Ervaringen
Gemiddelde beoordeling
4.9 / 5
2904 beoordelingen
Reviews / Beoordelingen van 123fun.nl
Lees en bekijk hieronder de ervaringen die klanten hebben bij 123fun.nl

29-02-2024
Verena E.
Voor ons karaoke avond was alles tot in de puntjes geregeld
We mochten het koffertje met het karaoke set al 2 dagen van tevoren ontvangen, er zaten zelfs batterijen bij en het terugsturen is gemakkelijk en goed voorbereid. Zeker een aanrader en graag weer een andere keer.
29-02-2024
Wilbert K.
Karaoke set
Was op tijd geleverd goede instructies en alles zat er bij kinderen hebben er veel plezier mee gehad
29-02-2024
Jojanneke S.
Top service
Service was ontzettend goed. Goede en juiste berichtgeving over de verzending. Het pakket had alles zoals beloofd en zag er netjes uit! Erg blij mee en zeker voor herhaling vatbaar.
Leuke foto geplaatst!
29-02-2024
Marloes G.
Uitstekende service
Goede service en een leuk feestje gehad met de karaoke set. Dankjewel
23-02-2024
Mickie K.
Leuke activiteit voor een werkborrel
Al vaker de silent disco gehuurd en was weer een succes. Was weer op tijd binnen en goed verzorgd. De disco lampen zijn echt een leuke extra om bij te huren! Aanrader
20-02-2024
J. V.
VR bril
Helemaal leuk. In stevige doos op tijd geleverd, leuke games er op, leuke ervaring.
Netjes verzorgd ook, met extra batterijen, alles om pakket weer terug te sturen. Voor herhaling vatbaar!
16-02-2024
Nel Z.
Vr brillen
Was een hele leuke ervaring en we hebben er veel plezier mee gehad. Was even puzzelen hoe het werkte ondanks uitgebreide handleiding. Zeker voor herhaling vatbaar. Service van informatie en levering was prima.
16-02-2024
Walter v.
Lasergamen
Reeds voor de 3x naar tevredenheid artikelen besteld. Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf.
Leuke foto geplaatst!
15-02-2024
Nadja S.
GE-WEL-DIGGG!!!
Ik heb een karaoke set en lasergame gehuurd voor de verjaardag van mijn man. Deze heeft hij als verrassing gekregen. Tot mijn verbazing was hij super blij ermee. Het kwam precies op tijd waardoor wij heerlijk van konden genieten. Van donderdag t/m zondag!

Samen met onze familie en vrienden hebben we erg van genoten en hebben we de avond weggezongen.

We zullen zeker weer huren!!!!!

5 sterren waard ✨
15-02-2024
Margreet J.
Huur pakket laserguns
Het pakket werd keurig op tijd geleverd en bevatte alle benodigde materialen, inclusief batterijen. Perfect! We hebben een toffe avond gehad!
15-02-2024
Romy v.
Blij met de service
Zowel blij met klantenservice, als met de geleverde karaokeset! Super compleet en goed uitgelegd. Zeker aan te raden.
15-02-2024
Lotte D.
Fantastische dagen
Van goede kwaliteit leuk spel en op alles voorbereid met extra batterijen en schroevendraaier.
Wij hebben voor zaterdag de lasergame set gehuurd. De set werd op donderdag al geleverd waardoor wij vele dagen plezier kunnen hebben. Wij hebben de set op maandag weer ingeleverd en hebben dus 3 op dagen meerdere leuke potjes kunnen spelen. in het donker bij daglicht en schemer het was op elk moment leuk.
15-02-2024
Annemarie T.
Top
Echt ik word blij van jullie
Foto mag helaas niet ivm privacy wet onderwijs
09-02-2024
Roos B.
Super geregeld!
Zo fijn om de bak te kunnen ophalen en terugsturen bij een pakketpunt naar keuze.
Laserguns waren handig in gebruik. Echt een aanrader voor een kinderfeestje.
09-02-2024
Jolanda V.
Escape box Magic Bomb
Kinderen in de leeftijd van 10 t/m 16 jaar hebben dit om de beurt in groepjes gespeeld. Ze zijn begonnen met een makkelijke game en daarna een steeds moeilijkere, eerste ronde was even een tip nodig. Ze moeten het even door hebben. Wij hebben zelf een avond er voor even getest zodat wij het snappen en in het begin op weg kunnen helpen, pakketje kwam ook al op donderdag en maandag terug. We huurden het voor de zaterdag. 11 Kinderen in 3 groepjes, per game 3 pogingen. Het snelste groepje kreeg een 'prijsje'. Ze hebben zich de hele avond er mee vermaakt!