Gemiddelde beoordeling
4.9 / 5
1169 beoordelingen
Reviews / Beoordelingen van 123fun.nl
Lees en bekijk hieronder de ervaringen die klanten hebben bij 123fun.nl

16-04-2021
Miel G.
Silent Disco
Werkte ontzettend goed, was heel simpel om te installeren en was kei leuk! Aanrader!
16-04-2021
Ryanne U.
Lasergame
Super leuk Kinderfeestje gehad met de lasergames! Pakket was mooi op tijd binnen. Goede service! Zeker voor herhaling vatbaar.
15-04-2021
casper v.
Silent disco
Goede service, snel geleverd en goede kwaliteit. Ook het terug sturen is gratis! Zeker een aanrader
15-04-2021
Ivana B.
Top!
Tijd geleden voor een feestje silene disco gehuurd. Erg goed bevallen, duidelijke instructies! Ga het zeker nog eens huren.
14-04-2021
Tamara R.
Positief verrast
Leuke avond gehad en positief verrast door de bass!!
14-04-2021
Danielle v.
Leuk!!
Wij hebben de silent disco gehuurd voor een schoolfeest.
Deze is heel goed ontvangen. Het is makkelijk om te doen en de kinderen vonden het fantastisch.
Wij gaan ze zeker nog eens huren.
13-04-2021
Lara v.
Silent disco
Super leuke avond gehad! Koptelefoons zijn makkelijk te installeren en verzending en retour werkt super. Zeker een aanrader!
11-04-2021
Cristelle F.
Laser games gehuurd
Laser games bij 123fun gehuurd voor een verjaardagspartijtje. De kinderen hebben het super gehad. De box kwam 1 dag eerder dus ook zijn grote broer heeft er met vriendjes van kunnen genieten.
Snelle levering in een stevige box met duidelijke beschrijving er in.
Ook de retour zending was zo geregeld. Echt een aanrader.
Leuke foto geplaatst!
10-04-2021
Emma B.
VR bril op Kinderfeestje
Geweldig ervaring! Snel geleverd en apparatuur ziet er goed uit en werkt ook goed. Grote hit op het Kinderfeestje en een aanrader om toch iets leuks te doen in deze tijden.
10-04-2021
Angela K.
Super
De koptelefoons zijn makkelijk te gebruiken en de service van het bedrijf was fijn! Ik zou het zo nog een keertje bestellen.
09-04-2021
Carmen S.
Super concept!
Ik heb de silent disco van 123fun.nl als super ervaren! Het is makkelijk in gebruik, waardoor je het snel hebt opgestart. Ik en mijn familie hebben met dit pakket een super avond gehad, alsof we weer in de kroeg stonden!

Verder is het retour sturen zo geregeld.

Top concept!
09-04-2021
Ilse K.
Paintballen
Goede service. Alles was ruim op tijd geleverd. Goed verpakt. Leuke spel tips erbij. Gemakkelijk om te retourneren. Alleen twee geweren liepen vast door de verfballetjes. En dat kregen wij op de locatie niet weer goed. Thuis wel weer. Dit was wel even jammer. Maar verder top voor elkaar. We hebben een leuke middag gehad!
Leuke foto geplaatst!
09-04-2021
Nils v.
Goed bevallen
Het huren is weer goed bevallen!
08-04-2021
Amanda S.
lasergames huren
Het was in 1 woord Fantastisch !
we hebben een heel erg leuk weekend gehad en dat was mede door de lasergames
Om het huis en in het bos heel veel plezier ermee gehad.
Kinderen hebben genoten en waren lekker buiten aan het spelen.
Zeker voor herhaling vatbaar.
08-04-2021
Karlijn S.
Erg fijn!
Een onwijs leuke avond gehad. De hele avond kunnen dansen. De koptelefoons gaven een goed geluid en het retourneren verliep soepel.