillende manieren gespeeld worden. Het algemene doel van het spelletje is om spelers van de tegenpartij uit te schakelen door hen met een zachte pijl te raken. Een speler die uitgeschakeld is, kan het volgende spel weer meedoen of na bijvoorbeeld 30 seconden terugkeren in het spel.

Ervaringen van onze klanten

Ervaringen
star star star star star

Super kinderfeestje
Super leuke en geslaagd kinderfeestje de kinderen vonden het super gaaf de laserguns en boogschieten. De service van jullie was super alles ruim op tijd ontvangen.

star star star star star

Huur Boogschieten
De kinderen hebben het als zeer leuk ervaren. Ze hebben zich heerlijk uit kunnen leven. Mijn man had een heel parcours uitgezet en de kinderen verdeeld in 2 teams. We hebben zoals in de...

star star star star star_half

Boogschieten
Boogschieten is echt heel erg leuk en zeker aan te raden.

star star star star star

Archery Tag 40 jarig jubileum
Onze boogschietvereniging bestond afgelopen weekend 40 jaar. Tergelegenheid hiervan hebben we bij 123fun een pakket Archery Tag besteld. Dit was een groot succes!! Ondanks het weer hebben er veel...

star star star star star

Super kinderfeest!
De jongens van 10 en 11 jaar hebben enorm genoten van het boogschieten/archery tag. Alles was netjes verzorgd en tijdig geleverd. Het terugsturen was ook goed geregeld. Voor herhaling vatbaar!

Geke
star star star star star

Sportdag - huur Archery Tag
Prima spullen en prima geregeld! De deelnemers vonden de activiteit Archery Tag geweldig! Bedankt!

Verzenden of Afhalen

Je kunt er voor kiezen om het pakket te laten versturen naar een pakketpunt in de buurt voor €14,95 (incl. retour)
of dat je het pakket komt afhalen in Hattemerbroek (nabij Zwolle) of Drachten.
Klik hier voor meer informatie

Actieve filters