Ervaringen
Gemiddelde beoordeling
4.9 / 5
2359 beoordelingen
Reviews / Beoordelingen van 123fun.nl
Lees en bekijk hieronder de ervaringen die klanten hebben bij 123fun.nl

02-02-2023
Hanneke L.
Guns werden ruim op tijd verstuurd. Batterijen keurig opgeladen en extra waren ook ruim aanwezig in de kist.
Was soms wel lastig om precies op de guns te mikken om levens af te pakken
02-02-2023
Dave M.
Succesvolle karaoke
Uitstekende service, karaokeset ruim op tijd geleverd en alles zag er perfect uit! Zeker een aanrader voor een vriendenweekend!
02-02-2023
Jelle B.
Bubbel voetbal
Prima materiaal, goede service!
01-02-2023
Rick B.
Goede service En erg makkelijk te bedienen
Was weer een geslaagde dag Ze vonden de silene disco erg leuk.
Was weer goed geregeld
31-01-2023
Martin B.
De laserguns waren een doorslaand succes!
Keurig 2 dagen voor het feestje geleverd. Materiaal was schoon en functioneerde perfect.
Zeker aan te bevelen !
27-01-2023
Inge N.
Silent Disco
Erg fijne ervaring gehad! De koptelefoons voor de silent disco werden ruim op tijd geleverd en allemaal netjes opgeladen. We hebben een leuk feestje gehad zonder de buren al te veel lastig te vallen met muziek, behalve met wat vals gekrijs ;)!
Zeker aan te raden!
27-01-2023
Amina A.
Goed
Wij vonden het leuk. Kinderen genoten ervan.
27-01-2023
Christiaan M.
Goed geregeld!
Complete set, goed voorzien van alle benodigdheden voor een leuk spel en zeer makkelijk in het gebruik.
Op tijd verzonden en makkelijk te retourneren.
26-01-2023
Arjan B.
Karaoke
Mooie karaokeset gehuurd voor verjaardagsfeest dochter. Makkelijk te verbinden met de tv en WiFi. Vervolgens kun je bijna alle denkbare nummers via je telefoon (qr code) en via de karaokeset binnenhalen. Topproduct!
25-01-2023
S. S.
lasergame XL
Snel geleverd, goed materiaal, goede prijs/kwaliteitsverhouding, goede communicatie.
Tip: In de gebruiksaanwijzing mag iets duidelijk beschreven worden hoe het materiaal werkt.
25-01-2023
Elroy V.
Lasergame
Namens Stichting JOZ hebben wij bij 123 fun lasergame geweren gehuurd om te gebruiken bij meerdere activiteiten voor de jeugd in Nissewaard. Ik moet eerlijk zeggen dat het een hele goeie ervaring was en alles goed was goed gelopen. De laserguns zijn ook fijn in gebruik waardoor je niet perse extra spullen nodig hebt omdat je op de pistolen zelf moet mikken. De handleiding is duidelijk en alles zit in de doos om de activiteit goed te laten verlopen.

Hier gaan wij vast en zeker vaker gebruik van maken in de toekomst.

Leuke foto geplaatst!
24-01-2023
Raquel v.
Superleuk en een echte aanrader
12 geweren gehuurd voor ons familieweekend. Heerlijk gerend en plezier gemaakt. Alles was zeer netjes aangeleverd, goed instructies en extra batterijen zaterdag er ook bij. Zeker voor herhaling vatbaar!!
24-01-2023
Chantal K.
A lot of FUN!!
Precies wat er verwacht is van dit setje, iedereen heeft zich meer dan vermaakt! Top! Voor herhaling vatbaar!
24-01-2023
Suzanne b.
Feest!
Leuk en makkelijk om te doen! Meiden hebben een topfeest gehad.
Ga zo door! Alles duidelijk uitgelegd en goed en snel verzonden.
24-01-2023
Marloes d.
Goed geregeld!
Gemakkelijk en snel lasergame in huis. Goede prijs/kwaliteit verhouding! Communicatie en levering was top.