Gemiddelde beoordeling
4.9 / 5
728 beoordelingen
Reviews / Beoordelingen van 123fun.nl
Lees en bekijk hieronder de ervaringen die klanten hebben bij 123fun.nl

07-11-2018
Muriel B.
Lasergame 12 st
Prima service. Compact pakket, inhoud erg netjes, ook lintjes, targets en certificaten. Duidelijke retourinstructie. Bovenal een erg leuk kinderfeestje gehad!
30-10-2018
Henriƫtte L.
Lasergame
Alles was top. Ruim op tijd bezorgt. Alles deed het . Makkelijk terug te zenden . Zou het zo weer doen
29-10-2018
Chris L.
Prima kwaliteit en snelle en eenvoudige levering
We hebben met de kerk twee weekenden lang veel ple gehad van de archery tag set. Gemakkelijk vlak bij huis geleverd en ook weer verzonden. Prettige communicatie. Ondanks via mail toch snel. Aanrader. Enige minpunt was dat sommige pijlen of snel kapot gingen of al bijna kapot waren. Maar gezien je met een groep speelt maakte dit voor het spel plezier niet uit.

REACTIE 123FUN: Bedankt voor de beoordeling. We gaan in het vervolg extra letten op de pijlen. Ik denk namelijk dat het gaat om de zogenaamde 'flights' van de pijlen.
27-10-2018
peter v.
lasergamen
Wat hebben we veel plezier gehad op het feestje. Er werd nog lang nagepraat erover. lekker in het donker..
We hebben het pakket ruim op tijd gekregen wat meer dan genoeg inhoud had. ook het terugsturen ging erg gemakkelijk.

Goede prijs/fun verhouding!
Warm aanbevolen
24-10-2018
Maaike S.
Feestje van Jesse
Super gemakkelijk en Jesse heeft een top feestje gehad. Retourneren ging ook perfect. Zeer te spreken over deze manier van activiteiten op locatie!!
18-10-2018
Regina L.
Lasergun
Voor onze familiedag hebben wij 8 laserguns gehuurd. Wij hebben het pakket afgehaald in Drachten, erg prettig systeem. De guns waren een groot succes deden het goed. Er was wel stress of alles weer aanwezig was ( we dachten dat er ook 8 targets waren ) misschien is het een idee om er een lijstje met inhoud bij te doen? Heb het later op de website gevonden. Verder alleen maar lof.
17-10-2018
Wendy J.
Paintball
De jongens hebben zich erg goed geamuseerd met het paintballen. Niemand had dit ooit van te voren gedaan, dus het was voor iedereen nieuw.
Het ging van gaaf, het cool tot beste kidsfeest ever! Dus zeer geslaagd. Onze zoon was zeer tevreden( dus wij ook)!
Thanks!!!
15-10-2018
Piet V.
Lasergaming in de parkeergarage
Prima georganiseerd Lasergame event in onze parkeergarage. Met de collega's samen enorm genoten.
In het begin zeiden collega's nog, ach ik zie wel even.... Toen ze eenmaal meededen, werden ook zij erg fanatiek. Leuk!
De wijze waarop Lasergame medewerkers alles hebben neergezet en de games begeleiden, petje af. Prima voor elkaar 123fun.nl
10-10-2018
Lukas d.
Lasergamen was geweldig.
Mijn zoon van 10 heeft een geweldig kinderfeest gehad met de lasergames.
De bezorging via Post nl was goed geregeld door 123fun.
Het ontvangen pakket was helemaal compleet met batterijen, linten, scorekaarten.
10-10-2018
N. V.
Lasergamen
Super leuk feestje gehad.
Zeer compleet pakket.
Een aanrader ????
08-10-2018
Mirjam M.
Lasergamrs
Heel gied geregeld en super op tijd. Echt eem aanrader voof kinderfeestjes
08-10-2018
Bibiana L.
Lasergame arena in Maastricht
Prima georganiseerd. Contact vanaf het eerste moment goed, snelle reactietijd.
Begeleiding tijdens het evenement was top, we hebben alleen maar positieve reacties gehad.
Dank voor een mooie middag!
07-10-2018
Joyce v.
Laserguns
Wat hebben we een ontzettend gaaf kinderfeest gehad dankzij de laserguns!! Vooral in de avond toen het wat donkerder werd zagen ze alle lampjes mooi oplichten.
Ook zeer tevreden over de verzending!! 3 dagen van tevoren aanwezig en alles heel netjes verpakt!!
Echt top! Hier gaan we vaker gebruik van maken!!
06-10-2018
Julie M.
Lasergamen
Lasergames waren er op donderdag al. Zaterdag kinderfeestje in de duinen. Kinderen hebben het heel erg naar hun zin gehad. Zelf een aantal alternatieve spelletjes bedacht: op een gegeven moment waren wij (volwassenen) target, dat vonden ze helemaal geweldig....
05-10-2018
Ina M.
Paintball
Fijne service, goede materialen,wel teleurstellend was dat 1 pistool het niet deed waar door 1 kind niet mee kon doen en om beurten moesten spelen. Verzending en retour was keurig in orde.