Verzenden of afhalen

Verzenden of afhalen

Je kunt er voor kiezen om het pakket te laten versturen naar een PostNL-pakketpunt of dat je het pakket komt afhalen in Hattemerbroek (nabij Zwolle) of Drachten.

Verzending naar PostNL pakketpuntVersturen
Voor slechts € 14,95 (inclusief retour) laten wij het pakket bezorgen in heel Nederland via onze verzendservice van PostNL. Wij zorgen er voor dat het pakket minimaal een dag van te voren bij het dichtstbijzijnde PostNL-pakketpunt wordt aangeboden van het opgegeven adres. Je hoeft dus niet speciaal thuis te blijven om het pakket in ontvangst te nemen. Om het voor je makkelijk te maken zoeken wij dit pakketpunt uit en houden rekening met de openingstijden van dit pakketpunt.

Op het moment dat wij het pakket versturen ontvang je van ons een e-mail met een track & trace om het pakket te kunnen volgen. Ook staat in deze e-mail waar en vanaf hoe laat je het pakket kunt afhalen vanaf het pakketpunt. Je zorgt er vervolgens zelf voor dat het pakket de volgende dag na de laatste huurdag weer wordt aangeboden voor verzending bij een PostNL-pakketpunt. Dit mag eventueel een ander pakketpunt zijn dan waar je het pakket hebt afgehaald. Je doet dit door het oude verzendlabel te verwijderen van het pakket en het meegeleverde retouretiket te plaatsen. Natuurlijk hebben wij deze al voor je gefrankeerd. Mocht deze dag op een zondag vallen en is het PostNL-pakketpunt gesloten, dan stuur je het pakket op maandag retour. Wij rekenen hier geen extra kosten voor. Je vindt de verzendmogelijkheid tijdens het afronden van de reserveringsaanvraag op onze website.

Afhalen
Naast het versturen van het pakket kun je ook kiezen om het pakket af te halen in Hattemerbroek (nabij Zwolle) of Drachten. 
Wij werken bij het afhalen en retour brengen met een afhaalkast met cijfercode waardoor je niet gebonden bent aan tijden.

Afhalen in HattemerbroekAfhalen in Hattemerbroek (nabij Zwolle)
De dag van te voren kun je in Hattemerbroek (Rendementstraat 7a) vanaf 16:00 uur het gehuurde pakket ophalen. Op de huurdag zelf mag je er een complete dag gebruik van maken. De dag na de huurdag breng je het pakket vóór 16:00 uur weer retour. De overige afhaal- en retourinstructies worden per e-mail gecommuniceerd.

Afhalen in Drachten
De dag van te voren kun je in Drachten (Ampèrelaan 7-8) vanaf 16:00 uur het gehuurde pakket ophalen. Op de huurdag zelf mag je er een complete dag gebruik van maken. De dag na de huurdag breng je het pakket vóór 16:00 uur weer retour. De overige afhaal- en retourinstructies worden per e-mail gecommuniceerd.