Ervaringen
Gemiddelde beoordeling
4.9 / 5
2504 beoordelingen
Reviews / Beoordelingen van 123fun.nl
Lees en bekijk hieronder de ervaringen die klanten hebben bij 123fun.nl

29-05-2023
A. d.
Super leuk!
Lasergame gehuurd voor op mijn werk. Fijne communicatie vanuit 123fun.nl. wij zullen nog eens lasergame huren.
27-05-2023
Leontien v.
Kinderfeestje zoon
Wederom hebben we veel plezier gehad met de laserguns! Bedankt voor de goede service
26-05-2023
annemieke j.
Silent Disco
Bestellen is simpel. Contact met 123fun is prettig en doeltreffend. De spullen waren ruim op tijd aanwezig. Van tevoren een telefoontje over welk Post nl punt voor mij het beste uitkwam. Na het weekend spullen teruggebracht met retourbiljet, ook dat verliep soepel. En als je belt krijg je gelijk iemand aan de telefoon. Dikke tien. En o ja, het belangrijkste. Alles werkte prima. Dank jullie een geweldig leuke toevoeging op ons feestje
25-05-2023
Marloes S.
Super
Een heel geslaagd kinderfeestje!
Je jongens hebben zich ruim 2 uur goed vermaakt. Alles op tijd verstuurd en in orde
Leuke foto geplaatst!
25-05-2023
Anna P.
Hele goede service
Echt heel makkelijk te regelen en zelf al een aantal dagen eerder op te halen. Goed materiaal, echt een aanrader
25-05-2023
Brigitte R.
Karaoke set
Wat een leuke set om te huren, gebruikt voor een vrienden feestje en het was een geslaagde avond.
Prijs en communicatie was goed.
Echt een aanrader.
25-05-2023
Tim H.
Precies wat je nodig hebt.
Ik vond dat de levering echt super snel verliep. En kreeg alles ruim op tijd.
De wapens deden het allemaal goed zo als het hoort. De range van de wapens is best lang in het donker het best. Voorkant en gedeelte van zijkant kunnnen geraakt worden. Kregen ook extra dingen erbij zoals fluitje,lintjes en oorkondes.


Dus als ik het zou moeten raten van 1-10 geef ik het een 8 goed maar ja de wapens kunnen waarschijnlijk altijd beter. En je kreeg geen vest dan was het een 10 geweest.
25-05-2023
Kirsten v.
Lasergame klassenfeest
Lasergames gehuurd voor een klassenfeest, was top! Vrij laat besteld en alsnog op tijd in huis.
25-05-2023
Daniƫlle S.
Lasergamen op voetbalkamp!
Alle kids hebben het lasergamen als super tof ervaren!! Zeker de oudste die in de schermer in het bos gingen gamen!!
Alles was op tijd binnen, voldoende batterijen zaten erbij!
25-05-2023
Diana S.
Great service and product
We loved how easy it was to connect the karaoke machine! Receiving and returning the package had very clear instructions, which made the whole experience much better!
24-05-2023
Onno T.
Laser guns
Het pakket was netjes verzorgd en verbinding was in orde conform afspraak.
23-05-2023
J B.
Prachtfeestje
De jongens hebben genieten van het lasergamen, erg leuk! En super service.. nogmaals dank
23-05-2023
Renate F.
Karaoke set
Netjes ruim op tijd geleverd met daarbij ook nog eens genoeg reserve batterijen, welke we totaal niet nodig hebben gehad. Alles werkte direct en hebben een super leuke avond gehad. Genoeg nummers aanwezig dus voor ieder wat wils.
23-05-2023
Kevin G.
Karaokemachine
Tevreden! Compact pakketje maar een topavond! Bediening is eenvoudig en via de QR kan iedereen een liedje in de rij plaatsen!
23-05-2023
Anke o.
Heel leuk kinderfeest!
Ideale box om te huren! In de polder hebben we de jongens lekker laten schieten. Niet van dichtbij want dat doet nog wel zeer maar uit elkaar en schieten maar:-)