Verzenden of afhalen

Verzenden of afhalen

Je kunt er voor kiezen om het pakket te laten versturen of dat je het pakket komt afhalen in Hattemerbroek (nabij Zwolle) of Drachten.

Verzending naar PostNL pakketpuntVersturen (NL / BE)
Voor slechts € 14,95 (inclusief retour) laten wij het pakket door heel Nederland bezorgen via onze verzendservice. Voor levering in België kan het zijn dat we een kleine toeslag toepassen. Dit wordt automatisch doorberekend tijdens het afronden van de reservering.

Wij en onze vervoerder zorgen er voor dat het pakket uiterlijk een dag van te voren bij het dichtstbijzijnde pakketpunt wordt aangeboden. Dit is een pakketpunt in de buurt van het verzendadres dat is opgegeven tijdens het plaatsen van de reservering. Je hoeft dus niet speciaal thuis te blijven om het pakket in ontvangst te nemen. Om het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken, zoeken wij dit pakketpunt uit en houden we zoveel mogelijk rekening met de openingstijden van het pakketpunt. 

Mocht je het pakket liever naar een huisadres gestuurd willen hebben, dan is dit tegen een kleine meerprijs mogelijk. Zorg er wel voor dat iemand het pakket in ontvangst kan nemen!

Op de dag dat wij het pakket voor je gaan klaarmaken, ontvang je van ons een e-mail met een track & trace om het pakket te kunnen volgen. Ook staat in deze e-mail waar en vanaf hoe laat je het pakket kunt afhalen. Vaak sturen we pakketten al eerder weg om eventuele vertragingen op te kunnen vangen. Het kan dus zijn dat het pakket (zonder extra kosten) al veel eerder wordt bezorgd.

Het retour sturen doe je zelf door het pakket met behulp van het retourlabel uit het pakket in te leveren bij het pakketpunt. Dit mag eventueel een ander pakketpunt zijn dan waar je het pakket hebt afgehaald, zolang het maar van dezelfde vervoerder is. Het retourlabel is al gefrankeerd! Mocht de dag van retour op een zon- of feestdag vallen en/of is het pakketpunt gesloten, stuur dan het pakket op de eerstvolgende mogelijke dag retour. Ook hier worden geen extra kosten voor gerekend.

Afhalen
Naast het versturen van het pakket kun je ook kiezen om het pakket af te halen in Hattemerbroek (nabij Zwolle) of Drachten. 
Wij werken bij het afhalen en retour brengen met een afhaalkast met cijfercode waardoor je niet gebonden bent aan tijden.

Afhalen in HattemerbroekAfhalen in Hattemerbroek (nabij Zwolle)
De dag van te voren kun je in Hattemerbroek (Rendementstraat 7a) vanaf 16:00 uur het gehuurde pakket ophalen. Op de huurdag zelf mag je er een complete dag gebruik van maken. De dag na de huurdag breng je het pakket vóór 16:00 uur weer retour. De overige afhaal- en retourinstructies worden per e-mail gecommuniceerd.

Afhalen in Drachten
De dag van te voren kun je in Drachten (Ampèrelaan 7-8) vanaf 16:00 uur het gehuurde pakket ophalen. Op de huurdag zelf mag je er een complete dag gebruik van maken. De dag na de huurdag breng je het pakket vóór 16:00 uur weer retour. De overige afhaal- en retourinstructies worden per e-mail gecommuniceerd.