Gemiddelde beoordeling
4.9 / 5
884 beoordelingen
Reviews / Beoordelingen van 123fun.nl
Lees en bekijk hieronder de ervaringen die klanten hebben bij 123fun.nl

30-10-2020
Joyce V.
Lasergame - kinderfeest
Pakket was ruim op tijd geleverd en geleverd met een duidelijke beschrijving. Lekker de bossen in geweest, ze hebben zich uren vermaakt.
29-10-2020
Caroline v.
Lasergame super!
Kinderfeestje met 11 jarigen in de tuin, coronaproof. We hebben het aan het eind van de middag gedaan, zodat ze ook nog in het donker konden spelen en ze vinden het geweldig.
Het pakket was goed op tijd en erg volledig. Goede service.
29-10-2020
Vivian S.
Karaoke-set
Alles werd goed en volgens afspraak geleverd. Daarnaast was 123fun.nl goed bereikbaar voor vragen. Top service!
29-10-2020
Chantal S.
Lasergame
Super veel plezier gehad! Echt 'n aanrader!
29-10-2020
Joram F.
Lasergame
Netjes geleverd, ruim op tijd.
Leuke spel variaties en bewijsjes van deelname.
Reserve batterijen meegeleverd.
De kinderen hebben er erg veel plezier mee gehad (de volwassen ook)!
29-10-2020
Bojoura O.
super fijn en op tijd geleverd zeer duidelijk en kids hebben zich goed geamuseerd.
29-10-2020
Mirjam B.
Geweldig
We hebben gelasergamed voor een kinderfeest. Het was geweldig!!
Leuke foto geplaatst!
28-10-2020
Amber B.
Goede service
Alles werkte goed en de service was goed. Het pakket was er ruim optijd.
27-10-2020
Marco v.
Top service!!
Afgelopen weekend hebben wij eindelijk gebruik gemaakt van het lasergame pakket. Dit wilden wij eigenlijk in het voorjaar doen maar door Covid-19 moesten wij dit uitstellen. Met 1 mailtje was dit geregeld. Met wederzijds begrip hebben we besloten geen geld terug te vragen maar op een later moment opnieuw een datum te prikken. Meer dan een half jaar later werd dit en met wederom 1 mailtje kwam het pakket onze kant op!!
Pakket zag er prima uit. Guns werkten perfect. Waren schoon en opgeladen. Instructie was prima, reservebatterijen meer dan voldoen aanwezig en terugsturen appeltje eitje.
De kinderen hebben een super dag gehad met de guns. Zeker voor herhaling vatbaar en aan iedereen aan te raden. Je geeft ze een gun, stuurt ze het bos in en genieten maar!!

Marco
27-10-2020
Laurie E.
Het was echt heel leuk! Volgende keer nemen we meer zenders! Geluid was top!
We gaan ze snel weer bestellen!
Leuke foto geplaatst!
27-10-2020
Lotte V.
super guns
Ik was heel blij met deze service. Dit jaar zocht ik grotere guns (50mtr ipv 30mtr) en deze organisatie had deze. De kids vonden ze geweldig en ze schoten mooi ver. Ook meer tags na vragen erbij gehuurd, extra leuk spelelement. Lang speelplezier voor de kinderen. Goede degelijke doos met extra's. Wij waren heel blij.
27-10-2020
Anouk d.
Super leuke ervaring met de BSO
Alles was goed geregeld. Het was voor de kinderen een feestje met de silent disco en het leasergamen vonden ze ook fantastisch.
We raden 123fun.nl iedereen aan voor een leuke dag
26-10-2020
Marlot G.
Silent Disco Set
Heel makkelijk geregeld! Werd ruim van te voren bezorgd bij een post-NL punt in de buurt, koptelefoons waren al helemaal opgeladen, zagen er nog heel nieuw uit en werkten goed.
26-10-2020
Yvonne v.
Geweldig lasergame arena
Iedereen heeft genoten van de lasergame arena. Ze vonden het allemaal geweldig van leeftijd 5 jaar t/m 18 jaar.
25-10-2020
Lonneke V.
Paintball
Prima erg leuke middag !