Verzenden of afhalen

Verzenden of afhalen

U kunt er voor kiezen om het pakket te laten versturen naar een PostNL-pakketpunt of dat u het pakket komt afhalen in Wezep (nabij Zwolle) of Drachten.

Verzending naar PostNL pakketpuntVersturen
Voor slechts € 14,95 (inclusief retour) laten wij het pakket bezorgen in heel Nederland via onze verzendservice van PostNL. Wij zorgen er voor dat uw pakket minimaal een dag van te voren bij het dichtstbijzijnde PostNL-pakketpunt wordt aangeboden van het opgegeven adres. U hoeft dus niet speciaal thuis te blijven om het pakket in ontvangst te nemen. Om het voor u makkelijk te maken zoeken wij voor u dit pakketpunt uit en houden rekening met de openingstijden van dit pakketpunt.

Op het moment dat wij het pakket versturen ontvangt u van ons een e-mail met een track & trace om uw pakket te kunnen volgen. Ook staat in deze e-mail waar en vanaf hoe laat u het pakket kunt afhalen vanaf het pakketpunt. U zorgt er vervolgens zelf voor dat het pakket de volgende dag na de laatste huurdag weer wordt aangeboden voor verzending bij een PostNL-pakketpunt. Dit mag eventueel een ander pakketpunt zijn dan waar u het pakket heeft afgehaald. U doet dit door het oude verzendlabel te verwijderen van het pakket en het meegeleverde retouretiket te plaatsen. Natuurlijk hebben wij deze al voor u gefrankeerd. Mocht deze dag op een zondag vallen en is het PostNL-pakketpunt gesloten, dan stuurt u het pakket op maandag retour. Wij rekenen hier geen extra kosten voor. U vindt de verzendmogelijkheid tijdens het afronden van de reserveringsaanvraag op onze website.

Afhalen
Naast het versturen van het pakket kunt u ook kiezen om het pakket af te halen in Wezep (nabij Zwolle) of Drachten. 
Wij werken bij het afhalen en retour brengen met een afhaalkast met cijfercode waardoor u niet gebonden bent aan tijden.

Afhalen in WezepAfhalen in Wezep (nabij Zwolle)
De dag van te voren kun je in Wezep (Rondweg 62c) vanaf 16:00 uur het gehuurde pakket ophalen. Op de huurdag zelf mag je er een complete dag gebruik van maken. De dag na de huurdag breng je het pakket vóór 16:00 uur weer retour. De overige afhaal- en retourinstructies worden met u per e-mail gecommuniceerd.

Afhalen in DrachtenAfhalen in Drachten
De dag van te voren kun je in Drachten (Ampèrelaan 7-8) vanaf 16:00 uur het gehuurde pakket ophalen. Op de huurdag zelf mag je er een complete dag gebruik van maken. De dag na de huurdag breng je het pakket vóór 16:00 uur weer retour. De overige afhaal- en retourinstructies worden met u per e-mail gecommuniceerd.