Gemiddelde beoordeling
4.9 / 5
585 beoordelingen
Reviews / Beoordelingen van 123fun.nl
Lees en bekijk hieronder de ervaringen die klanten hebben bij 123fun.nl

30-05-2020
Myriam N.
Silent Zumba
Top geregeld, klantgerichte benadering, goede spullen, nette levering en retourzending, kortom prima ervaring!
30-05-2020
Gaby V.
Top geregeld!
Vr bril gehuurd, top geregeld en suoer leuk!
28-05-2020
Timo S.
Super makkelijk
Pakket was ruim op tijd. Leuke guns. Terugsturen super makkelijk
28-05-2020
josé d.
huur pakket laserguns
e-mail contact vooraf was prima. Ook had ik een vraag, die werd meteen beantwoord.
het ophalen en retourneren in Wezep is supergoed geregeld.
We hebben veel lol gehad met de laserguns. Voldoende batterijen en mooi materiaal.
28-05-2020
Edo K.
We had a lot of fun, thanks.
I rend the laser tag for my son birthday(12),
it was really great, we received it by mail and send it back same way.
all was clear and in good shape.

THANKS!!
28-05-2020
Monique F.
Erg leuke ervaring!
Een leuke afwisseling op de standaard verjaardagen, de kinderen hebben ontzettend veel lol gehad!
Leuke foto geplaatst!
28-05-2020
Joska B.
Silent disco
Zeer goede service. Koptelefoons voor de silent disco deden het perfect. Er werd netjes een retourlabel bijgeleverd en extra tie rips om de box mee te sluiten.
27-05-2020
Mickey V.
Silent Disco
Super geregeld! Tijdig en brandschoon geleverd. Makkelijk aan te sluiten. Kwaliteit van de koptelefoons was super, goede bass (was een gokje vooraf). I.v.m. corona moest het heel kleinschalig maar de volgende keer pakken we groter uit. Voor de ideeënbus: wellicht leuk om wat playlists te delen die de huurders zouden kunnen gebruiken. Nu hebben we zelf e.e.a. in elkaar gezet maar sommigen zijn hier misschien minder handig is. Lang verhaal kort: bedankt en tot de volgende!
25-05-2020
jose
we hebben een weekend de laserguns gehuurd. Voor jong en oud erg leuk. De guns deden het goed. het ophalen en weer terug brengen was in Wezep superhandig geregeld.
23-05-2020
Lynn K.
Silent disco
De koptelefoons waren goede kwaliteit en het aansluiten aan de muziek is eenvoudig.
23-05-2020
Raquel V.
Laser guns
Top
20-05-2020
Micha H.
Silent disco
Was top, goed geluid makkelijk te installeren
20-05-2020
Joost d.
Super leuk!
Leuk concept, slim verpakt en erg compleet. We hebben er een heel weekend plezier van gehad!
20-05-2020
Margreet S.
VR bril
Als gezinaktiviteit ; tussen 20 en 50 jr. afgelopen weekend gebruik gemaakt van de VRbril
Dit was zeer geslaagd.
Het ontmantelen vd bommen en de afwisseling met de games een leuk vermaak.

Ook super geregeld vanuit de organisatie. Het spel was ruim op tijd opgestuurd en retourneren goed voor elkaar!


19-05-2020
Melanie E.
Lasergamen
Super leuk om te doen! Het was geslaagd!