Gemiddelde beoordeling
4.9 / 5
1030 beoordelingen
Reviews / Beoordelingen van 123fun.nl
Lees en bekijk hieronder de ervaringen die klanten hebben bij 123fun.nl

22-01-2021
N v.
Super geslaagd!!
Wat een gaaf kinderfeestje hebben we gehad dankzij 123fun. Goed geregeld met het opsturen, TOP!
20-01-2021
nadia s.
Beoordeling lasergames
Super leuke ervaring. Goed geregeld.
20-01-2021
Eddie B.
Super leuk
Echt leuk om te doen met het gezin! Zeker in deze coronatijden.
18-01-2021
Verena V.
Silent Disco NYE 2020
Was echt supertof! Koptelefoons kunnen hard genoeg om doof te worden. Kan ieder voor zichzelf instellen.
Superavond gehad, alsof je even in een club was :)
Leuke foto geplaatst!
15-01-2021
Aarnoud d.
Kinderfeestje
Voor de verjaardag van onze zoon die 9 werd, jongens hebben het geweldig gevonden! In het bos (eind vd dag/half schemer, extra leuk met de lampjes op de guns ) gepeeld met de lasergames, alles netjes verzorgd, alle benodigdheden erbij
We hadden een probleempje met een lasergun die het niet deed zoals het moest maar is keurig opgelost door het bedrijf, volgend jaar zeker weer!
14-01-2021
Luca B.
lasergame en silent disco
alles was goed en leuk
14-01-2021
Dennis R.
Jeugdwerk VOOR Welzijn Den Haag
Erg leuke activiteit geweest en erg fijn dat het pakket kon worden verzonden en geretourneerd. Ik ben erg tevreden
13-01-2021
Rudhy R.
Top service!
Alles was in orde
13-01-2021
mdg events d.
silent disco
Met nieuwjaar hebben we flonk geknald zonder overlast!! geweldig leuke avond en nacht gehad met de Silent Disco koptelefoons en zender!
Aanrader voor iedereen die zn buren niet wakker wil houden :)
Leuke foto geplaatst!
13-01-2021
M S.
Stille disco
Super snelle service! Pakket was goed op tijd en alles aanwezig. Daardoor een knalfeest geworden!
12-01-2021
wesley v.
zeker voor herhaling vatbaar
Netjes contact gehad over de levering.
Ruim optijd binnen bij het ophaal punt.
Duidelijk en makkelijk in gebruik!
Wij hebben een top feestje gehad en zeker voor herhaling vatbaar!
Leuke foto geplaatst!
12-01-2021
Linde v.
Super goede service!
Wij hadden de silent disco koptelefoons gehuurd. Ze zouden een dag van te voren geleverd worden, maar werden zelfs al een week van te voren geleverd! Het retourneren ging erg makkelijk, er zat een retourlabel bij en wat tie-wraps om de doos dicht te maken.
Zou de volgende keer de koptelefoons zeker weer hier huren!
12-01-2021
Nienke K.
Silent disco koptelefoons
Onlangs hebben wij silent disco koptelefoons gehuurd. Wij hebben een extra zender erbij gepakt. We hebben een leuke avond gehad. Zeker aan te raden!
12-01-2021
Mark B.
Tevreden klant!
Alles was mooi schoon, opgeladen en werkte naar behoren. Ruim van te voren alles netjes ontvangen en retourneren werkt perfect!
12-01-2021
Arnout v.
Laserfun
Wij hebben een geslaagde avond gehad. Lasergame pakket was netjes verzorgd. Een dag van te voren besteld en keurig op tijd bezorgd. Top!