Gemiddelde beoordeling
4.9 / 5
328 beoordelingen
Reviews / Beoordelingen van 123fun.nl
Lees en bekijk hieronder de ervaringen die klanten hebben bij 123fun.nl

22-07-2019
LM A.
Prima service
Weer een prima potje lasergamen kunnen spelen dankzij de laserguns van 123fun.nl Heel tof!!
21-07-2019
Eelkje V.
Zeer goed geregeld, kinderen hebben een mooi feest gehad.
20-07-2019
Inge V.
Top feestje!!
Wij hebben vorige week laserguns gehuurd voor het kinderfeest van onze 2 zoons van 8 en 9 jaar! In totaal waren we met 16 kinderen en hebben we een super stoer en leuk feestje gehad. Ze waren onvermoeibaar. De communicatie was perfect en de guns waren super op tijd! Zeker voor herhaling vatbaar! Bedankt 123 fun!
19-07-2019
Susanne v.
Top feest
De laserguns waren een geweldig succes. De kinderen hebben genoten!
19-07-2019
karin B.
Top
Prima levering: op tijd, goed verpakt
Prima materiaal
19-07-2019
Elles S.
Archery Tag
Goede levering, goed geregeld met retouretiket.
Kinderen hebben heel leuk feestje gehad
19-07-2019
Sabine V.
Super!!
Alles top geregeld! Zeker een aanrader!
19-07-2019
Jorike M.
Top!
19-07-2019
Sjoerd v.
Mooie ervaring
De service van opsturen en terugsturen is super. Van de tas waar onze bogen in zaten, was de rits echter stuk en hierdoor konden we de tas tijdens de retourzending niet goed sluiten. We hopen dat alles goed is overgekomen, anders horen we dit graag.

Met vriendelijke groet,
Sjoerd van Ee
19-07-2019
Ferry d.
Lasergeweer
Het was prima geregeld. Alles was compleet en de kinderen hebben zich prima vermaakt, top
17-07-2019
Martine R.
Afsluiting met jeugdorkest
Super leuk om te doen!
Alles goed geregeld, dit bedrijf is zeker een aanrader !
13-07-2019
J. v.
Familiedag
Voor onze familiedag hebben wij zeskamp georganiseerd. Hiervoor hadden wij bubbelvoetbal en pijl en boog schieten gehuurd bij 123Fun.nl. Het was een zeer geslaagde dag en goede materialen. Wij konden de materialen ophalen en terugbrengen in Wezep wanneer wij zelf wouden, omdat deze klaar lagen in box, waarbij wij bij konden met behulp van een code.
Nogmaals hartelijk dank voor deze flexibiliteit.
12-07-2019
Tim H.
Super activiteit
Voor onze sportdag hebben wij met 24 wapens, in een verduisterde zaal, de lasergame set gebruikt. Mede dankzij deze activiteit was de sportdag boven verwachting geslaagd! De hulp bij de aanvraag, de soepele (retour)verzending en het gebruiksgemak zijn zeer goed bevallen!
12-07-2019
inge c.
Lasergamefeestje
Perfect voor elkaar! Heel compleet allemaal.
Prima service en erg leuk om in het bos in de buurt van je huis te doen. Allemaal enthousiaste kinderen en ook voor papa en mama heerlijk om mee te doen ;-)
10-07-2019
Eric d.
Super
Goede service, duidelijke communicatie. Alles zit erbij, batterijen, schroevendraaier enz dus klaar voor gebruik