Gemiddelde beoordeling
4.9 / 5
410 beoordelingen
Reviews / Beoordelingen van 123fun.nl
Lees en bekijk hieronder de ervaringen die klanten hebben bij 123fun.nl

18-10-2019
patty u.
Lasergame
Wij hadden 8 laserguns gehuurd voor een kinderfeestje. Alles zat netjes in het pakket en kwam zoals beloofd op tijd aan. De kinderen vonden het super leuk en iedereen genoot. Volgende dag alles rustig retour kunnen sturen.
Zeker een aanrader!
Patty
18-10-2019
C v.
Lasergamen kinderfeestje groep 8
Welke activiteit is leuk om te doen met alle kinderen, zowel jongens uit meisjes, uit groep 8? Nou, lasergamen!!
Ze hebben zich ontzettend vermaakt, bedankt voor de goede service!
17-10-2019
Lisanne R.
Super leuke verjaardag
Pakket was goed verpakt en kwam ruim optijd. Het zag er goed uit.
Mijn zoon heeft een onvergetelijke 10de verjaardag gehad.
17-10-2019
jill M.
We hebben de paintball gehuurd voor ons familiefeest, iedereen vond het geweldig :-)
17-10-2019
Sam d.
Archery tag bogen
Top! Per post laten bezorgen, het pakket lag een dag van tevoren al klaar om afgehaald te worden. Service is uitstekend!

Daarnaast gewoon een ontzettend toffe activiteit voor een vriendenweekend!
16-10-2019
Susanne v.
Makkelijk en leuk lasergamen
Voor het kinderfeestje van onze zoon wilden we lasergamen in het bos/de duinen. Dus een basis set gehuurd voor 8 personen. Duidelijke uitleg erbij en heel hanteerbaar allemaal. De jongens vonden het superleuk en wij vonden het fijn een leuk en betaalbaar feestje te hebben. De verzending was ook goed geregeld; op tijd en in een goede kist. Voor ons is het zeker voor herhaling vatbaar (ok, dan in de lente/zomer)!
16-10-2019
Judith v.
Lasergame/ obdtakels
Goede en snelle service echt een top bedrijf!
Leuke foto geplaatst!
15-10-2019
Walter Z.
Perfect
Het was een geslaagde activiteit voor een kinderfeestje. Omdat het buiten was vonden de kinderen het uitdagender.
15-10-2019
Miranda V.
Lasergame feestje
In 1 woord FANTASTISCH!!!
Wij hadden ruim 40 kids op het feestje deze verdeeld in 4 teams en per x konden er 22 kids lasergamen. Het was een groot succes. Zal het zeker aanbevelen.
15-10-2019
Marco v.
Lasergamen
Ze vonden het de mooiste verjaardag ooit,
09-10-2019
Ine O.
Boogschieten
Super leuk, iedereen was enthousiast. Hele goede service mooi op tijd en ook gemakkelijk om te retourneren.
09-10-2019
Hannah d.
Leuke middag beleefd
Leuk dat je op deze manier op een eigen locatie kunt lasergamen.
09-10-2019
Sonja V.
Lasergamen
Het was top alles compleet. We hadden een super feestje vooral met extra toevoeging bandana was het top
09-10-2019
Marieke V.
Lasergamen
Afgelopen zaterdag een succesvol feestje gehad met 13 jongens, lasergamen in het bos! Super pakket van 123fun. Alles was compleet en de jongens hebben een te gek feestje gehad! Bedankt voor de goede service????
09-10-2019
Mascha V.
Lasergame pakket
Wat een goede service !!
Je krijgt het ruim op tijd binnen alles werkt zeer goed. En wat hadden alle meiden een super leuke dag
En gebruiksaanwijzing is bij goed lezen heel erg bruikbaar.