Gemiddelde beoordeling
4.9 / 5
1360 beoordelingen
Reviews / Beoordelingen van 123fun.nl
Lees en bekijk hieronder de ervaringen die klanten hebben bij 123fun.nl

11-06-2021
Tinka v.
Silent disco
Wat een TOPavond hebben wij gehad. Bestellen, en verzending/ophalen ging vlekkeloos. Duidelijk instructies, goede doos. Makkelijk aan te sluiten, en de hoofdtelefoons gaven top geluid. Ook terugsturen sprak voor zich. We hebben genoten, met minimale moeite. Carnavals outfits aan. Heerlijk
Leuke foto geplaatst!
11-06-2021
Femke K.
headphones
helemaal top
11-06-2021
Shelley J.
Heel tevreden
Heel tevreden, het pakket was ruim op tijd geleverd, meer als voldoende baterijen zaten erbij. De jongens vonden het geweldig. Het was een heel leuk kinderfeestje
11-06-2021
Amy K.
Silent disco
Echt top geregeld! Ruim van tevoren pakket ontvangen en makkelijk in gebruik. We hebben een hele leuke avond gehad!!
11-06-2021
Floor N.
Super geregeld!
Wat was dit allemaal netjes geregeld! De spullen ruim op tijd ontvangen. Alles was super netjes verpakt, het werkte allemaal en er zaten zelfs reservebatterijen bij, die we niet nodig hebben gehad. Duidelijke communicatie. De kinderen hebben enorm genoten van het lasergame feestje! Echt een aanrader dus.
11-06-2021
René P.
Paintbal
Zeer goede service. Spullen ruim op tijd binnen. Prima kwaliteit. Kinderen hebben genoten. We hadden 16 pistolen besteld. Voordeel is dat bij de prijs het retour erbij geregeld is en dat niet extra moet betalen. Is bij andere aanbieders wel zo.
11-06-2021
Maarten d.
Vrijgezellenfeest
Top! we hadden de professionele lasergame. Goede instructie en software gemakkelijk te bedienen.
In de ruimte van 1600 m2 hadden we ook overal bereik.

Voor herhaling vatbaar!
10-06-2021
Roos M.
Lasergamen
Het was super. Alles perfect geregeld voor een geweldig feest met 10 jongens van 10 jaar!!!
09-06-2021
J J.
Feest voor groep 8
Na het succes van vorig jaar, hebben wij dit jaar op opnieuw laserguns gehuurd bij 123fun.nl. Nu zelfs 4 meer. De kinderen (en leerkrachten) hebben uren plezier gehad.

Met de duidelijke communicatie en goede service vanuit 123Fun weet ik zeker dat wij nog eens gebruik gaan maken van hun diensten.
09-06-2021
Annemarieke D.
Lasergame
Hele goede service! Het pakket met de laserguns werd ruim op tijd opgestuurd. Alles zat er bij, oa ruimschoots batterijen. De groep jongens (in de leeftijd van 9 tot en met 14 jaar) heeft zich er uitstekend mee vermaakt!
09-06-2021
Koos L.
Koos Lievaart
Super ervaring en alles goed en tijdig geleverd. We hebben het hele weekend gespeeld, meer dan gepland. Top service van 123fun.
09-06-2021
Denise P.
Top!
Top! Goede service. Pakket kwam op tijd binnen.
09-06-2021
Memee J.
Leuke ervaring
In eerste instantie was de oplader vergeten in de doos. Deze is later nog op tijd opgestuurd zodat maximaal gebruik gemaakt kon worden van de koptelefoons. Systeem werkte makkelijk en snel. We hebben het heel gezellig gehad!
Leuke foto geplaatst!
09-06-2021
Lisanne v.
Silent disco
Een vrijgezellenfeestje in coronatijd organiseren, dat heeft wat creativiteit nodig! Creatief zijn met muziek is misschien wel het toverwoord voor elk feestje en daar hebben de koptelefoons van 1,2,3 fun zeker bij geholpen! Een prettige service, de levering op tijd en een fijn materiaal. Het volgende feestje staat alweer gepland en uiteraard zijn de koptelefoons van 1,2,3 fun weer van de partij.
Leuke foto geplaatst!
09-06-2021
linda t.
Super geregeld
Lasergames gehuurd, was echt super goed geregeld. Alles zag er netjes uit en het was een compleet pakket. Erg vriendelijke medewerkers.