Gemiddelde beoordeling
4.9 / 5
173 beoordelingen
Reviews / Beoordelingen van 123fun.nl
Lees en bekijk hieronder de ervaringen die klanten hebben bij 123fun.nl

15-02-2019
Silvia I.
Super leuk weekend gehad!
Kids konden lekker lasergamen. Alles was top! Goed materiaal. Volgende keer gaan we voor de bubblevoetbal.
11-02-2019
Jolein Rademakers
Paintball kinderfeestje
Door 123fun hebben wij een super geslaagd feestje gehad. We hebben 10 jongens in het bos gestuurd met 1000 balletjes en ze hebben zich uren kunnen vermaken. Alles was zeer net verzorgd en mooi op ruim tijd geleverd. De pistolen werken volgens de jongens perfect en ze vonden dit veel leuker dan op een georganiseerd paintball feestje op lokatie. Bedankt!
06-02-2019
Robert B.
Beoordeling
Het kinderfeestje was zeer geslaagd. Levering was op tijd, alles netjes verzorgd.
04-02-2019
Aukje G.
Fantastische afsluiting van het jaar
Met het team hebben we voor de kerstvakantie het jaar afgesloten met lasergamen in de school. Zweten tot de champagne er weer uit was, gierend van het lachen onder een tafeltje en met een hartslag van 200 verscholen achter een wc deur. Even je energie eruit en ontspannen! Het werd ontzettend goed georganiseerd en goed materiaal.
02-02-2019
Joost v.
Zeer nice
Erg genoten, veel verschillende spelvarianten gespeel.
25-01-2019
Gertjan d.
De Groot
Lasergame set gehuurd. Keurig op tijd geleverd, incl scorekaarten, teamlintjes, reserve batterijen, etc.
Een leuke middag gehad met een groep jongens van 10-11 jaar
25-01-2019
Patrick S.
Snelle levering
Snel geleverd, ruim op tijd verzonden en meer dan voldoende reservebatterijen. Aanrader!
22-01-2019
Nina B.
11 januari 2019
Wij zijn het nieuwe jaar goed begonnen met alle collega's van de Jozefschool in Aalsmeer. 123fun kwam bij ons op locatie en onder goede begeleiding hebben we een fantastisch leuke avond gehad. Spannend, maar doordat we het schoolgebouw allemaal op ons duimpje kennen ook weer hilarisch waar je je "tegenstanders" al tijgerend allemaal tegenkomt! Echt een aanrader en voor ons voor herhaling vatbaar!
21-01-2019
Marloes v.
Super leuk teamuitje
Wij hebben lasergame op locatie gehuurd, inclusief begeleiding.
Omdat wij een grote groep zijn, hebben wij er een competitie van gemaakt. We hadden ons over 4 groepen verdeeld en speelden een toernooi. Onze school is vrij groot, dus qua locatie/obstakels kwam dit helemaal goed uit. De begeleiding was top! Alles was verzorgd, duidelijk uitleg en fijn dat er iemand was om het spel te regelen en begeleiden.
Het was ontzettend leuk om te doen en zeker voor herhaling vatbaar!
19-01-2019
Chantal O.
Toffe experience op kantoor
Toffe activiteit als energizer tijdens 'n business clinic. In 'n donker kantoorpand, om 22.30u 's avonds. Spannend, en goeie manier om de energie er weer even in te brengen.
Goeie begeleiding vanuit 123FUN, echt ontzorgd.
12-01-2019
Wilco K.
leuk product wat gewoon goed werkt!!
vanaf bestellen tot spelen tot het terug retourneren, alles is prima geregeld.
11-01-2019
Joan E.
Lasergame
Ruim Op tijd geleverd zodat we konden testen hoe t werkt, goede uitleg zat erbij. Leuk feest gehad voor een leuke prijs. Kinderen konden er geen genoeg van krijgen
11-01-2019
Jonathan R.
Lasergameset
TOp. Super goed geregeld. Erg leuke activiteit voor de kids. Aanleveren en retouren ook dik voor mekaar.
11-01-2019
Roger V.
Geslaagd kinderfeest
Goed materiaal, snelle levering, duidelijke handleiding, kortom een geslaagd lasergamefeest!
05-01-2019
R. S.
Lasergame
Snelle accurate levering.
Alles was compleet.