Ervaringen
Gemiddelde beoordeling
4.9 / 5
1992 beoordelingen
Reviews / Beoordelingen van 123fun.nl
Lees en bekijk hieronder de ervaringen die klanten hebben bij 123fun.nl

24-05-2022
John J.
tevreden met een kleine kanttekening
We zijn zeer tevreden over 123fun.nl
De karaokeset is heel netjes en op tijd verzonden. Het werkte ook prima.
Enige kanttekening is wel dat wij de lijst niet helemaal geschikt vonden voor de doelgroep, 12-15 jaar, waar wij deze voor bedoeld hadden. Er zaten teveel liedjes tussen die zij niet kenden. En de liedjes die zij aanvroegen stonden dan weer niet in de lijst. Dat was jammer.
Al met al hebben de kinderen zich toch enorm vermaakt en zullen wij zeker nog eens gebruik maken van 123fun.nl
24-05-2022
Sjors O.
Heel goed
Heel goed
24-05-2022
Tom D.
Super leuk
Ik heb de silent disco gehuurd. Wat een feest en leuke dimensie aan jouw huisfeestje. Grote aanrader!!!!
23-05-2022
Davey v.
Top set
Werkte uitstekend. Ga hem daarom dit jaar nogmaals huren!
23-05-2022
Jessica v.
Supergoede service!
De koptelefoons waren prima! Bij ons deed één zender het niet. Op zaterdagavond zijn we zeer netjes te woord gestaan en zijn goed gecompenseerd. De volgende keer bestel ik weer bij 123fun!
23-05-2022
Tineke K.
Zeer tevreden
Snel geleverd, goed werkende lasergames met veel reservebatterijen. De kinderen hebben er veel plezier van gehad.
Ook telefonisch contact gehad n.a.v vermissing van een voorwerp. Vriendelijk personeel en vlot afgehandeld. Zeer tevreden!
20-05-2022
Patricia H.
Karaokeset
Super goed geregeld, hele fijne service ook. Datum verplaatsen was geen enkel probleem. Apparaat zelf was snel aangesloten en werkte soepel!
We zullen hier volgende keer zeker nogmaals de karaokeset huren!
18-05-2022
Jasper d.
Fun & Games!
Afgelopen week hebben wij met de laserguns van 123Fun.nl een lasergame mogen organiseren op een MBO opleiding in Den Haag. Dit was een feestje om te mogen organiseren en met de laserguns + attributen van 123Fun.nl werd het voor de studenten een ervaring om nooit meer te vergeten. De organisatie is goed te bereiken en staat open voor vragen.

Alleen het terug sturen van de equipment was een lastige omdat alles in de boxen moest passen en dit wat uitzoekwerk opleverde.
18-05-2022
Nadine v.
Teamuitje
Top service! Hadden een aantal guns waarvan de batterijen vernieuwd moesten worden tijdens het lasergamen, omdat alles tot in de puntjes was doordacht en meegeleverd heeft dit ons niet gehinderd. Veel spelplezier gehad en zouden het graag voor een volgende teamuitje nog eens doen!
17-05-2022
Peter S.
Huur karaokeset
Helemaal prima
Ontvangst, gebruik en verzending ok
Beetje technische kennis helpt wel
Vr gr
17-05-2022
maikel g.
Aanrader!
Super straks geregeld, alles was perfect in orde. Ga dit zeker nog een keer doen!
17-05-2022
Gerriëtte K.
Leuk feestje
Een leuk feestje gehad met de lasergames. Hoe het verstuurd word is gewoon top. Met batterijen erbij voor het geval ze leeg zijn. Duidelijke handleiding erbij.
17-05-2022
jacqueline v.
archery tag
prima verzorgde set , ruim op tijd binnen, terugzenden heel gemakkelijk. Hele zaterdag lol gehad met 6 twintigers en twee zestigers! zeker voor herhaling vatbaar! aanrader!
17-05-2022
Jaap T.
Lasergun
Kinderen waren er helemaal gek mee
17-05-2022
Marnix P.
Gehoord Karaoke set
Bestelling werd op tijd verzonden en de inhoud was compleet. Verder werkte alles en hebben we er veel plezier van gehad!