Paintball huren voor op eigen locatie | Verzending mogelijk!

Paintball huren

Beleef een paintball experience met het huren van dit paintball pakket speciaal ontwikkeld voor kinderen. Je huurt een compleet pakket inclusief 500 verfballetjes of meer. Daarnaast kan er ook gekozen worden voor rubberballetjes die oneindig kunnen worden hergebruikt en geen sporen van verf achterlaten.

Paintball huren speciaal voor kinderen

Wij verhuren paintballwapens die kindvriendelijk zijn. In plaats van luchtdruk werken deze wapens met veerdruk en is de impact van het schieten minder groot. Dit betekent geen pijn en blauwe plekken maar je voelt nog wel dat je geraakt wordt. Door deze minder grote impact is dit systeem niet te vergelijken met paintball voor volwassenen waar je een vergunning voor nodig hebt. Houd er ook rekening mee dat de verfballetjes door de minder grote impact niet altijd uit elkaar spatten. Met name op kleding zal dit zo zijn, aangezien kleding voor een soort 'demping' zorgt. Op harde ondergronden zoals bomen, muren, etc is de kans op uitspatten vele malen groter.

De verf is uitwasbaar en de verfballetjes biologisch afbreekbaar waardoor er geen resten in de natuur achterblijven. Er kan ook gekozen worden voor rubberballetjes die oneindig herbruikbaar zijn en geen verf bevatten. Ideaal voor gebruik in een binnenlocatie!

Je huurt een compleet pakket met alle benodigdheden waarmee je een volledige dag kunt spelen! Minimale leeftijd vanaf 9 jaar.

Paintball huren

Paintball huren

 • check_circle Versturen of bij ons afhalen
 • check_circle Geen borg
 • check_circle Weekend-actie: Za + Zo
 • check_circle Kosteloos annuleren
 • check_circle Meerdere pakketten mogelijk
 • check_circle Leuke extra's
 • check_circle Ook in België
Beoordeling van klanten
star star star star star_half

2904 klanten hebben een review geplaatst en geven ons een 9.8 als cijfer. Bekijk alle beoordelingen en vooral alle leuke reacties!

Veel gestelde vragen

Reserveren & Informatie

Info en Reserveren

Houd door de minder grote impact van het schieten er rekening mee dat de verfballetjes niet altijd uit elkaar spatten!

Alle paintball pakketten

Het is mogelijk om meerdere pakketten te huren om op het gewenste aantal geweren uit te komen. Afhalen of verzenden behoort tot de mogelijkheden!

Paintball-pakket - 6 guns € 78,75 Pakket huren >
Paintball-pakket - 8 guns € 101,25 Pakket huren >
Paintball-pakket - 10 guns € 123,75 Pakket huren >
Paintball-pakket - 12 guns € 146,25 Pakket huren >

Goed weer- garantie

Goed weer garantie Bij slechte weersomstandigheden kan er tot uiterlijk 48 uren van te voren per e-mail kosteloos worden geannuleerd. Je krijgt dan het volledig betaalde bedrag retour. Ook is het mogelijk om tot 48 uren van te voren de reservering te wijzigen. Geen probleem!

Weekend-actie

Weekend actie Wanneer je voor een zaterdag reserveert, krijg je van ons de zondag er gratis bij. Dat betekent nog langer plezier met je pakket!

Je kunt deze actie selecteren bij het reserveren van een pakket naar keuze.

Geen borg

Wij rekenen geen borg Wij hanteren geen borg maar vertrouwen op uw moraliteit. Tot op heden heeft nog geen enkele klant dit vertrouwen geschaad.

Wij gaan er vanuit dat dit zo blijft en dat we dit kunnen blijven hanteren.

Veiligheid

Veiligheid bij paintballen Standaard leveren wij een beschermmasker mee met elk wapen. Attendeer de spelers er op dat een minimale schietafstand wordt aangehouden van 5 meter. Zorg er daarnaast voor dat de spelers oude kleren over de eigen kleren dragen.

Gratis oorkondes

Gratis professionele oorkondes De professionele oorkondes kunnen worden gebruikt om na afloop aan de deelnemers mee te geven. Daarnaast kan eventueel op de oorkonde worden geschreven op welke plek de speler is geëindigd. Leuk als aandenken aan deze geslaagde activiteit!

Paintball spelvormen

De volgende spelvormen kun je spelen met het paintballen.

Waar kan ik paintballen?

Waar kan ik spelen? Paintball is een spelletje dat zich uitstekend leent om in het bos te spelen. De bomen dienen hier als uitstekende schuilplekken. Mocht je een ander groot en afgebakend terrein met diverse obstakels beschikbaar hebben dan is dit ook zeker een geschikte locatie. Belangrijk bij paintball is dat de openbare orde niet verstoord wordt; een afgebakend terrein is dus van groot belang!

Paintballpakket

Wat zit er in het paintballpakket? Pakketten starten vanaf 6 geweren en zijn zeer compleet. Daarnaast is er de mogelijkheid om nog leuke extra's aan het pakket toe te voegen. Hieronder de inhoud van het pakket:
 • Geweren in 2 kleuren
 • Beschermmaskers
 • Gekozen aantal balletjes (verf of rubber)
 • 2 teamvlaggen
 • Oorkondes
 • Fluitje
 • Handleiding

Doel van het spel

Paintball kan op veel verschillende manieren gespeeld worden. Het algemene doel van paintball is om spelers van de tegenpartij uit te schakelen door hen met een verfballetje te raken. Een speler die uitgeschakeld is, kan het volgende spel weer meedoen of na één of twee minuten weer terugkeren in het spel.

Ervaringen van onze klanten

Ervaringen
star star star star star

Paintball kinderfeest
De kids hebben enorm genoten van het schieten met rubberen balletjes. Ze waren goed terug te vinden en daarom hebben ze een hele middag plezier gehad.

star star star star star

Paintballen
Pakket was er op tijd, precies zoals we besteld hadden. Volop kogels besteld en de jongens hebben zich uren aan een stuk vermaakt. Hebben allemaal genoten en zeker voor herhaling vatbaar!!!

star star star star star

Paintball
Het pakket werd keurig op tijd geleverd en alles was netjes ingepakt. Alle materialen werkten en de beschrijving was prima! Super goede ervaring waar we zeker vaker gebruik van gaan maken.

star star star star star

Top feestje!!!
Kids vonden het geweldig! In September gaan we weer lekker paintballen!

Suus

Verzenden of Afhalen

Je kunt er voor kiezen om het pakket te laten versturen naar een pakketpunt in de buurt voor €14,95 (incl. retour)
of dat je het pakket komt afhalen in Hattemerbroek (nabij Zwolle) of Drachten.
Klik hier voor meer informatie

Actieve filters