Ervaringen
Gemiddelde beoordeling
4.9 / 5
2192 beoordelingen
Reviews / Beoordelingen van 123fun.nl
Lees en bekijk hieronder de ervaringen die klanten hebben bij 123fun.nl

29-09-2022
Angela C.
Tweede keer nu grotere laserguns
Alweer een goede ervaring met 123fun! Het kinderfeestje voor mijn 7-jarig zoontje was wederom geslaagd. De service is top!
29-09-2022
Manuela W.
Laser game
Ruim op tijd bezorgd. Alles was netjes verzorgd. En door de extra batterijen heel veel speel uren. De kinderen hebben zich op en top geamuseerd. Ze willen het graag nog eens doen.
28-09-2022
Evelien H.
Silent disco
Mega goede service qua opsturen en weer terugsturen, goed bereik van koptelefoons! Aanrader dus!!
27-09-2022
Floortje V.
Lasergame kinderfeestje
Het was een groot succes! Gebruikt voor een kinderfeestje leeftijd 8 jaar. Het pakket was ruim op tijd geleverd en alles netjes compleet in de doos met extra batterijen, scorekaart, teamlintjes, certificaat en speluitleg. De kids vonden het geweldig! Aanrader!
27-09-2022
Helmut N.
Karaoke
Perfect geregeld met het bezorgen en de apparatuur.
Alleen jammer dat er weinig Duitstalige muziek erop stond.
Verder een leuke avond gehad


25-09-2022
Margriet D.
Top service
Super netjes verzorgd en top voor elkaar.
23-09-2022
MH v.
Super leuke lasergame en eenvoudig te bestellen
We hebben ontzettend gelachen met de lasergames tijdens ons familieweekend. Makkelijk te bestellen, goede uitleg, leuke spellen. Echt heel fijn allemaal.
23-09-2022
Sebastiaan v.
Leuke ervaring
Met een kinderfeestje voor onze zoon die 10 werd gehuurd. Alle kinderen hadden het nog niet gedaan en vond het een geweldige ervaring. Als water heb ik het voorbereid en ik vond het zelf ook erg leuk om te doen. Er zitten voldoende spellen bij voor ieder wat wils
22-09-2022
J. S.
Geweldig!
Vroeg van tevoren aangekomen, alles netjes ingepakt, en alles doet het goed. Nergens last mee gehad. Zeker voor herhaling vatbaar!
22-09-2022
Leen M.
Lasergamen
Top service! Goed op tijd af te halen. Retourneren ging ook heel vlot.
De kids hebben zich reuze geamuseerd.
22-09-2022
Marco d.
Laserguns gehuurd
Kinderen waren tevreden, goed ontvangen en gemakkelijk te retourneren in degelijke box, goed geregeld.
22-09-2022
J J.
Lasergamen
Was een geslaagd feestje, uitleg is duidelijk en alles is goed geregeld
21-09-2022
Lieneke S.
Lasergamen
We kregen de laserguns ruim op tijd binnen en de jongens hebben een fantastisch feestje gehad! Super!
Leuke foto geplaatst!
21-09-2022
Daan v.
Lasergamen
Service sowieso heel goed. Extra batterijen en uitleg aanwezig. Prijs kwaliteit is ook heel goed.
20-09-2022
Jan v.
Karaokefeestje
Set en tab waren erg makkelijk aan te sluiten en te verbinden met wifi. Je moet even weten dat je op de tab op de microfoon moet drukken en niet play. Ik zag dat niet meteen, maar kon gewoon even bellen en werd (buiten werktijd) keurig geholpen!
Feestje geslaagd!