Gemiddelde beoordeling
4.9 / 5
1612 beoordelingen
Reviews / Beoordelingen van 123fun.nl
Lees en bekijk hieronder de ervaringen die klanten hebben bij 123fun.nl

24-09-2021
Nina A.
Super ervaring!
Ik heb een evenement georganiseerd voor 90 studenten met 87 koptelefoons, levering was helemaal goed en alles werkte perfect!
Echt een aanrader :)
24-09-2021
Iris V.
Super tevreden
Levering ruim op tijd, alle koptelefoons deden het naar behoren(op 1 na die er na 4 uur al mee ophield, maar gelukkig had ik er een extra) en een duidelijke uitleg. Dat allemaal voor een goede prijs!
24-09-2021
Margo A.
Helemaal prima!
Koptelefoons werkte goed, wat je nodig had was meegeleverd en met ophaal en terugbreng service werkte prima! Ook prima service aan de telefoon ( later aantal extra koptelefoons toegevoegd aan de bestelling)
24-09-2021
Jonna H.
Top verhuur
De koptelefoons werkten precies zoals het moest en door de handleiding was het prima te doen om alles aangesloten te kregen. Ook hele fijne klantenservice die je helpen als je het nodig hebt!
23-09-2021
Annemarieke B.
Top!
Laserguns en koptelefoons voor silent disco ruim op tijd geleverd met goede instructies en ruim voldoende batterijen. Veel plezier van gehad. Retourneren ook heel gemakkelijk.
23-09-2021
S K.
lasergame
Super!
23-09-2021
S J.
Lasergamen
12 Kids hebben super genoten. De gele activering laser is niet heel goed meer. Maar naar paar keer opnieuw batterijen verwisseld te hebben deed hij het weer een beetje. Maar verder was alles super geregeld en netjes optijd bezorgd. Kortom zeker voor herhaling vatbaar
23-09-2021
Maurice B.
Lasergamen in het bos
Super hulpvaardig en meedenkend.
Makkelijk qua ophalen bij PostNL en terugzenden.
Aanrader
23-09-2021
Menke R.
Goed geregeld!
Prima verzorgd pakket! Mooi op tijd bezorgd en makkelijk weer te retourneren.

23-09-2021
Lisette W.
beoordeling
service en product zijn goed uitleg en retour van het pakket ook
23-09-2021
Marianne R.
Zeker een aanrader!
Wij hebben op ons vriendinnenweekend een silent disco gehouden en daarvoor via 123fun de koptelefoons besteld. Konden het pakket ruim op tijd ophalen en ook de retour zending was erg makkelijk! De koptelefoons en het systeem werken super goed, hierdoor webben wij een topavond gehad!
22-09-2021
Angela C.
Een groot succes
12 compacte guns besteld voor een kinderfeestje. Veel obstakels zoals bankjes, bomen, betonnen tunnels zorgden wel voor optimale plezier.
De organisatie 123fun heb ik als professioneel en klantvriendelijk ervaren. Issues werden meteen opgepakt en opgelost. Grote klasse! De volgende keer gaan we voor de xl guns.
21-09-2021
Debby P.
We hebben er een hele dag plezier mee gehad. In de middag een aantal uren en in de avond nog eens. Doordat er meer dan genoeg batterijen bij zaten was dat geen probleem! Heel leuk. Verzending werkt prima, mooi ruim op tijd binnen.
21-09-2021
Sita D.
Lasergamen in de nacht
Ik geloof dat mijn eerste bestelling lasergamen een jaarbof 8 geleden was.
Mijn dochter werd nu 16 en heeftvhaar feestje gevierd: eerst diner allemaal jurkjes aan en daarna lasergamen in het park. Ze vonden het allemaal te gek
(15 meiden)
19-09-2021
Marleen M.
Top!
Goed verzorgd, snelle levering en aardige mensen. De meiden vonden het top om zo te lasergamen. De bandana's en schminck erbij is een aanrader om het geheel nog stoerder te maken.
Leuke foto geplaatst!