Gemiddelde beoordeling
4.9 / 5
728 beoordelingen
Reviews / Beoordelingen van 123fun.nl
Lees en bekijk hieronder de ervaringen die klanten hebben bij 123fun.nl

09-08-2020
Britt R.
Karaoke set
Goede service. Totaal pakket inclusief extra batterijen. Ons prima vermaakt op de bedrijfsbarbecue!
08-08-2020
Christiaan B.
Geweldig
Die lasergames zijn op de juiste plek echt geweldig
08-08-2020
Anne-Jolijn v.
Wij hebben gegamed met allemaal jong volwassenen. De ouderen, van 60 tot 90 jaar, keken toe of hielpen bij het opladen van de geweren. We hebben veel plezier gehad en jullie service was prima. Wij hadden een fout gemaakt en met jullie hulp is het prima opgelost. Dank hiervoor.
08-08-2020
Ellen .
Laserguns XXL gehuurd
Het ophalen van de bestelling in Drachten Ging prima. Je bent niet afhankelijk van tijden door het afhalen via een box met een code.
Het pakket was supercompleet. De duur van de batterijen is goed, de kinderen hebben alle potjes kunnen spelen die ze wilden! Onze zoon vroeg al of we vaker dit konden huren????. Zeker een aanrader om lekker thuis actief te kunnen zijn met je kinderen!
08-08-2020
Esther
Laserguns xl gehuurd
Snelle service, verzonden in stevige krat, alle materiaal was schoon en werkt prima! Zeker voor herhaling vatbaar!
07-08-2020
Luca E.
Geweldig
Heel goed geregeld en leuk voor kinderen. Geen problemen ervaren met het ontvangen of versturen en alles compleet afgeleverd.
07-08-2020
Anne J.
Lasergame was top
Pakket huren was zo geregeld. Werd goed op de hoogte gehouden via de mail over de verzending van het pakket. Ideaal dat de kinderen niet kunnen valsspelen met levens door de geweren opnieuw aan te zetten
07-08-2020
Joeri S.
Perfecte ervaring
Silent disco besteld, was keurig op tijd en werd netjes opgestuurd.
duidelijke handleiding en de juiste kabels zitten erbij!
erg leuke avond mee gehad en daarna duidelijke instructies om het terug te sturen.
misschien zou het nog handig zijn om een bericht te sturen om aan te geven dat het weer ontvangen is. maar voorderest top geregeld
06-08-2020
Duranda V.
Makkelijk, leuk en fijn
Alles ging erg snel en soepel. Enorm van genoten en een echte aanrader!
06-08-2020
S D.
Geweldig!
Wij hebben voor een vrijgezellenfeest een karaokeset gehuurd. Werd keurig op tijd geleverd en alles was zorgvuldig en duidelijk ingepakt. Retourneren was ook top geregeld.
Wij hebben ons fantastisch vermaakt, zowel de meiden als de mannen, het viel zeker in de smaak!!
Klein puntje, het zou handig zijn om te kunnen zoeken op genre, zoals bijv. 'fout' of 'classics'. Dan krijg je wat extra inspiratie, nu hebben we best wat ultieme karaoke-songs gemist omdat je er gewoon even niet op kan komen.
Maar hoe dan ook, voor herhaling vatbaar!!!
Thanks 123fun :D
06-08-2020
Lonneke B.
Lasergame in de tuin
Wat een feest hebben we gehad met laserguns en obstakels in de achtertuin!
De service van 123fun was heel goed. Kon de datum nog wijzigen en de instructies en het materiaal (inclusief extra batterijen) super.
Een aanrader!
06-08-2020
Stan d.
Archery tag
Heel veel plezier gehad van deze activiteit.
Er zit een boekje bij met genoeg speltips en de bogen werken prima.
Meegeleverde maskers zijn ook erg fijn.
06-08-2020
Nathalie v.
Zoveel fun, ze hebben genoten
Wat natuurlijk in Corona tijd wat spannend is, is of je pakket wel op tijd zal komen. Dat heeft 123fun goed voor elkaar. Dus een punt stress minder. Dan kijken of het pakket ook compleet is. Het klopte allemaal. Het werkte allemaal naar behoren. De kids hebben er van genoten.
Leuke foto geplaatst!
06-08-2020
Michiel K.
Dikke prima
Pakket was ruim op tijd geleverd en ook het terugsturen was gemakkelijk.
06-08-2020
Felice H.
Silent Disco
Megaleuk verjaardagsfeest gehad!!! Makkelijk aan te sluiten en geluidskwaliteit was top. Zeker een aanrader!