VR bril huren | Virtual Reality Escaperoom & Games

VR bril huren | VR Escaperoom & Games

1 VR-bril is al voldoende voor 4 tot 8 personen!

Huur deze VR-bril en beleef een unieke Virtual Reality ervaring waarbij je in een 360 graden wereld allerlei dingen kunt beleven alsof je er echt bent! Strijd bijvoorbeeld in teamverband tegen elkaar en probeer de meeste bommen onschadelijk te maken in de VR escaperoom. Of overwin hoogtevrees door in de virtuele wereld over een plank te lopen vanaf een hoog flatgebouw. Ook een ritje in de achtbaan mag natuurlijk niet ontbreken!

De mogelijkheden met deze all-in-one VR-bril zijn eindeloos en zeer geschikt voor een teambuilding, bedrijfsuitje of zomaar een activiteit met een groep vrienden of vriendinnen. De minimale leeftijd om deze bril te gebruiken is 12 jaar en ouder.

Virtual Reality huren

Dankzij ruim voldoende vooraf geïnstalleerde games is vervelen er niet bij. In het menu kunnen games worden gekozen om te spelen in virtual reality. De escaperoom-hit 'Keep talking and nobody explodes' is zeer geschikt om in teamverband tegen elkaar te spelen!

Alles wat je nodig hebt zit in het pakket. De batterij van de VR-bril gaat ongeveer twee uur mee. Daarna zal deze weer opgeladen moeten worden. Een oplaadkabel van 3 meter wordt meegeleverd. Opladen tijdens het spelen is ook mogelijk.

Wij adviseren per bril 4 tot 8 personen.

Inbegrepen

 • - VR-bril (1 bril is voldoende voor 4 tot 8 personen)
 • - 2 controllers
 • - Oplader
 • - Reserve batterijen voor de controllers
 • - Voldoende hygiëne maskers
 • - Brillendoekje
 • - Benodigdheden voor de groepsactiviteit 'keep talking and nobody explodes'
 • - Ruim voldoende en gevarieerd aanbod aan games
 • - Handleiding

Het is mogelijk om zonder internetverbinding de VR-bril te gebruiken. Om echter het optimale uit de VR-bril te halen raden wij het aan om deze met internet te verbinden via een WiFi-netwerk.

Virtual Reality huren

 • check_circle Versturen of bij ons afhalen
 • check_circle Geen borg
 • check_circle Weekend-actie: Za + Zo
 • check_circle Kosteloos annuleren
 • check_circle Meerdere pakketten mogelijk
 • check_circle Leuke extra's
 • check_circle Ook in België

VR-bril

€ 67,50
€ 60,75 10% korting
(incl. btw)
Aantal dagen
Chromecast huren
Aantal pakketten
Reserveerdatum
Maak hierboven eerst je keuze
huurdatum:
selecteer datum hierboven
ontvangst op: retour op:
... ...

De VR Bril

De VR-bril die je huurt is een all-in-one systeem waarbij alles in de VR-bril zit gebouwd. Dat betekent geen kabels, snoeren of een aparte computer. Het enige wat je nodig hebt is deze VR-headset en controllers.
Oculus Quest
De bril gebruikt je omgeving zodat je zowel staand als zittend kunt spelen in grote of kleine ruimtes. Met de ingebouwde sensoren worden je bewegingen vertaalt naar VR. Kijk om je heen, zoek dekking en zet de strijd naar je hand vanaf elke plek in je speelruimte.

De headset heeft ingebouwde luidsprekers waardoor je zonder koptelefoon teamleden kunt horen. Met de meegeleverde controllers kun je je handen en handbewegingen rechtstreeks naar de game transporteren. Het hakken, gooien en grijpen wordt met realistische precisie weergegeven in VR.

Leuk in groepsverband en voor teambuilding

Ondanks dat slechts 1 persoon per keer de VR-bril kan dragen, is het geschikt in groepsverband of als teambuildingsactiviteit. Hiervoor bieden wij de game 'Keep talking and nobody explodes' aan als basisspel waarbij het de bedoeling is om met je teamgenoten samen te werken en een bom onschadelijk te maken. Doordat je dit spel met een groep kunt spelen is het een volwaardige activiteit.
Richies plank
Naast deze activiteit in groepsverband is het ook erg leuk om iedereen individueel Virtual Reality te laten ervaren met de vele andere games. Durf jij bijvoorbeeld over een plank te lopen vanaf een hoog flatgebouw? Of stap in de achtbaan; het is net alsof je er echt in zit!

Groepsactiviteit: VR Escaperoom

In 'Keep talking and nobody explodes' moeten jij en je teamgenoten samenwerken om in 5 minuten een bom onschadelijk te maken. Dit alles in een virtuele omgeving waarbij het lijkt alsof je er echt bent. Een speler krijgt de VR-headset op het hoofd en is diegene die als enige het beeld ziet en als bomontmantelaar speelt. De andere spelers moeten (als experts) instructies geven door middel van een papieren bom-handleiding. Er moet dus een goede samenwerking ontstaan waarbij de ontmantelaar moet vertellen wat hij of zij ziet terwijl de experts moeten uitzoeken welke kabel doorgeknipt, knop ingedrukt of combinatie ingevoerd moet worden.

Virtual reality escaperoom Elke bom zal modules hebben en elke module moet anders worden opgelost. Zo heb je een grote knop, maar deze kan verschillende kleuren hebben. Ook kunnen er allerlei verschillende woorden op staan en de bom zelf heeft soms ook nog verscheidene lampjes, batterijen en andere onderdelen die invloed hebben op de procedure. Iedere bom is weer uniek en zal steeds worden opgevoerd in moeilijkheidsgraad.

Een team bestaat uit minimaal 2 en maximaal 4 personen. Door het maken van meerdere teams kan om de beurt tegen elkaar worden gestreden door de bril over te dragen aan het andere team.

Welk team maakt de meeste bommen onschadelijk?

Overige games

Naast de hierboven beschreven groepsactiviteit (escaperoom), zijn er nog meer games om te spelen. Hieronder een overzicht:

 • First steps en Oculus first contact (tutorials)
 • Kennismaken met de virtuele wereld en de controllers!

 • Richie's plank
 • Je stapt de lift in en deze brengt je op 80 verdiepingen hoog. Daar aangekomen zie je een plank die over de rand van een flatgebouw ligt. Durf jij het aan om op de plank te stappen en tot het einde te gaan?

 • Beat Saber
 • Een unieke VR-ritmegame met als doel het doorhakken van de beats (weergegeven als kleine blokken) terwijl ze op je afkomen. Dit alles op het ritme van de muziek!

 • Overig aanbod
 • Denk aan Epic Roller Coasters, Youtube VR, Bait!, Mission:ISS en meer!

Meekijken op een scherm (via een Chromecast)

Het beeld van de VR-bril kan worden 'gecast' naar een chromecast aangesloten op een televisie of ander beeldapparaat binnen hetzelfde WiFi-netwerk waarmee de VR-bril is verbonden. Er kan dan worden meegekeken met diegene die de VR-bril draagt. Hoe leuk is dat?!
VR-bril casten naar televisie
Mocht je zelf niet over een chromecast beschikken, dan kun je een chromecast bij ons huren in combinatie met de VR-bril.

Kosteloos annuleren

Er kan uiterlijk tot 48 uren van te voren per e-mail kosteloos worden geannuleerd. Je krijgt dan het volledig betaalde bedrag retour.

Ook is het mogelijk om tot 48 uren van te voren de reservering te wijzigen.

Weekend-actie

Weekend actie Wanneer je voor een zaterdag reserveert, krijg je van ons de zondag er gratis bij. Dat betekent nog langer plezier met je pakket!

Je kunt deze actie selecteren bij het reserveren van een pakket naar keuze.

Geen borg

Wij rekenen geen borg Wij hanteren geen borg maar vertrouwen op uw moraliteit. Tot op heden heeft nog geen enkele klant dit vertrouwen geschaad.

Wij gaan er vanuit dat dit zo blijft en dat we dit kunnen blijven hanteren.

Versturen of Afhalen Hattemerbroek / Drachten

Je kunt er voor kiezen om het pakket te laten versturen naar pakketpunt bij je in de buurt voor €14,95 (incl. retour)
of dat je het pakket komt afhalen in Hattemerbroek (nabij Zwolle) of Drachten.
Klik hier voor meer informatie

Versturen
Pakket versturen (NL & BE)
€ 14,95 (incl. retour)
Afhalen
Afhalen